Jeśli ktoś pojedzie po nią przed 18:00 to proszę wcześniej zadzwonić do Lupusa i spytać czy już jest gotowa do odbioru.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kropeczka13 pisze:Sonia po wielkich trudach (bo mi uciekła z boksu) została spacyfikowana, dzięki pomocy depo, i odwieziona na sterylkę
depo pisze:Kropeczka13 pisze:Sonia po wielkich trudach (bo mi uciekła z boksu) została spacyfikowana, dzięki pomocy depo, i odwieziona na sterylkę
Do tego Nutka bardzo broniła Soni, ale udało się w końcu. Jeśli chodzi o dyżur to w porządku. Nutka zjadła tabletkę w karmie. Żadnych problemów : )
depo pisze:Kropeczka13 pisze:Sonia po wielkich trudach (bo mi uciekła z boksu) została spacyfikowana, dzięki pomocy depo, i odwieziona na sterylkę
Do tego Nutka bardzo broniła Soni, ale udało się w końcu. Jeśli chodzi o dyżur to w porządku. Nutka zjadła tabletkę w karmie. Żadnych problemów : )
Mara S pisze:A Łezkowi też dałeś jego Silimarol?
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 11.03.2013r. do 17.03.2013 r.
11.03. pon. rano brak wiecz. Teresa
12.03. wtorek rano Beatka wiecz. Mara
13.03. środa rano brak wiecz. Teresa
14.03. czwartek rano Beatka wiecz. Mara
15.03. piątek rano Mirka wiecz. Kasia
16.03.sobota rano brak wiecz. Kasia
17.03 niedziela rano brak wiecz. brak
depo pisze:Mara S pisze:A Łezkowi też dałeś jego Silimarol?
Nie. Mój błąd, bo nie sprawdziłem w karcie, a z Tobą i Teresą jakoś rozmawiałem tylko o tabletkach dla Nutki i nie wiem czemu mi utkwiło w głowie że tylko Nutka bierze tabletki. Mam nadzieję że to nie było coś bardzo ważnego. Nauczka żeby zawsze sprawdzać wszystkie karty...
terenia1 pisze:Kasia już przywiozła Sonię, pewnie coś więcej napisze.
Użytkownicy przeglądający ten dział: CatnipAnia, egw, Google [Bot] i 167 gości