Justa&Zwierzaki pisze:Szykuje sie dla Emila super DT, szczegóły już DT napisze
to świetnie. Za Emilka i jego domek

Moderator: Estraven
Justa&Zwierzaki pisze:Szykuje sie dla Emila super DT, szczegóły już DT napisze

miko_bs pisze:Udało mi się znaleźć chwilkę, ale nowe zdjęcia Emila dopiero jutro przy dziennym świetle. Kociak jest u mnie, nawet dość szybko znalazł sobie swoje miejsce(chwilowo są to tereny obok mojego łóżka)Od Justyny wróciłam z nim dość późno, nawet nie mówię o której:D Przygotowanie mu kuwety i jedzenia chwilkę zajęło,a z powodu późnej godziny nie szukałam mu legowiska, bo stwierdziłam, że może na fotelu się położy. Ale się myliłam! Chciał spać niedaleko łóżka na podłodze, to położyłam mu na szybko szlafrok zaraz przy łóżku i tak spał całą noc. A rano nie chciał mnie do pracy wypuścić, bo wolał się miziać![]()
Dzisiaj, jako że cały dzień w pracy to opieką zajęła się mama. Na chwilę był zamknięty w innym pokoju, żeby mama mogła swoje sprawy załatwić, ale do końca nie był sam - reszta domowników w międzyczasie wpadła przywitać nowego domownika. Wszystko wiem z relacji telefonicznej i resztę dopytałam po powrocie do domu. Grzeczny był, dom zdążył zwiedzić i bratowej na kolana się nawet wpakował( chyba go bardzo polubiła:D). Przed chwilą zszedł mi z kolan trochę pochodzić, tak to pomagał mi zdjecia przerabiać:D
Niedługo kolejne relacje
, teraz spokojnie może czekac na DS 

Użytkownicy przeglądający ten dział: pauprenses i 44 gości