KOCIA CHATKA zapraszamy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 16, 2013 19:12 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Anett84 pisze:
terenia1 pisze:No wszystkie znaki wskazują na to :wink: że AMELKA jutro pojedzie do domu :piwa:

ale gdzie Tereniu do domku? do kogo? :)

Przyjedzie jakiś pan z okolic Żywca. Pan wypatrzył Amelkę na stronce, ponoc bardzo mu przypomina koteczkę, która z nim mieszkała. Amelka dostanie dom z ogródkiem, gdyby kiedyś zechciała wylegiwac się na trawce. Trzymajmy kciuki, żeby nasza gwiazda nie odstraszyła tego pana :mrgreen:

The Szops

Od: Sob lip 30, 2011 15:08

Post » Sob mar 16, 2013 19:15 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

To ja czekam na info o Amelce i jak coś to ściągam ogł. Martyna ta treść co mam do Piracika i zdjecia są aktualne?

CatAngel

Od: Pt cze 04, 2010 10:22

Post » Sob mar 16, 2013 19:22 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Amelka to teraz taka słodka koteczka, nie widziałam jej przez dłuższy czas i zauważyłam ,że bardzo się zmieniła na lepsze. Taka pieszczoszka się z niej zrobiła. Może ją stresowały inne koty? jak będzie sama to powinno być dobrze :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob mar 16, 2013 19:31 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Amelka dzisiaj wskoczyła mi na kolana :!: Co prawda posiedziała tylko ok. pół minuty, ale jednak :mrgreen:

The Szops

Post » Sob mar 16, 2013 19:31 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Obrazek

Obrazek

a co to za śliczny koteczek szuka wiosny?
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Sob mar 16, 2013 19:33 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Aro był z Nutką na kontroli, wszystko ok, leki ma brac do wtorku włącznie. Tabletek jest troszkę więcej niż do wtorku, bo nie można było kupic mniej niż listek.

The Szops

Post » Sob mar 16, 2013 19:35 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

mir.ka pisze:Obrazek

Obrazek

a co to za śliczny koteczek szuka wiosny?

:D

The Szops

Post » Sob mar 16, 2013 19:41 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

Amelka będzie miała za towarzystwo pieska owczarza czeskiego czy wilczarza czeskiego jeśli czegoś nie pokićkałam :D z rozmowy z Panem Mariuszem wynika to że psiaki to dość wymagajaca rasa i uczy cierpliwości co do zachowań zwierzaków :D Mam nadzieję że będzie dobrze :ok:

terenia1

Od: Nie paź 15, 2006 20:23

Post » Sob mar 16, 2013 19:42 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

The Szops pisze:
MarKotek pisze:pamiętajcie proszę ze Piracik szuka domu-już bardzo długo
gdyby ktoś do was się zglosil pytal...

Poproszę zdjęcia i tekst na maila, to wrzucę tego Piracika na naszą stronkę, adres: marta-szopa280@wp.pl
Ja szczerze mówiąc nie pamiętam takiego kociaka, więc nikogo o nim nie informuję...

Bardzo proszę, jeżeli w domach tymczasowych są kociochatkowe kociaste, które nie mają ogłoszeń na naszej stronie, to proszę o maile, bo tak raczej nie jesteśmy w stanie pamiętac o wszystkich tymczasach, jak nie mamy o nich aktualnych informacji.

chyba nikt go nie pamięta/nie kojazy bo on ze schroniska był w lupusie i później u mnie-nie był w chatce

zaraz posle -dzieki
ObrazekObrazekObrazek

MarKotek

Od: Pon lut 23, 2009 0:36

Post » Sob mar 16, 2013 19:48 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

The Szops pisze:Teresa jeszcze nie napisała, więc ja mam tą przyjemnośc poinformowac, że Pinezka pojechała do domu tymczasowego do Depo :P Dziewczyna będzie nabierała ogłady pod czujnym okiem wolontariusza :ok:

Depo, super :) bardzo fajnie,że ją zabrałeś :)
to zaczyna się teraz Twoja prywatna historia z tymczasami :)
duuuużo cierpliwości i będzie ok :)
z moich doświadczeń wynika, że lepiej nic nie pisać po pierwszym dniu, bo kolejne są zupełnie inne i pierwszy dzień jest tak jakby z życia innego kota :)
powodzenia :ok:

Anett84

Od: Pon paź 22, 2012 9:36

Post » Sob mar 16, 2013 19:49 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

a Amelka da radę :) ustawi caaały dom :)
będę oczywiście trzymała kciuki :)

Anett84

Post » Sob mar 16, 2013 19:52 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

ale jeszcze jedna rzecz wpadła mi do głowy, to jak Pinezki już nie ma, to Łezkowi pewnie smutno będzie, dobrze że tylko do wtorku bo później będzie tymczasowo mój :)
musicie później mi powiedzieć jak ma to jego karmienie wyglądać i leki, bo ja nic nie wiem :)
kociochatkowcy szukajcie kotów, bo niedługo wszystkie znajdą domki :D oby :ryk:

Anett84

Post » Sob mar 16, 2013 19:59 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

a na Sonię też czeka domek?
Obrazek

mir.ka

Post » Sob mar 16, 2013 20:02 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

No właśnie... :) takie pustki :D
Amelka nawet pozwoliła sobie mnie dzisiaj ugryźć, ale bezkrwawo :) Misiek też troszkę łagodnieje. Dałam mu dzisiaj jedzenie w łazience, bo jak zwykle dawałam im razem to on nie jadł, a tym razem trochę zjadł.
Sonia jest dalej bardzo płochliwa :( Ale jest bardzo zabawna i potrafi wszędzie znaleźć sobie coś do zabawy :) niestety najchętniej bawi się jedzeniem - całe "mokre" porozrzucane po klatce i poza klatką. Może lepiej nie dawać jej zbyt dużo w miseczce na raz, żeby zjadła wszystko i nie roznosiła po kątach.

masKotka?

Od: Nie lut 03, 2013 19:48

Post » Sob mar 16, 2013 20:48 Re: KOCIA CHATKA zapraszamy

mir.ka pisze:a na Sonię też czeka domek?

z tego co wiem to Sonia lada dzień jedzie do domku:)
chyba jak skończy rekonwalescencje po sterylce

Anett84

[poprzednia][następna]