BooKotki. Zrobiło się "monochromatycznie" 1200gr Florka...

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 09, 2013 19:38 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Ja bym chciała taką listę co warto kupować.
Wszystkie te reklamowane produkty "działają" tylko po wprowadzeniu na rynek, a po pewnym czasie ich jakość robi się beznadziejna.
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Nie mar 10, 2013 0:00 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Załóż wątek, bardzo proszę. Nawet jak za jakiś czas padnie, to przynajmniej część forumowiczek się czegoś dowie.
A ja z pewnością zostanę klientką. Do tej pory albo o tym zapominałam, albo się łudziłam, że marka własna Rossmanna jest ok.
Dawaj linki, bo akurat wszystko mi się do sprzątania kończy...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie mar 10, 2013 13:32 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Megana pisze:Załóż wątek, bardzo proszę. Nawet jak za jakiś czas padnie, to przynajmniej część forumowiczek się czegoś dowie.
A ja z pewnością zostanę klientką. Do tej pory albo o tym zapominałam, albo się łudziłam, że marka własna Rossmanna jest ok.
Dawaj linki, bo akurat wszystko mi się do sprzątania kończy...

Akurat marka własna Rossmanna jest ok pod względem testów na zwierzętach :) Aczkolwiek z jakością bywa różnie. Postaram się wątek założyć. Dużo się przez ten rok nauczyłam. Ale najpierw bazarek na moje opolaczki z piękną biżuterią, kocią oczywiście ale nie tylko :mrgreen:
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Nie mar 10, 2013 16:41 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

To mnie pocieszyłaś. Czyli spokojnie mogę prać w domolu.
Ale do sprzątania chętnie poznam coś nowego, bo te rossmannowe specyfiki niespecjalnie mi ładnie pachną.
Boo, może zdążyłaś przegrać ten skecz Limo, o który jest już taka kosmiczna awantura...? Bo my nie, a już go z Youtube zdjęli.

Megana

Post » Nie mar 10, 2013 16:44 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Masz na myśli "j*b na stos"? :twisted:
Obrazek

Boo

Post » Nie mar 10, 2013 16:50 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Nie wiem. Ten z piątkowego programu, którego nie zobaczyliśmy, bo akurat głupi mecz Teżet oglądał a dlaczego od razu nie nagraliśmy to sama nie wiem. To znaczy, ja jestem usprawiedliwiona, bo byłam przyduszona. Ten gdzie są bojowe wózki na warzywa...

Megana

Post » Nie mar 10, 2013 16:54 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Megana pisze:Nie wiem. Ten z piątkowego programu, którego nie zobaczyliśmy, bo akurat głupi mecz Teżet oglądał a dlaczego od razu nie nagraliśmy to sama nie wiem. To znaczy, ja jestem usprawiedliwiona, bo byłam przyduszona. Ten gdzie są bojowe wózki na warzywa...

No to ten :) TŻet szuka, na pewno na necie gdzieś jest. Abelard jedzie i po katolikach i po muzułmanach ale oczywiście nasi widzą jedną. Uważam, że skecz był doskonały i nikogo tak naprawdę nie obraził. Coś mi się w necie rzuciło w oczy, że PiS już chce ich do sądu ciągnąć, ehhh :(

Jak TŻet znajdzie to Ci podrzucę. A tak swoją drogą to Abelarda Gizę ubóstwiam! Jest w tej chwili jednym z najlepszych komików dla mnie. Razem z Limem. Ich skecz o kanarach w autobusie to perełka :D
Obrazek

Boo

Post » Nie mar 10, 2013 16:58 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

A u nas, tymczasem, niedzielna drzemka i nowe, duże posłanko zachęciło do sportów synchronicznych, dokładniej do spania synchronicznego ;)

Obrazek

A ja próbuję popełnić bazarek: viewtopic.php?f=20&t=151506 tylko chwilowo muszę do innej roboty :? m. in. do krojenia wołowego kotom...
Obrazek

Boo

Post » Nie mar 10, 2013 17:02 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Tu jest z tym, że się wolno ściąga:
http://www.dailymotion.com/video/xy2jeo ... TyuR1coJGY
Obrazek

Boo

Post » Nie mar 10, 2013 17:06 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Wszystkie ich skecze to perełki.
Owszem, obawiam się, że tym razem awantura będzie grubsza. :? Podobno najbardziej szaleje Zespół do Obrony Polski przed Ateizacją - czy coś w podobie. Nawet nie wiedziałam, że coś takiego istnieje. Pienią się, że za ich abonament takie profanacje.
Ja tam się pienię, że za moje podatki takie zespoły działają.
Ciekawe, że skecz Limo zdjęli, a skecz Rucińskiego zostawili, a też hardcorowy...
Edit - znalazłam!!

Megana

Post » Nie mar 17, 2013 12:14 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Ukończyłam bazarek :) Serdecznie zapraszam bo sytuacja opolaczków w potrzebie coraz cięższa a i potrzebujących nam przybywa :( Jeśli ktoś miałby miejsce w podpisie to bardzo proszę o wstawienie:

Kod: Zaznacz cały
[b][color=#BF00FF]Piękna! Niepowtarzalna! Oryginalna! Kocia, ale nie tylko, [url=http://goo.gl/SUC8p]biżutera z białym i żółtym złotem, ze srebra 925 i srebra tybetańskiego![/url][/b][/color]

Piękna! Niepowtarzalna! Oryginalna! Kocia, ale nie tylko, biżutera z białym i żółtym złotem, ze srebra 925 i srebra tybetańskiego!
Obrazek

Boo

Post » Pt mar 22, 2013 21:45 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Kochani, Staś może mieć nawet 15 lat, Stać nie ma szans w schronie, szukam dla niego pomocy, jakiejkolwiek: viewtopic.php?f=1&t=151836
Obrazek

Boo

Post » Pt mar 29, 2013 21:38 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego „Alleluja” życzą potfforki z Dużymi.

Obrazek
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Pt mar 29, 2013 21:53 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Obrazek
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Czw kwi 04, 2013 20:19 Re: Koci i tymczasowy dom u Boo. Bydzie wiosna czy nie bydzi

Dziadek Staś miał w sobotę jechać do domu a dostał grzyba (między innymi). Powypadkowa kotka Ludwisia, którą wyadoptowałam do dobrego domu w 2010 roku, przed wczoraj ten dom straciła. Jest zbyt delikatna by wrócić do schroniska po tych latach w pieleszach a ja nie mam gdzie jej umieścić. W schronisku są dwie pary ładnie kilku a nawet kilkunastoletnich kotów, które też straciły domy i tkwią w schroniskowym boksie jak w marazmie. Ledwo funkcjonując. Palnę sobie w łeb :(
Obrazek

Boo

[poprzednia][następna]