Morf & Kefir + baba co szuka domu. Nelly znaczy się

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 05, 2013 8:45 Re: Morf & Kefir - znów CELEKOTY i baba Nelly szuka domu

mnie tam Kefir wnerwia czasem, bym go se tak dla fanu sponiewierał ale nie - ten się dże czy coś i ucieka, zero zabawy.
Ale lepiej, że jest niż jakby go nie było. Chyba.
My by napisali petycję , żeby bab nie było.
Ta jest krzywa i paskudnie brzydka i puszcza tyłem bąki a przodem smarki. W sumie git ale ona mi też wyżera. Maślankę i wszystko.
Dlatego petycjowałbym , żeby bab nie było. I żeby Kefir się chciał bawić a nie , że on się sam bawi sznurem perełek, beznadzieja i obciach.
I by my oba petycjowali, żeby chodzić f kółko na korytarz , bo tam jest git a wczoraj był tam ten pokurcz pjes i mje oszczekał.
a cały ten rzont to jest tak beznadziejny, że ani naszym dużym ani kotom ani psom ani innym nie będzie tu dobrze. nigdy.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto mar 05, 2013 8:54 Re: Morf & Kefir - znów CELEKOTY i baba Nelly szuka domu

Skąd u Was takie czarno-czarne myśli??? A swoją drogą, jak nie będzie bab, to kto się Wami zajmie :?:
Obrazek Obrazek

bakakaj

Od: Pon mar 26, 2012 7:37

Post » Wto mar 05, 2013 9:01 Re: Morf & Kefir - znów CELEKOTY i baba Nelly szuka domu

baba zajmuje sie swoją miską i moją. Nie mnom.
A duża mówi, że to głupie miejsce na ziemi jest i ma rację. Do tego można tu dręczyć koty i psy i każde zwierzę i to jest w porzo a jak się na ten przykład stara na nie kase zebrać to się jest skarbowym przestępcą. I dużo dużo innych rzeczy.
Duża mówi, że nie chce się tu zestarzeć. Ja bym tam chciał się zestarzeć na korytarzu, bo tam to jest git i som schody do spieprz...a przed duża. Git. Żeby tylko dzieciaki sąsiadów nie biegały bo mje przerażają.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto mar 05, 2013 9:13 Re: Morf & Kefir - znów CELEKOTY i baba Nelly szuka domu

A już myślałam, że chcesz się pozbyć wszystkich bab wszelkich ras i gatunków :wink: Jakby w rządzie były same baby takie jak Twoja Duża, to na pewno byłoby nam tu lepiej. A Kefir na prezydenta :!: :!: :!:
Obrazek Obrazek

bakakaj

Od: Pon mar 26, 2012 7:37

Post » Wto mar 05, 2013 11:27 Re: Morf & Kefir - znów CELEKOTY i baba Nelly szuka domu

Obrazek
Obrazek
jakby ktoś znał kogoś, kto chce oddać 1 % na ludzia, to może dla Emilki Kocurek ?
Ostatnio edytowano Czw mar 07, 2013 12:28 przez czarno-czarni, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto mar 05, 2013 19:59 Re: Morf & Kefir - znów CELEKOTY i baba Nelly szuka domu

czarno-czarni pisze:mnie tam Kefir wnerwia czasem, bym go se tak dla fanu sponiewierał ale nie - ten się dże czy coś i ucieka, zero zabawy.
Ta jest krzywa i paskudnie brzydka i puszcza tyłem bąki a przodem smarki. W sumie git ale ona mi też wyżera. Maślankę i wszystko.
Dlatego petycjowałbym , żeby bab nie było. I żeby Kefir się chciał bawić a nie , że on się sam bawi sznurem perełek, beznadzieja i obciach.
I by my oba petycjowali, żeby chodzić f kółko na korytarz , bo tam jest git a wczoraj był tam ten pokurcz pjes i mje oszczekał.
a cały ten rzont to jest tak beznadziejny, że ani naszym dużym ani kotom ani psom ani innym nie będzie tu dobrze. nigdy.

Petycjuj, może coś wskórasz. Choć marnie to wygląda....

Kefir i sznur perełek..?
Obrazek Obrazek

anita5

Od: Sob cze 18, 2005 16:48

Post » Wto mar 05, 2013 23:51 Re: Morf & Kefir - znów CELEKOTY i baba Nelly szuka domu

czarno-czarni pisze:mnie tam Kefir wnerwia czasem, bym go se tak dla fanu sponiewierał ale nie - ten się dże czy coś i ucieka, zero zabawy.

