_ogonek_ pisze:Właśnie fajnie byłoby jakbyście (oczywiście to taka luźna sugestia) zebrali informacje o kotach do adopcji, nadających się do ogłaszania i kto kogo, kiedy oraz gdzie ogłaszał.
Trochę dużo roboty, ale może byłaby szansa wciągnąć więcej osób w taką akcję i więcej kociaków ogłosić?
W chwili obecnej jest mało kotów do adopcji - na 3 praktycznie większość kotów ucieka od człowieka więc one są do doswojenia, dlatego teraz najlepiej zrobić ogłoszenia ogólne.
Mam jednego kota któremu przydało by się pilnie znaleźć dom - to ten rudy z bielmem na oku.
231/11 Kocur 7 lat, oddany przez właściciela, w schronisku od 17.06.2011, nr czipa 967000009236481
Na początku nieufny i ostrożny w kontakcie, ale jak się ośmieli to daje się głaskać
_leśna_ tak jak Gibutkowa pisała - w naszych ogłoszeniach podawany jest numer kota - chyba że robimy ogłoszenia ogólne, ale wtedy tam nie ma imion kotów itp itd.
Ludzie po prostu chyba tego nie spisują

jak ktoś pisze maila to zawsze te numery podaje też.
Co do bazy chipów- do całkowitego odnowienia

jak bede miała chwilę to dzisiaj coś porobię, postaram się ze zdjęciami kotów. Jak ktoś będzie chciał to mogę mu na maila podesłac
Edit: ok zrobiłam mały album na razie tyle co wiem i do czego mam w pracy dostęp - jak ktoś chce dostać to prosze o maila na pw