Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sihaja pisze:Caragh pisze:Sihaja pisze:Mmmm...., no cóż, ja w kalendarzu mam inne dni zaznaczone i te świętuję. Na Dzień Blondynki składałam blondynkom życzenia. A na Dzień Teściowej zadzwoniłam do mojej eks-teściowej. Nie można jednak nie zauważyć, że niektóre dni są bardziej popularne, ale co w tym złego? A w ogóle to jutro jest Światowy Dzień Psa.
Jak zaczniesz świętować dzień toalety itp. to się zacznę o Ciebie martwić
Ja świętuję tylko to, co mam zaznaczone w moim kocim kalendarzu. Dnia Toalety nie widziałam.![]()
A dziś w lodówce czekały na mnie pyyyszne ciastka. Z kremem. Zjadłam na obiad
Witam legalnie
Caragh pisze:Sihaja pisze:A dziś w lodówce czekały na mnie pyyyszne ciastka. Z kremem. Zjadłam na obiad
Witam legalnie
Ja też chce! Podziel się!
Sihaja pisze:Caragh pisze:Sihaja pisze:A dziś w lodówce czekały na mnie pyyyszne ciastka. Z kremem. Zjadłam na obiad
Witam legalnie
Ja też chce! Podziel się!
Przecież nie świętujesz. A to na Dzień Kobiet. Od TŻ dostałam. Sama zjem. Właściwie to już zjadłam
Caragh pisze::ryk: Ale ja nie potrzebuję okazji, żeby sobie zjeść ciastko.![]()
W piątek zawsze i tak kupuję, wiec godzinka i będę mieć swoje
agusialublin pisze:Sihaja pisze:Ugotować zupę ogórkową czy buraczkową? Bo zdecydować się nie mogę....
Ja zrobiłam pomidorówkę
agusialublin pisze:Bożenko, przez jaki program umieszczasz fotki kociaków?
Bo ja przez wstaw.orga ale mi jakieś małe wychodzą na forum a chcialabym większe
agusialublin pisze:anulka111 pisze:jakie male Ci wchodza-tez przez wstaw org wstawiam i calkiem duze te miniatury od nich gotowe
Ale jak w takim razie zrobić zeby były w miarę duże?
Caragh pisze:Sihaja pisze:Ugotować zupę ogórkową czy buraczkową? Bo zdecydować się nie mogę....
Zdecydowanie ogórkową. Mniamanulka111 pisze:a wszystko mniejsze ,bo na forum strona miesci 2x wiecej postow niz kiedys![]()
Taaa?Patrz, nie wiedziałam
anulka111 pisze:Ogorkowa taka wsciekle kwasna bym pozarla ,ale jeszcze nie mam odwagi- u mnie bedzie znow rosolek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Kankan, Lifter i 11 gości