Obrazek
Morfeuszu drogi!
Szanuj Kefira, bo to twój najlepszy kumpel! No gdzie znajdziesz drugiego takiego, z takim ilorazem!
Szanuj Nelly i nie nazywaj jej babą, bo ja też jestem pci odmiennej i mnie to obraża, jak kto 'baba' mówi! I nie rozgłaszaj w miejscu publicznym o tym, co Nelly wypuszcza przodem, a co tyłem, bo tobie też się podobno różne wstydliwe przypadki zdarzają, a nikt o tym nie trąbi!
Co do rzontu, masz świętą rację! Za tego rzontu nikomu nie będzie dobrze, a już szczególnie nam - kotom. Jak już będziesz tym prezydętem albo innym premięrem, Morfeuszu zacny i mądry, to weź mnie na ministrę! Chciałabym być ministrą od wykluczonych (byłam kiedyś wykluczona, tułałam się po mieście na trzech łapkach :cry: i wiem, co to znaczy, być wykluczonym). A Kefira uczynisz ministrem od spraw zaopatrzenia (w sznury z perełkami).
Git?
To wymyśliłam ja - Delta!

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Śro mar 06, 2013 9:15 Re: Morf & Kefir + baba Nelly na krzywych nóżkach szuka domu

Co się Wam stało? Już się zdenerwowałam, a wiecie, co ja robię, jak się denerwuję - drapię się :oops:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Śro mar 06, 2013 9:16 Re: Morf & Kefir + baba Nelly na krzywych nóżkach szuka domu

nie każda baba jest baba. W sumie o - Agata to była git baba. Albo Morfinka. Baba to takie coś kotowate, co trochę mam stracha przed tym czymś i to jest takie morfoidalne tylko , że baba. Nie , że obrażam, o nie.
Wczoraj była somsiadka, ta co ma kotkę Manię i zachwycała się babom. Jaki pyszczek uroczy i takie tam obciachy. ja żem spał na sofie i wyglądał godnie, i ona mówi , ta somsiadka:on ten Morf to okropny jest, ale pani go lubi ... No to zem się obudził i ukasił dużą, coby przypieczęcić fakt, żem jest okropny. Aha - może kiedyś da mi poznać tę kotkę manię. raz żem ją widział, jak przyjechała, fajosko syczała na mje.
Delta - Ty jak Kefir 3 nogi masz? ha, jak tej jednej nogi nie ma, to koty mondrzeją czy jak? Wszystkie 3 łapne takie jakieś mózgowe som.
Moja duża się drapie też. Z nerwowego podrażnienia i alergii czy coś.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Czw mar 07, 2013 12:17 Re: Morf & Kefir + baba Nelly na krzywych nóżkach szuka domu

O rany uśmiałam się z tej waszej dyskusji :ryk:
Obrazek...Obrazek...Obrazek...

kristinbb

Od: Nie cze 03, 2007 20:32

Post » Pt mar 08, 2013 9:16 Re: Morf & Kefir + baba Nelly na krzywych nóżkach szuka domu

To ja z babą a potem sam ja . No

ObrazekObrazek
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt mar 08, 2013 9:17 Re: Morf & Kefir + baba Nelly na krzywych nóżkach szuka domu

Morf, przynajmniej dzisiaj bądź miły dla Baby :wink:

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Pt mar 08, 2013 9:39 Re: Morf & Kefir + baba Nelly na krzywych nóżkach szuka domu

wszystkim ludzkim, kocim i innym babom życzymy, żeby im się dobrze wstawało i dobrze spało, żeby dni były miłe i pełne miłych niespodzianek (nie że moja kupa na podłodze ale że na przykład zabawka się znajdzie czy coś)
i żeby był zdrowe i miały grosik na swoje zachcianki i na kocie zachcianki też i żeby były zadowolone jak się rano budzą i przytulały koty z uśmiechem.
Kefir i Morfeusz

ps. naszej babie domu życzymy.
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pt mar 08, 2013 9:44 Re: Morf & Kefir + baba Nelly na krzywych nóżkach szuka domu

Kefirku i Morfeuszku, bardzo dziękuję w imieniu swoim i innych dziewczyn.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt mar 08, 2013 10:58 Re: Morf & Kefir + baba Nelly życzenia dla BAB str 88

Morf, Ty masz obróżkę! 8O Ty obróżkę masz na serio! 8O 8O Jażem sie nie dał tak zaobrożować, jak mi założyli to żem się specjalnie wywalał i mi zdjeli.
Mjetek

A dla szyskich babów, szyskiego najlepszego, dużo kibasy i żeby się nie denerwowały jak im pomagamy pszontać, bo my tak z dobrego serca pomagamy.
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]