Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewona1 pisze:... no i w razie tragedii deklaruję, ze wezmę jednego kota.
Randa pisze:Też miałam zapytanie z opcją wysłanie kota w paczce![]()
W niedzielę Mela i Fela jadą do swoich DS-ów w W-wie. Mela jak już pisałam do wolontariuszki z fundacji, Fela do małżeństwa w średnim wieku, którym odszedł 18-letni kot, obie jako niewychodzące. Fela załapała się na ogłoszenia Meli, powiedziałam, że Mela ma już dom i że mogę zaproponować Fele, państwo powiedzieli, że właściwie to wygląd kota nie ma dla nich znaczenia, bo chcą któremuś pomóc.
Normalni ludzie, na miejscu sprawdzi jeszcze Patrycja ( gdyby coś nie tak, koty zostaną w tymczasowo w W-wie).
sylwia1982 pisze:Randa pisze:na Melę mam nadzieję, że się załapią jeszcze 2 kotki tri z innego źródła
![]()
Randa pisze:ewona1 pisze:... no i w razie tragedii deklaruję, ze wezmę jednego kota.
się rozluźniło już u Pani czy jak![]()
kassja pisze:sylwia1982 pisze:Randa pisze:na Melę mam nadzieję, że się załapią jeszcze 2 kotki tri z innego źródła
![]()
A oto one, śliczne ok. roczne koteczki:
ŁAPKA
JOLA
Koteczki przygarnęła starsza, chora pani i prosi, żeby znaleść im dobre domki, bo ona boi się, co się z nimi stanie jak np. będzie musiała pójść do szpitala.
ewona1 pisze:kassja pisze:sylwia1982 pisze:Randa pisze:na Melę mam nadzieję, że się załapią jeszcze 2 kotki tri z innego źródła
![]()
A oto one, śliczne ok. roczne koteczki:
ŁAPKA
JOLA
Koteczki przygarnęła starsza, chora pani i prosi, żeby znaleść im dobre domki, bo ona boi się, co się z nimi stanie jak np. będzie musiała pójść do szpitala.
Kotki to klony naszych Meli i Feli, Kassja dawaj namiary, bo telefony dzwonią
Użytkownicy przeglądający ten dział: florka, Google [Bot], puszatek i 481 gości