Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 13, 2013 20:41 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

alix76 pisze:Ale tuczniki :roll:
Kirys, chłopie, pocałuj swoje jaja na pożegnanie :twisted:

Ustalono (pkt 2 a) :mrgreen: ), że ma na to czas do poniedziałku :twisted: Bye-bye jajeczka :twisted:

_ogonek_ pisze:jakiś "suprajsik"? :kotek:

:evil:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Śro mar 13, 2013 20:47 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

bye-bye jajeczka niech bazar podnoszą, bo zginę :twisted:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Śro mar 13, 2013 21:15 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:

Ustalono (pkt 2 a) :mrgreen: ), że ma na to czas do poniedziałku :twisted: Bye-bye jajeczka :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro mar 13, 2013 22:38 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

alix76 pisze:
OKI pisze:

No i co rechoce? Nie robi sobie jaj z pogrzebu! :twisted:

OKI

Post » Śro mar 13, 2013 22:55 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:
alix76 pisze:
OKI pisze:

No i co rechoce? Nie robi sobie jaj z pogrzebu! :twisted:

jak robicie jakąś imprezkę, to ja chętnie :mrgreen: może być jajcarsko!

_ogonek_

Post » Śro mar 13, 2013 23:04 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Taaa.... stypa będzie. Z jajami :lol:
W końcu Wielkanoc nadciąga :ryk: :ryk: :ryk:

Może faktycznie jakaś jajeczna imprezka by się zdała? :mrgreen:

OKI

Post » Czw mar 14, 2013 12:55 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Bleeeeeeeeeeeeeeeeeee.
Cytując Grube Ryby ;)

Wycieczka do weta nakręciła z powrotem ruję u małejzasmarkanej. Pół nocy skrzeczała :? Na przemian z kichaniem i sapaniem :roll:

Za to ClaudeIdioto wczoraj się uwalił w zgięciu nóg i pozwolił się głaskać 8O
Spierdzielił dopiero na moje głośno wyrażone zdziwienie, że jakieś to za duże na Delicję :mrgreen: Bo to jej miejscówka jest i myślałam, że to ona :lol:

OKI

Post » Czw mar 14, 2013 13:01 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Tosia u mnie wyje.Wiem coś o efektach dźwiękowych i głupawce reszty.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw mar 14, 2013 13:08 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

No wiem. Smarkata szczęśliwie nie drze ryja na pół osiedla (tfu-tfu), tylko skrzeczy niczym stare drzwi :roll:
W każdym razie ochrypnięcie jej nie grozi, co się kiedyś cioci Delicji przydarzyło :twisted:

OKI

Post » Czw mar 14, 2013 16:22 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Za to ClaudeIdioto wczoraj się uwalił w zgięciu nóg i pozwolił się głaskać 8O
Spierdzielił dopiero na moje głośno wyrażone zdziwienie, że jakieś to za duże na Delicję :mrgreen: Bo to jej miejscówka jest i myślałam, że to ona :lol:

8O Spsułaś kotka :cry:
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw mar 14, 2013 16:24 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Aleba pisze:
OKI pisze:Za to ClaudeIdioto wczoraj się uwalił w zgięciu nóg i pozwolił się głaskać 8O

8O Spsułaś kotka :cry:

Spsuję jeszcze bardziej i się go bezlitośnie pozbędę :twisted:

OKI

Post » Czw mar 14, 2013 22:08 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

ClaudeIdioto psuje się z dnia na dzień :roll: Tym razem przylazł na łóżko i udawał Faxe'a podstawiając koniec tyłka do drapania :lol: Zorientowałam się dopiero, jak białe brzucho wywalił do góry :twisted: Tym razem na wszelki słuczaj się nie odzywałam i nie spierdzilił ;)
Za to podstawił drugi koniec Taćce do wylizania, a ta, jak ma w zwyczaju, wymyła jedno ucho i spuściła łomot za podstawianie drugiego :twisted:
A ClaudeIdioto dalej leży na łóżku i nawet wygląda na wyluzowanego :lol:

Małazasmarkana udaje, że jej nie ma :roll: Ale nie słyszę skrzypienia ani kichania, więc albo nie żyje, albo jej się poprawiło :roll:
Za to jej braciszek robi się coraz bardziej upierdliwy. Jak się będzie tak zachowywał to po kastracji go wywalę do Ciotki, co to lubi, jak jej kot siedzi na głowie :twisted: Kolor ma w każdym razie dobry. Kirys, nie Ciotka :mrgreen:

OKI

Post » Czw mar 14, 2013 22:17 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Pozdrów popsutego ClaudeIdioto i powiedz mu tam na ucho, że nie jest takim tragicznym idiotą :ok: :mrgreen:

_ogonek_

Post » Czw mar 14, 2013 22:21 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Żeby to jeszcze prawda była... :mrgreen:

OKI

Post » Czw mar 14, 2013 22:32 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Żeby to jeszcze prawda była... :mrgreen:

niech się chociaż raz w życiu ucieszy z takiego komplementu 8)

_ogonek_

[poprzednia][następna]