Dzięki , karma bedzie w sobote zamowiłam u weta , tylko nie wiem co z odkłaczaczem ? BIedny Miron chodzi i miałkoli,bo pewnie głodny,trąca mnie w nogi ,w ręce i prowadzi gdzie zawsze stała micha z suchym ...... a ja nic mu dzis nie mogę dać

Chodze tylko i patrze czy pije ,ale pije ,najgorsze jest to podawanie lekow do pyszczka !!!! Lesio i Miłek bez problemu ,Lesio sam zlizywal Lakcid ,Miłkowi codziennie daje vitaminy i tez bez sensacji a ten wije sie jak piskorz !!!!!Wieczorem podrapał Tż przy podaniu leków ,dobrze ze jest to w syropie i lakcid tez moge w strzykawke , nie wiem jak by było z tabletką ?Jak karmie pozostałe to Mirona zamykam w łazience , skacze na klamke i bardzo sie denerwuje !!!!!Oj jutro bedzie cięzko,ale na szczęście kupki juz nie było , no bo i z czego . Jutro wieczorem ugotuje tego indyka z ryzem i mu dam bo biedak cały dzień na glodzie !!!!!!! A czy ta karmę RC Gastro może tez jeśc Lesio ??? NO bo jak bedzie stała w misce to pewniakiem tez zje ????/
Nie lubie jak kotom cos dolega , bardzo mnie to doluje !!!!!!i zaraz wymyślam jakieś nie stworzone historie !!!! Nie moge spać
Zastanawia mnie co moglo mu zaszkodzić ? Je to samo suche co Lesio !Odrobine zje mieso wolowe ,uprzednio przemrożone i drobno pokrojone !!!! czasami puszke ,pół puszki Gurmeta gold ,mus !!!! Wet zasugerował że czasami karmy puszkowe sa zle wypasteryzowane i takie sensacje moga być !!!!
Oj chyba dzis nie bede spać , chodzi mi biedak i miałkoli !!!!! może go brzuszek boli , ale dotykałam i nic nie reaguje ma mięki !!!
Ewidentnie domaga sie jedzenia !!!!!
Byle do jutra wieczór.
Dobranoc