Wrocław - Gdańsk. Miziak jest we Wrocławiu.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro mar 13, 2013 6:37 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

u nas też spadł śnieg, nie można wyjść na balkon bo tak zimno i napadało nam do środka :cry:
nie martw się Miziaku, ja też długo mieszkałam w łazience, ale lepsze to jak schronisko albo zimne podwórko
idzie wiosna, pewnie znajdzie Twój domek :ok:
Lilka
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro mar 13, 2013 10:36 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Nuda domowego łazienkowego kota jest zdecydowanie lepsza niż przygody bezdomnego :ok: :ok: :ok:

Miziaczku, za domek! :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro mar 13, 2013 12:12 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Miziaku mamy co prawda XXI wiek , ale poproś Dużą aby Ci zawiązała ( luźno :D ) na szyi kawałek czerwonej muliny.
Nauka , nauką :mrgreen: gusła, gusłami - a nuż przyniesie szczęście.
Czerwone majtki i podwiązki w tym wypadku odpadają, bo za taką propozycję miałbyś pełne prawo
drapnąć mnie w dziub :mrgreen: i każdy sąd by Cię uniewinnił.
No ale dla dobra sprawy cieniuteńki kawałek muliny na szyi możesz chwilę ponosić :ok:

Cmokam w nochal.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw mar 14, 2013 6:54 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Ciocia Monika :D
dostałem śniadanko, Ciociu, wiesz?
I czekam dalej. Duża ciocia zrobiła mi wykład dzisiaj rano. Że mam dobrze i ciepło, że mam nie miaunarzekać. Mulina nie wiem, co to, ale na pewno nie będzie.
Duży Miziak
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Czw mar 14, 2013 19:10 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Duży Miziaku, śnieg niebawem stopnieje, to i Domek do Ciebie trafi! :ok:
Śliczny jesteś jak Twój kuzyn Noś :1luvu: .
Domek tez musisz miec taki jeden jedyny wyjatkowy :ok: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw mar 14, 2013 20:18 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

To weź czerwoną wstążkę :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw mar 14, 2013 20:52 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Miziak z czerwoną wstążeczką, a może z czerwoną obróżką.
Ale te duże wymyślają :roll:
Haker

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Czw mar 14, 2013 21:56 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

:mrgreen: To miały być takie wspomagające gusła, a nie upiększanie.
Niteczka , mulinka , coś cieniusieńkiego, niewidocznego. :wink:
Nie kokarda , żeby zrobić z niego gogusia.
Tak jak dawniej ... :wink: "ciemny lud" :wink: robił, żeby szczęście przyniosło.
Po co konie miały czerwone pompony przy kantarach ? ( ehm od uroku i na farta- nie dla tego, że piekne)
Wicie , rozumicie.

Chciałam posiać trochę "ciemnogrodu" i dodać tzw. "farta" Miziakowi.
No - dwa dni spróbujmy, nie zaszkodzi a jak pomoże ? :mrgreen: :twisted:
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger

Monika_Krk

Post » Czw mar 14, 2013 23:26 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Mi jest bardzo fart potrzebny, mówi duża ciocia.
Na razie dała kolację.
Miaudobranoc. Duży Miziak
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt mar 15, 2013 9:49 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Miau. Rano nie było miau i duża ciocia dała mi śniadanie, ale nie mogłem nic przekazać moim kochanym Ciociom, które - wiem to - trzymają za mnie łapki.
Duży Miziak
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pt mar 15, 2013 11:48 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

MalgWroclaw pisze:Miau. Rano nie było miau i duża ciocia dała mi śniadanie, ale nie mogłem nic przekazać moim kochanym Ciociom, które - wiem to - trzymają za mnie łapki.
Duży Miziak

Trzymają nieustannie Miziaczku :1luvu: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Pt mar 15, 2013 16:37 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

A ja wiem ;) :mrgreen:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt mar 15, 2013 16:44 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

Gibutkowa pisze:A ja wiem ;) :mrgreen:

:?: :)
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pt mar 15, 2013 16:54 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

MalgWroclaw pisze:Mi jest bardzo fart potrzebny, mówi duża ciocia.
Na razie dała kolację.
Miaudobranoc. Duży Miziak
'

Za tego farta potrzymam kciuki :ok: :ok:
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 .
Smakusia odeszła 14.05.2024.

anulka111

Od: Sob lip 14, 2007 16:39

Post » Pt mar 15, 2013 18:40 Re: Wrocław. Duży Miziak bardzo szuka domu, liczy na cud.

A my to trzymamy nawet kciuki u stóp :twisted:
Yoko z Borysem mają zapowiedziane, że jak zasypiają i wędrują hen nad chmurami, mają każdego
frufającego zaczepiać i molestować w sprawie Miziaka.

Monika_Krk

[poprzednia][następna]