origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Czw mar 14, 2013 17:57 origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

Darczyńca podarował grupie Obrazek
jako pomoc na koty trochę drobiazgów.

Może komuś z Was spodobają się fanty i uda sie za uzyskane pieniażki kupić karmę dla bezdomnych kotów, które znajdują schronienie w Hoteliku Sabiny:

viewtopic.php?f=1&t=137883" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.miauhotel.pl/adopcje.htm" onclick="window.open(this.href);return false;
viewtopic.php?f=1&t=126621" onclick="window.open(this.href);return false;

Zasady bazarku:
* kup teraz
* koszty wysyłki fantów pokrywa kupujący wg kosztów podanych wg taryfy Poczty Polskiej,
* możliwy jest odbiór osobisty: od Gdynia Chylonia do Cisowa do Rumia lub w innym miejscu
(wtedy ja wpłacę pieniądze na konto Fundacji dla kotów u Sabiny)

Zapraszam do zakupu:
1. Łabędzie białe, gotowe mam 3 szt. każdego robię około 2dni (koło 600szt elementów),proponuje cene kup teraz 15zł wysyłka paczkę 9,5zł lub odbiór osobisty, jesli by sie spodobały zrobię wg zapisów kolejne i będe wysyłać. Wielkość łabędzia to około: wys z szyją 35cm, wys. kuperka 17cm,wys przodu 15cm, wnętrze pełne można wsypać w środek np cukierki, jaja i inne ;-)
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek
jeden łabądz sprzedany po za forum

2. Jaja wielkanocne obecnie mam 3szt,darczyńca robi każdą sztukę 4-5godzin, proponuje cene kup teraz 6zł wysyłka paczkę 9,5zł lub odbiór osobisty, jesli by sie spodobały zrobi koleżanka wiecej wg zapisów kolejne i będe wysyłać. Wielkość jaja: długość 10-12cm, kolory mix, jeśli ktoś by chciał konktretne to podpytam czy ma/kupi papiery inne niż te na foto.
ObrazekObrazek
jaja sprzedane po za forum,
ale bez problemu mozna dorobić podobne

3.Kwiaty obecnie gotowe 9szt, każdego robie około 4 godzin, kamyczki losowe w zależnosci co znajde w szkatułce, proponuje cene kup teraz 6zł wysyłka paczkę 9,5zł lub odbiór osobisty, jesli by sie spodobały zrobie wiecej wg zapisów kolejne i będe wysyłać. Srednica kuli +/- 12cm, kolory mix, jeśli ktoś by chciał konktretne to zakupie papiery inne niż te na foto.Obecnie gotowe mam 4 białe (jednego z jasno granatem w środku nie ma na fotce) mix kolorów 3szt, niebieski 1szt, żółty 1szt,
ObrazekObrazekObrazek
niebieski, zółty i biały z zielonymi kamieniami sprzedany po za forum

pozdrawiam i polecam na wiosnę ;-)
Ostatnio edytowano Czw kwi 18, 2013 8:18 przez maria_kania, łącznie edytowano 3 razy
Maria (tzn mary4 lub maria_kania)
Obrazek

maria_kania

Od: Śro wrz 17, 2008 13:18

Post » Pt mar 15, 2013 18:14 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

:kotek:
Obrazek

maria_kania

Post » Pt mar 15, 2013 23:09 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

zatkało mnie............ja też chcę do tego sanatorium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słuchaj to co robisz jest kosmicznie cudowne :) to może ja wystawię a bazar mojego ręcznie robionego bałwana Kazię? :) muszę ci wysłać foty hehehe, to dobre. wystawiam ręczne robótki własnej produkcji. sprzedawałam wianki florystyczne, choineczki, karty ręcznie robione, szkło malowane. ale twoje produkty mnie zawstydziły :oops: CUDA :)
HOTEL DLA KOTÓW "MIAU" http://www.miauhotel.pl ZAPRASZAM

Obrazek
Obrazek

PROSZĘ O WSPARCIE DLA KOTÓW BEZDOMNYCH POD MOJĄ OPIEKĄ: http://www.miauhotel.pl - NR KONTA W ZAKŁADCE: MIAU ADOPCJE. FUNDACJA VIVA!

sabina skaza

Od: Pt mar 02, 2007 10:28

Post » Sob mar 16, 2013 8:46 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

sabina skaza pisze:zatkało mnie............ja też chcę do tego sanatorium!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! słuchaj to co robisz jest kosmicznie cudowne :) to może ja wystawię a bazar mojego ręcznie robionego bałwana Kazię? :) muszę ci wysłać foty hehehe, to dobre. wystawiam ręczne robótki własnej produkcji. sprzedawałam wianki florystyczne, choineczki, karty ręcznie robione, szkło malowane. ale twoje produkty mnie zawstydziły :oops: CUDA :)

dziękuje

bałwana Kazię poproszę ;-)
Obrazek

maria_kania

Post » Nie mar 17, 2013 11:46 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

:kotek:
Obrazek

maria_kania

Post » Wto mar 19, 2013 9:48 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

:ok:
Obrazek

maria_kania

Post » Czw mar 21, 2013 15:44 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

Obrazek

maria_kania

Post » Pt mar 22, 2013 12:03 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

dzis kupilam kolorowe karteczki na kwiatki moze ktoś sie skusi?
Obrazek

maria_kania

Post » Pt mar 22, 2013 12:18 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

Przepiękne! jestem pod wrażeniem twojej... cierpliwości :)

michalinadzordz

Od: Nie wrz 25, 2011 9:24

Post » Pt mar 22, 2013 12:23 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

michalinadzordz pisze:Przepiękne! jestem pod wrażeniem twojej... cierpliwości :)

najgorzej z łabedziem jak sie robi go tj te karteczki kilka dni to sie nie czuje, skladanie to raptem 2-3 godz.
ale na raz zrobić to bez szans ;-)

wiesz co, ja nie mam zbyt duzo cierpliwosci, ale tutaj w miare szybko widac efekt i to motywuje

bo kwiatki to idzie za jednym popoludniem
pozdrawiam
Obrazek

maria_kania

Post » Sob mar 23, 2013 11:02 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

wczoraj zrobilam tj. zlozyłam karteczki na 4 nowe kwiaty na dniach skleje i pokaze Wam fotki
pozdrawiam
Obrazek

maria_kania

Post » Pon mar 25, 2013 9:08 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

Obrazek

maria_kania

Post » Pon mar 25, 2013 17:28 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

a do tego łabędzia da się zamiast tych jajek wsadzić te kwiatki??
Obrazek

m&j

Od: Czw paź 30, 2008 18:21

Post » Wto mar 26, 2013 9:58 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

m&j pisze:a do tego łabędzia da się zamiast tych jajek wsadzić te kwiatki??

tak da sie 2-3 sztuki
Obrazek

maria_kania

Post » Śro mar 27, 2013 11:05 Re: origami: jaja, łabędzie i kwiaty na koty Miau Adopcje!

Obrazek

maria_kania

[następna]