Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolek(ona) pisze:a pomyślała któraś z was jaki on uipier,,, wracał mi z dworu przy takiej pogodzie? jemu się kudły po błocie ciągły i śmierdział, a teraz przynajmniej, siku, kupa i do domu ucieka. Poza tym na wiosnę to już ma terminy zaklepane. Nie zapominajcie, że ma sweterek.
Ula bo ja ci nie chcę codziennie ciśnienia podnosić
Jutro muszę mu kupić coś do zębów bo mu z ryja wali tym gryzakiem wołowym, po co ja mu to kupiłam, jaki smród, już wolałam jak mu waliły nogi
ula-misia pisze:Karolek(ona) pisze:a pomyślała któraś z was jaki on uipier,,, wracał mi z dworu przy takiej pogodzie? jemu się kudły po błocie ciągły i śmierdział, a teraz przynajmniej, siku, kupa i do domu ucieka. Poza tym na wiosnę to już ma terminy zaklepane. Nie zapominajcie, że ma sweterek.
Ula bo ja ci nie chcę codziennie ciśnienia podnosić
Jutro muszę mu kupić coś do zębów bo mu z ryja wali tym gryzakiem wołowym, po co ja mu to kupiłam, jaki smród, już wolałam jak mu waliły nogi
![]()
![]()
![]()
![]()
Moje ciśnienie jest już tak wysokie,że chyba już wyżej nie podskoczy
Karolek(ona) pisze:ja jak szłam do tego lekarza takiego babkowego a tam nie łażę za często to mi skoczyło do 160 a zwykle mam 100 góra. Całą ciążę miałam w sumie najwyżej 90/60 a tka to 80/40
MalgWroclaw pisze:Patrząc na zdjęcie na którymś wątku myślałam, że kupiłaś pluszaka, postawiłaś i straszysz swoje zwierzęta. Fryzura odmienia stworzenie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1424 gości