kalair pisze: -- .- ..- .--. .- ! .. - . --..-. -. .. . -- .. .- .-..- .- ...-... ... .--. .- -.-. .--- .. !![]()
..- - --- .--. ... .. ..-.. !

-... . --.. -.. -.-- ... -.- ..- ... .--- ..
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze: -- .- ..- .--. .- ! .. - . --..-. -. .. . -- .. .- .-..- .- ...-... ... .--. .- -.-. .--- .. !![]()
Caragh pisze:.... .- .... .- .... .- .-- .- .-. .. .- - -.- .-
Caragh pisze:kalair pisze: .- -.-. --.. . -- ..- --..-. - --- ..--.. ..--.. ..--..
.- - .- .- .- .- -.- - -.-- .-.. -.- --- --..-- -... . --.. .--. --- .-- --- -.. ..-![]()
Kotina pisze:Caragh pisze:kalair pisze: .- -.-. --.. . -- ..- --..-. - --- ..--.. ..--.. ..--..
.- - .- .- .- .- -.- - -.-- .-.. -.- --- --..-- -... . --.. .--. --- .-- --- -.. ..-![]()
Co Wy, Dziewczyny, morsem nadajecie ?![]()
Kotina pisze:Co Wy, Dziewczyny, morsem nadajecie ?![]()
MonikaMroz pisze:Witam wieczorową porą. Na kolacje jajecznica z boczkiem
Były fotki dziewczyn ?? Bo tylko 3 strony do tylu zajrzałam
Caragh pisze:kalair pisze: -- .- ..- .--. .- ! .. - . --..-. -. .. . -- .. .- .-..- .- ...-... ... .--. .- -.-. .--- .. !![]()
..- - --- .--. ... .. ..-.. !![]()
-... . --.. -.. -.-- ... -.- ..- ... .--- ..
Karolek(ona) pisze:Caragh pisze:.... .- .... .- .... .- .-- .- .-. .. .- - -.- .-
sa sa sa wariatka
Kotina pisze:Caragh pisze:kalair pisze: .- -.-. --.. . -- ..- --..-. - --- ..--.. ..--.. ..--..
Karolek(ona) pisze:Kotina pisze:Caragh pisze:kalair pisze: .- -.-. --.. . -- ..- --..-. - --- ..--.. ..--.. ..--..
nadają a ja z ciekawości zobaczyłam jakie wersje net udostępnia i na jednej stronie są byki
http://shk.republika.pl/strony/morsa.htm
G jest źle, Y jest źle
MonikaMroz pisze:Witam wieczorową porą. Na kolacje jajecznica z boczkiem
agusialublin pisze:MonikaMroz pisze:Witam wieczorową porą. Na kolacje jajecznica z boczkiem
No i przez Ciebie obśliniłam klawiature![]()
jajecznica z boczkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan, Lifter, Marmotka, muza_51, Talka i 40 gości