Zaopiekuję się/Adoptuję kota syjamskiego lub w typie

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw mar 14, 2013 19:22 Zaopiekuję się/Adoptuję kota syjamskiego lub w typie

Witam,

Z chęcia zaadoptuję kotkaa syjemskiego lub podobnego do syjama, najlepiej kotkę. Dobrzeby było zeby kotek miał ponad rok i był przyjazny do dzieci. Jesli zna ktos kogos kto chce oddac kata syjamskiego prosze o informacje :kotek:

e-mail: angusacdc@wp.pl

angusacdc

Od: Czw mar 14, 2013 19:10

Post » Czw mar 14, 2013 19:34 Re: Zaopiekuję się/Adoptuję kota syjamskiego lub w typie

angusacdc pisze:Witam,

Z chęcia zaadoptuję kotkaa syjemskiego lub podobnego do syjama, najlepiej kotkę. Dobrzeby było zeby kotek miał ponad rok i był przyjazny do dzieci. Jesli zna ktos kogos kto chce oddac kata syjamskiego prosze o informacje :kotek:

e-mail: angusacdc@wp.pl

Witaj na forum.
Fajnie,że chcesz dać kocikowi dom.
Jednak, proszę napisz coś wiecej o sobie.

Skąd jesteś
W jakim wieku są dzieci
Są jakieś alergie u domowników
Jaki to dom, wychodzący czy nie.
Twoje doświadczenia z kotami
Czy masz już kota ,inne zwierzaki
Masz zabezpieczony balkon i okna
Stosunek do kastracji
Czy podpiszesz umowę adopcyjną
...to najważniejsze pytania, które ułatwią ew Dt podjęcie decyzji czy swego kota przedstawić.

Potem każdy ew DT rozwinie je.

Powodzenia
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw mar 14, 2013 19:46 Re: Zaopiekuję się/Adoptuję kota syjamskiego lub w typie

Cześć,

Mam na imie wiktoria i jestem z okilic warszawy i najlepiej zeby kot tez byl z warszawy lub jej okolic.
Moja mama bardzo chce kota w typie syjamam nie musi koniecznie byc rasowy. Juz od dawna zagladamy na rozne strony
ale jeszcze nigdzie nie znalezlismy kota "idealnego" dla nas. Dlatego ze mama nie ma zbyt duzo czasu i nie jest biegla w poruszniu sie po roznych forach pisze w jej imieniu. Ja mam 16 lat i mam rodzenstwo w wieku 11 i 8 lat.
Nikt u nas nigdy nie mial alergi. Dom jest wychodzacy z ogrodem. Poprzednio mielismy kota w typie syjama. Każdego kota ktorego adoptujemu wykastrujemy lub wysterylizujemy.
Z podpisaniem umowy adopcyjnej nie mam problemu tak samo jak z wizyta przedadopcyjną, tylko jak juz wspomniałam dobrzebbylo żeby kot byl z okolic warszawy.

angusacdc

Post » Czw mar 14, 2013 19:56 Re: Zaopiekuję się/Adoptuję kota syjamskiego lub w typie

A się stało z poprzednim kocikiem?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw mar 14, 2013 19:59 Re: Zaopiekuję się/Adoptuję kota syjamskiego lub w typie

umarł ze starości :(

angusacdc

Post » Pt mar 15, 2013 18:03 Re: Zaopiekuję się/Adoptuję kota syjamskiego lub w typie

Witam,

Prosze wszystkich którzy przeczytaja ten watek i maja jakie kolwiek informacje o kims kto chce oddac kota syjamskiego bardzo prosze o kontakt (PW)

angusacdc