Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 14, 2013 14:38 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

gosiaa pisze:To samo co u naszej Szprotki, ząbki piękne, a dziąsła masakra :(
no faktycznie, ząbeczki wprost idealne, szkoda usuwać. Antoś ma chyba coś w rodzaju paradontozy, bo niektóre z tych maleńkich siekaczy z przodu same mu wpadły... i odsłaniają mu się szyjki :(. Tyle, że apetyt odpukać bez zmian - on zawsze drobił i jadł powolutku. Jak tylko zacznie bardziej grymasić, to wiem, że nie będzie odwrotu :(. Masakra z tymi ząbkami.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Czw mar 14, 2013 14:51 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

A Antoś miał KK w młodosci? bo to często jest pozostałość...

umówiłam się na konsultacje u stomatologa, na sggw, we wtorek jedziemy,
zobaczymy
już w ten wtorek miałam być, ale pogoda na wyjazd była fatalna
Obrazek
Obrazek

ruru

Od: Sob gru 29, 2007 20:10

Post » Czw mar 14, 2013 14:54 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

Moja szprotka nie miała KK, ogólnie nigdy nie chorowała, pierwszy raz była u weta w wieku 5 lat, jak poznaliśmy Anię, a dziąsła jednak paskudne.
Szprotki mama już za TM, ale 19 lat żyła, dziąsełka też miała nieciekawe.

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Czw mar 14, 2013 14:59 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

Witam się przeseredcznie i tradycyjnie grzeję serducho i oko przy fotkach Ich Trojga :1luvu:

Jeśli chcecie, mogę wstawić zdjęcia paszczy mojego Smoczka podczas zabiegu (widać "wejście" narkozy) i tuż po (widać pozaszywane dziąsełka). Pan doktor Karaś koronkowo usunął mu wszystkie ząbki. Zabieg rozłożony był na 2 etapy: góra i dół.
Bardzo się bałam, ale alternatywą zabiegu był, jak zawsze, steryd.
Gdy zobaczyłam gabinet i porozmawiałam z Panem doktorem nabrałam odwagi. Wszystko poszło świetnie i Smoczuś świeci teraz radośnie zdrowiuteńkimi, choć bezzębnymi dziąsłami :wink: :D
A tego weta polecam szczerze i z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To poważny zabieg, dlatego musi przeprowadzić go prawdziwy specjalista.
Nikomu innemu już nie powierzyłabym paszczy któregoś z moich Ukochań :ok:

Buziole specjalne dla Henryczka przesyłam :oops:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Czw mar 14, 2013 15:13 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

Asiu, ja wiem, że dr. Karaś wspaniały,
i gabinet pierwsza światowa klasa
tylko ta odległość...dlatego pomyslałam jeszcze o tej warszawie...

pokaż paszczę Smoczka :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Czw mar 14, 2013 18:00 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

ruru pisze:A Antoś miał KK w młodosci? bo to często jest pozostałość...

nie wiem czy akurat KK, ale chorował sporo podczas tymczasowania u pisiokot :1luvu: , która dwa razy ratowała mu życie, bo przelewał się przez ręce.

Jakieś zdjęcie Smoczka jest chyba na FB kliniki :ok:, ale fajnie Jerzykowka, gdybyś wrzuciła kilka :ok:.

Ruru - czyli taka wyprawa to min. 2 etapy - konsultacje, potem zabieg (całość, albo jak u Jerzykowki - podzielony na 2 części), tak?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Czw mar 14, 2013 18:37 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

rybcie pisze:
Ruru - czyli taka wyprawa to min. 2 etapy - konsultacje, potem zabieg (całość, albo jak u Jerzykowki - podzielony na 2 części), tak?

Już konsultowałam z doktorem (wysyłałam zdjęcia paszczy), doktor wszystko mi wyjaśnił i to możliwe jest przeprowadzić za jednym zamachem
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Pt mar 15, 2013 10:00 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

Kochane, nie wiem czy z tą fotopaszczą to dobry pomysł :oops: Wczoraj po raz pierwszy po chorobie dotarłam do netu i chyba jakiś przyciężki nastrój miałam :mrgreen:

Tatianko, w Warszawie na pewno jest znakomity stomatolog. U nas w Poznaniu to wielka rewolucja, ale Warszawa ma znakomitych specjalistów chyba wszystkich specjalności.
Wielorybkowe dziąsła nie są zajęte w całości, więc pewnie kiełki mu zostaną :ok: :D
U Smoka całość "płonęła" , a niektóre ząbki same chciały uciec. Decyzja była łatwiejsza.

