<2>Moje wolnozyjące....odeszły blokowe... Szafiś kochana ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 08, 2013 13:40 Re: <2> Moje wolnozyjące... Łapka u mnie- i po usg...uff :)

Cieszą mnie takie wiadomości :D jak takie sa to ja wtedy też nabieram nadziei i łatwiej czekać i widzieć sens w czekaniu, bo jest jakaś perspektywa. Gorzej jak sytuacja się nie zmienia, jest constrans i to taki jakiego nie chcemy. Ale tak to spokojnie, one i tak już nie sa kociakami, a są piekne więc znajdą domki. No z wyjątkiem trzeciej łobuziary, ktora chyba się uparła w swoim dziczeniu? :roll:
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pt mar 08, 2013 13:51 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

nawet jak nie widzę, to one i tak robią postepy. Chocby to że mam mniej rozwalonych rzeczy w pokoju:)))
Lobuziara -to Honorka. Ona wczoraj też lekko mruczała, choc oczywiście udawala, ze nie lubi byc dotykana. Teraz na prowadzenie w oswajaniu wysunęła się Hesia- ta najmniejsza , potem jest Hana a Honorka dogania peleton:))
Marzena prześlę ci zdjęc dziewczynek, jakieś tam mam i wkleiłabys na wątek.

asia2

Od: Sob wrz 04, 2010 14:43

Post » Pt mar 08, 2013 13:59 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

pewnie :D dawaj foty, już się nie mogę doczekać :D
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pt mar 08, 2013 14:01 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

chwilę zaczekaj, muszę wyszukać i trochę obrobić:))

asia2

Post » Pt mar 08, 2013 14:05 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

asia2 pisze:chwilę zaczekaj, muszę wyszukać i trochę obrobić:))

wychodzę też niedługo -= polecę zanieść cv, ja już nie mogę siedzieć ciągle bez stałej pracy, mam poczucia rózne złe na swój temat, a przecież i niegłupia jestem i utalentowana :mrgreen:
buraski spędzają mi sen z powiek, ale info od Ciebie daje nadzieję. Podobnie jak z Rudą Łapą - ciasno nam, moje dziewczyny jakoś przywykły, ale to nie znaczy że jest super i sytuacja się ustabilizowała. Ta kotunia zasługuje na pełen miłości i akceptacji dla niej dom. Dzisiaj na przykład ocierała się o moje nogi w oczekiwaniu na jedzenie - pogłaskałam ją kilka razy po grzbiecie zanim się nie zorientowała, ze ją głaszcze moja ręka, wtedy odbiegła. Ona się zaprzyjaźniła z Miką, nasladuje ją we wszystkim z wyjątkiem głaskania.
Tak bardzo bym chciała, aby był jakiś dobry ruch w kocich sprawach, no i w moich pozostałych też. Przeglądając teraz dokumenty zobaczyłam,z ę zaczął się 3 rok bez pracy. :roll: moja mama mnie ostatnio zapytała jak i z czego ja żyję.... no właśnie.

Wiadomo z czego - z bazarków i zbiorki na miau na koty, a oczywiście kaskę biorę dla siebie, c'nie? :ryk: :ryk: :ryk:

Marzenia11

Post » Pt mar 08, 2013 14:38 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

no to powodzenia w szukaniu roboty. Nie dziękuj

asia2

Post » Pt mar 08, 2013 15:13 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

Jakie piękne kluchy :D A senioreczka cudna :D
Niech się uda wszystko :ok:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Pt mar 08, 2013 18:52 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

morelowa pisze:Jakie piękne kluchy :D A senioreczka cudna :D
Niech się uda wszystko :ok:

Kluchy są połową kluch, niestety, ale i tak wyglądają bardzo dobrze.
Z pracy nici, dowiefdziałam się niemal na miejscu. Na zlecenie na 3 miesiące wpłynęło ponmad 100 ofert 8O trudno mi mój przewlekły stan już dłużej znosić.

W drugim poscie na pierwszej stronie będę prowadziła rozliczenia bazarków robionych na rzecz kotów wolnozyjących i dla Rudej Łapy, zapraszam do lektury.

Marzenia11

Post » Sob mar 09, 2013 11:56 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

Nowy bazarek dla Rudej Łapki
viewtopic.php?f=20&t=151470

i ciągle trwający z płaszcvzami i polarem

viewtopic.php?f=20&t=151027&p=9648102#p9648102

zapraszam!

Marzenia11

Post » Sob mar 09, 2013 17:05 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

Rozliczyłam wrzesień 2012 - str.31, zapraszam do lektury.

Marzenia11

Post » Sob mar 09, 2013 19:10 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

Marzena dziś przyszli dwaj panowie ogladac mojego tymczasa Amadeusza- brata rudaska. Nie mogli oderwać oczu od burasek. Widzialam, że jakby się dalo, to by zgarnęli je wszystkie razem. Na serio jednak ,choc daleko od prawdy nie odbiegłam, to najbardziej podobała im się Hana, ta srednia, zreszta tez moja faworytka.

asia2

Post » Sob mar 09, 2013 19:17 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

asia2 pisze:Marzena dziś przyszli dwaj panowie ogladac mojego tymczasa Amadeusza- brata rudaska. Nie mogli oderwać oczu od burasek. Widzialam, że jakby się dalo, to by zgarnęli je wszystkie razem. Na serio jednak ,choc daleko od prawdy nie odbiegłam, to najbardziej podobała im się Hana, ta srednia, zreszta tez moja faworytka.

oj ale pojawiła się jakas szansa? myślą itp.? :ok: :ok: :ok:
troche dziś osłabłam psychicznie, ale postaram się wstawić foty niedługo, zeby kazdy mógł podziwiać piękne panienki :wink:

Marzenia11

Post » Sob mar 09, 2013 19:24 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

No to Hana :P :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Marzenia11

Post » Sob mar 09, 2013 19:26 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

Hesia :D :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Obrazek Obrazek

Marzenia11

Post » Sob mar 09, 2013 19:29 Re: <2> Moje wolnozyjące... przedwiośnie, Łapka czeka na zab

Honorka :P :1luvu: :1luvu: :1luvu: która się uparła być dzikusem :roll:

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

Obrazek

Marzenia11

[poprzednia][następna]