Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
noigood pisze: Ale przejdę do sedna, czy warto zawozić kota do weterynarza na operację wycięcia oka? Ile taka operacja kosztuje? Proszę o szybkie odpowiedzi.
noigood pisze:Zarejestrowałam sie tutaj, gdyż mam pewien problem. Mój kotek, przez trzy dni się nie pojawiał w domu. Mieszkamy w małej miejscowości i puszczamy go na dwór, żeby sobie pochodził. Okazało się, ze kot wdał się w bójkę, która zakończyła się dla niego nieszczęściem. Futrzak (tak się wabi) miał prawe oko na wierzchu, niestety już zaropiałe. Mama zaniosła kota na strych (nie chcięliśmy żeby w takim stanie szwędał się gdzieś dalej, poza tym oko wydawało niemiły zapach), codziennie zanosiliśmy mu jedzenie, picie, zjadał wszystko i czuje sie chyba dobrze bo juz ma ochotę wychodzić, a my czekamy aż wydobrzeje. Codziennie kot ma przemywane to oko rumiankiem. Ale przejdę do sedna, czy warto zawozić kota do weterynarza na operację wycięcia oka? Ile taka operacja kosztuje? Proszę o szybkie odpowiedzi.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 148 gości