Wiele kotków juz pewnie zapomniało co to rybka......

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Cały dzień jakoś minął...nawet nie najgorzej.Ale jak mówią "nie chwal dnia przed zachodem słońca".....
Nawet sobie nie wyobrażacie jakie zmartwienie mam przez Aiszę.Ona również ma.....
![]()
Teraz nawet nie mam siły na nic.Odechciało mi sie wszystkiego.Nie będę juz sprzątać.Ide spać żeby lecieć rano i ją ratować.Teraz już nic nie mogę dla niej zrobić i to jest chyba najgorsze.![]()
skarbonka pisze:iza71koty pisze:Cały dzień jakoś minął...nawet nie najgorzej.Ale jak mówią "nie chwal dnia przed zachodem słońca".....
Nawet sobie nie wyobrażacie jakie zmartwienie mam przez Aiszę.Ona również ma.....
![]()
Teraz nawet nie mam siły na nic.Odechciało mi sie wszystkiego.Nie będę juz sprzątać.Ide spać żeby lecieć rano i ją ratować.Teraz już nic nie mogę dla niej zrobić i to jest chyba najgorsze.![]()
co się stało??
wiora pisze:A oni nie słyszeli, że kota na ich balkonie krzyczyNie mogli jej sami wypuścić
wiora pisze:A oni nie słyszeli, że kota na ich balkonie krzyczyNie mogli jej sami wypuścić
skarbonka pisze:wiora pisze:A oni nie słyszeli, że kota na ich balkonie krzyczyNie mogli jej sami wypuścić
no właśnie mówili, że nic nie słyszeli..
skarbonka pisze:po pierwsze co tym ludziom ta kotka przeszkadzała, że sobie sypiała na balkonie..![]()
po drugie brak słów..![]()
dobrze, że ją uratowałaś i jest już bezpieczna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 79 gości