ŁAPKA

JOLA

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Coma pisze:chuda861 pisze:Coma pisze:chuda861 pisze:może ktoś z Was ma jakieś namiary gdzie i kto i jakie sa to mniej wiecej koszta ,zeby osiatkowac balkon (zabezpieczyć przed wyjściem kotków)? bardzo proszę i jakies informacje gdyz zalezy mi na zrobieniu tego ...balkon nie jest duży.
Najtansze siatki ma firma HEXALL ul. Lodowa 32 w zawadach (przedluzenie tego mostu na ktory prowadzi nowa droga z dziesiecin) ceny naprawde super, ja polecam taka "Siatka krata zgrzewana, ocynkowana ogniowo, wym. oczka 19X19mm, grubość drutu 0,7mm, wymiary rolki 1X25mb." 129zł za 25 metrow - wysokosc 1m, mozna kupowac na metry tel 604898934 najlepiej wczesniej zadzwonic
dziekuję za info:) tylko szukam osoby która by pomogła to wszytsko zamontowac...czy znacie kogos?kto na tym sie zna?
jak nieduzy balkon to sama dasz rade, ja nabralem kotow i nie bardzo mam czas na pomoc, wystarczy ta siatke rozwinac i spiac plastikowymi opaskami zaciskowymi do jakichs wystajacych elementow balkonu, jak chcesz to zrob wyrazne zdjecie balkonu i zmierz dlugosc, to ci napisze dokladniej
XmonikaX pisze:Zniknęła ta kotka? A budka tez została zniszczona czy jak?
O matko!
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510, puszatek, Szymkowa i 80 gości