Sonia zostaje u nas. Wątek do zamknięcia.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie mar 10, 2013 23:24 Sonia zostaje u nas. Wątek do zamknięcia.

Tydzień temu zawitała do mnie na tymczas młoda kotka szylkretka.
W ubiegły wtorek miała sterylizację. W tym tygodniu przewidziane jest wyciągniecie szwów i mała może szukać nowego domku.
Kotka jest piękna - szylkretowa, o smuklej sylwetce i wspaniałych długich nogach. Prawie kot syjamski, tylko to umaszczenie 8O. Może stryjek :wink: był syjamem.
A charakter wspaniały. Spokojna, kanapowa domatorka. Najbardziej lubi leżeć w pościeli. Lubi głaskanie, ale nie przepada za noszeniem na rękach. 100% kuwetkowa.
Szukamy dla niej domu stałego, bez możliwości wychodzenia na dwór.
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob mar 16, 2013 21:06 przez hugulaśny, łącznie edytowano 6 razy

hugulaśny

Od: Nie gru 04, 2011 23:21

Post » Pon mar 11, 2013 13:28 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

hugulaśny pisze:Tydzień temu zawitała do mnie na tymczas młoda kotka szylkretka.
W ubiegły wtorek miała sterylizację. W tym tygodniu przewidziane jest wyciągniecie szwów i mała może szukać nowego domku.
Kotka jest piękna - szylkretowa, o smuklej sylwetce i wspaniałych długich nogach. Prawie kot syjamski, tylko to umaszczenie 8O. Może stryjek :wink: był syjamem.
A charakter wspaniały. Spokojna, kanapowa domatorka. Najbardziej lubi leżeć w pościeli. Lubi głaskanie, ale nie przepada za noszeniem na rękach. 100% kuwetkowa.
Szukamy dla niej domu stałego, bez możliwości wychodzenia na dwór.
Obrazek

Śliczna jest. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Od: Czw mar 24, 2011 16:39

Post » Pon mar 11, 2013 16:48 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

Ale cudo :1luvu:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Pon mar 11, 2013 18:26 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

Sonia ma na razie zrobione ogłoszenie tylko na Tablicy.pl i już rozdzwoniły się telefony. Jeden domek nawet fajny. W niedzielę umówiona jestem na wizytę przedadopcyjną.
Trzymajcie kciuki. :ok:

hugulaśny

Post » Pon mar 11, 2013 18:32 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

Jutro idziemy na wyciąganie szwów po sterylce.

I jeszcze jedno zdjęcie piękności.
Obrazek

hugulaśny

Post » Wto mar 12, 2013 8:40 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

hugulaśny pisze:Sonia ma na razie zrobione ogłoszenie tylko na Tablicy.pl i już rozdzwoniły się telefony. Jeden domek nawet fajny. W niedzielę umówiona jestem na wizytę przedadopcyjną.
Trzymajcie kciuki. :ok:

Super wiadomość. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

jasia0245

Post » Wto mar 12, 2013 8:47 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

dobra wiadomość, mam nadzieje, że domek się nada :)

Natalka86

Od: Pon lut 18, 2013 11:04

Post » Wto mar 12, 2013 9:07 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

Muszę przytoczyć pewien mail, który dostałam w sprawie kotki. Już dawno nie czytałam takich głupot:

Dobry wieczor mam pytanie czy ten kotek robi siku do kuwery i kupke czy ma jakis swoj domek kuwete zalezy m i na tym kotku dla dziecka chcialm prezent zrobic prosze o pilna odpowiedz telwefonicznie lub emeilowo

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

hugulaśny

Post » Wto mar 12, 2013 9:21 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

hugulaśny pisze:Jutro idziemy na wyciąganie szwów po sterylce.

I jeszcze jedno zdjęcie piękności.
Obrazek

Cudo koteczka, ja taką szukałam dwa lata temu. Teraz mam persa i szylkretkę. :roll:
Obrazek

jasia0245

Post » Śro mar 13, 2013 10:26 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

hugulaśny pisze:Muszę przytoczyć pewien mail, który dostałam w sprawie kotki. Już dawno nie czytałam takich głupot:

Dobry wieczor mam pytanie czy ten kotek robi siku do kuwery i kupke czy ma jakis swoj domek kuwete zalezy m i na tym kotku dla dziecka chcialm prezent zrobic prosze o pilna odpowiedz telwefonicznie lub emeilowo

8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O 8O :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:

Hulugaśny, jeszcze niejeden mail Cię zaskoczy :ryk: :ryk: Szukam domu dla kotki podobnej do Twojej, odzew spory ale wiekszość meili osłabia. Wrażenia niezapomniane :lol:
Trzymam kciuki za mądry dom dla kici :ok:
Sprawne Łapy Fizjoterapia Zwierząt http://sprawnelapy.pl/
Fundacja KOT http://fundacjakot.pl/

justyna p

Od: Pon paź 18, 2010 19:45

Post » Śro mar 13, 2013 10:35 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

Albo telefonów: np jakiś pijany osobnik ostatnio pytał mnie: "Kiedy mam kurde po kota przyjechać..."

piano

Od: Śro paź 26, 2011 11:15

Post » Śro mar 13, 2013 11:31 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

nie ma to jak przekleństwo adoptowania ładnego kota. :mrgreen:
Niejedne mail czy telefo zaskoczy i powali na kolana. Ludzie powiedzą wszystko by kota dostać i trzeba być mocno ostrożnym.Z każdym telefonem nabywają wiedzy.

Ostatnio jak miałam małe rudziki w tym dziewczynkę to jeden pan zadzwonił o...3 rano i za 20 min chciał po kota przyjechać.Na moje zdziwko :teraz??? Nie zrozumiał tylko radośnie wyćwierkał:szybko, nie!o tej porze nie ma korków...

I tak można mnożyć przykłady.

Trzymam kciuki za fajny domek i niech to będzie ten!
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw mar 14, 2013 8:29 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

piano pisze:Albo telefonów: np jakiś pijany osobnik ostatnio pytał mnie: "Kiedy mam kurde po kota przyjechać..."

8O niezłe...

Natalka86

Od: Pon lut 18, 2013 11:04

Post » Czw mar 14, 2013 20:51 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

Ciekawe przypadki przytaczacie. A u nas zmieniła się sytuacja z kicią. Mój syn, którego widać na zdjęciu, strasznie przywiązał się do kici, a Sonia wszystkich nas oczarowała swoim charakterem, więc zapadła decyzja, że zostaje u nas w domu na stałe. :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Wiele tymczasowiczów przeszło przez nasz dom: czarne, szylkretki, pingwinki, rudaski i nawet cudna persunia. Ale ta kicia ma w sobie to coś.
Tak więc w naszym domu zamieszka drugi kociak. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

hugulaśny

Post » Czw mar 14, 2013 20:54 Re: Szylkretka Sonia o budowie kot syjamskiego szuka domu.

A może ma ktoś szylkretkę do wyadoptowania, to mogę dać namiary na domek, do którego miała jechać Sonia. Kobieta konkretna, nie jakaś ściemniara. Domek oczywiście do sprawdzenia, bo wizyta miała być w niedzielę. Miejscowość to Zabrze.

hugulaśny

[następna]