Pamiętajcie Kochane, że gdybyście decydowały się na Poznań i byłaby potrzebna jakaś pomoc czy nocleg to ja jestem zwarta i gotowa :wink: :D

Ruru Droga, czy mogę liczyć na nowe fotki Bandy Trojga :oops: :wink:
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Pt mar 15, 2013 21:07 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

ruru pisze:
rybcie pisze:

Już konsultowałam z doktorem (wysyłałam zdjęcia paszczy), doktor wszystko mi wyjaśnił i to możliwe jest przeprowadzić za jednym zamachem
że też na to nie wpadłam... wiem, że co wizyta osobista to osobista, ale takim stresem podróżniczym okupiona, że to świetny pomysł, jeżeli wet jest w stanie na podstawie zdjęć coś orzec :ok:. Tatianko - całym serduchem jestem z Wami!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pon mar 18, 2013 22:15 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

jerzykowka pisze:Kochane, nie wiem czy z tą fotopaszczą to dobry pomysł :oops: Wczoraj po raz pierwszy po chorobie dotarłam do netu i chyba jakiś przyciężki nastrój miałam :mrgreen:

Tatianko, w Warszawie na pewno jest znakomity stomatolog. U nas w Poznaniu to wielka rewolucja, ale Warszawa ma znakomitych specjalistów chyba wszystkich specjalności.
Wielorybkowe dziąsła nie są zajęte w całości, więc pewnie kiełki mu zostaną :ok: :D
U Smoka całość "płonęła" , a niektóre ząbki same chciały uciec. Decyzja była łatwiejsza.

Pamiętajcie Kochane, że gdybyście decydowały się na Poznań i byłaby potrzebna jakaś pomoc czy nocleg to ja jestem zwarta i gotowa :wink: :D

Ruru Droga, czy mogę liczyć na nowe fotki Bandy Trojga :oops: :wink:

Asiu kochana, to takie niezwykle miłe,
mieć tu i ówdzie takie kochane, życzliwe osoby :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
i specjalnie dla Ciebie :twisted: potfory :
Obrazek
Obrazek
Obrazek

jutro jesteśmy umówieni z wielorybkiem na konsultacje u dr. Jodkowskiej na sggw, trzymajcie kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto mar 19, 2013 7:08 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

Trzymamy.
A syjamka zostaje? Się zintegrowała z Wielorybem.
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Wto mar 19, 2013 7:41 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

I my trzymamy :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Wto mar 19, 2013 10:59 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

magicmada pisze:Trzymamy.
A syjamka zostaje? Się zintegrowała z Wielorybem.

Ja to sobie tak myślę, że powinna zostać 8)

Kciuki i od nas, babek już 3 :) :ok: :ok: :ok:

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto mar 19, 2013 11:23 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

pogoda idealna do
niewyjeżdzania nigdzie :evil:
Obrazek
Obrazek

ruru

Post » Wto mar 19, 2013 11:53 Re: Wielki Biały Wieloryb i henryk u ruru- ruru [']

Tatianko, mam wrażenie, że po raz kolejny widzę brak odpowiedzi na pytanie czy Egzotyczna u was zostaje 8)
Obrazek
Lara [*] 28.03.2012 Fibi [*] 19.11.2012 Basia [*] 03.02.2013 TRUSIA [*] 24.07.2013 Miłek [*] 01.08.2013 Romisia [*] 24.04.2014 Lidzia [*] 06.05.2015 Gniewko [*] 03.09.2015r. Agat [*] 30.11.2015 Feliks [*] 27.03.2017r. RUDA ['] 07.03.2018r. Kocia ['] 11.07.2019r. LOLA ['] 24.03.2020r. MILKA ['] 03.04.2020r. za dużo Was tu

dilah

Od: Wto maja 10, 2011 7:39

[poprzednia][następna]