wszyscy kochamy Fionkę

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw mar 07, 2013 12:19 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

ruru pisze:Banerek dla Kici:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://tiny.pl/h26zc][IMG]http://img805.imageshack.us/img805/2011/fionka.jpg[/IMG][/URL]

ruru, dziękuję :1luvu:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Czw mar 07, 2013 16:58 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

:ok: :ok: za Fioneczkę i mamę z młodziakiem :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Czw mar 07, 2013 19:34 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Też potrzymam! :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw mar 07, 2013 20:08 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Alienor pisze::ok: :ok: za Fioneczkę i mamę z młodziakiem :ok: :ok:

Jestem z Wami, kibicuję :ok: :ok: :ok: , bo nic więcej nie mogę zrobić,
ale martwię się o tego młodziaka. Mam nadzieję, że coś jednak je -
to już przecież będzie z tydzień, jak siedzi pod tymi schodami :(
Obrazek

violet

Od: Pon sty 07, 2013 17:17

Post » Czw mar 07, 2013 20:17 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Ja też sie martwię.

Może im watek założyć? Dzieciak ludziolubny jest jak mam?

Jak Fionka?
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw mar 07, 2013 20:38 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Alienor zaoferowała DT dla Fionki lub czarnulki z dzieckiem - w tej chwili problem zdaje się jest z transportem...
No, Kinnia ma niezły kocio-kwik :(
Obrazek

violet

Post » Czw mar 07, 2013 20:54 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Kinnia chyba niedługo powinna się pojawić - pracuje dziś do późna.
Problem jest i z transportem i z DT - ja mogę dać DT albo Fionce, albo mamusi z młodziakiem. Ani dom ani portfel nie są z gumy niestety. O tym kto do mnie przyjedzie zadecyduje fakt, komu ktoś zaoferuje DT. I - bez obrazy- po historiach kotów u IKA6/Angalia, Kociej Mamy i innych "kocich aniołów śmierci" nawet DT musi być sprawdzony. Bo nie po to wyciąga się te koty, żeby pozwolić na ich niedolę. Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, bo jeśli ktoś jest w porządku, to zrozumie, jak nie rozumie - wystarczy zajrzeć na tamte wątki i wszystko stanie się jasne.

Alienor

Post » Czw mar 07, 2013 21:05 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Alienor pisze:Kinnia chyba niedługo powinna się pojawić - pracuje dziś do późna.
Problem jest i z transportem i z DT - ja mogę dać DT albo Fionce, albo mamusi z młodziakiem. Ani dom ani portfel nie są z gumy niestety. O tym kto do mnie przyjedzie zadecyduje fakt, komu ktoś zaoferuje DT. I - bez obrazy- po historiach kotów u IKA6/Angalia, Kociej Mamy i innych "kocich aniołów śmierci" nawet DT musi być sprawdzony. Bo nie po to wyciąga się te koty, żeby pozwolić na ich niedolę. Mam nadzieję, że nikt się nie obrazi, bo jeśli ktoś jest w porządku, to zrozumie, jak nie rozumie - wystarczy zajrzeć na tamte wątki i wszystko stanie się jasne.

amen
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Czw mar 07, 2013 21:08 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Fionka :ok: :ok:

tamiss

Od: Śro lut 10, 2010 17:08

Post » Czw mar 07, 2013 21:11 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Alienor masz pw :)

Fionka :ok: :kotek:
jo.anna

Post » Czw mar 07, 2013 21:14 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Alienor, całkowicie się z Tobą zgadzam.
I dziękuję, że dajesz DT, chociaż u Ciebie też luzu nie ma chyba raczej...
Obrazek

violet

Post » Czw mar 07, 2013 21:54 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

violet pisze:Alienor, całkowicie się z Tobą zgadzam.
I dziękuję, że dajesz DT, chociaż u Ciebie też luzu nie ma chyba raczej...

No niestety zdecydowanie nie mam luzu :? . Ale jakoś trzeba to ogarnąć. Nie mogłam zostawić Kinnia samej z tym "urodzajem". Jakby były domy bardziej "luźne" a już idealnie - z doświadczeniem, to z okrzykami radości na ustach odstąpię te koty. Bo chodzi mi o to, by miały jak najlepsze warunki.
Młodziak niestety nie jest aż tak przytulasty jak mamusia, ale jest duża szansa, że takim się stanie. Ona to prawdopodobnie wywalona domowa kotka - on dorastał na ulicy.

PS. pw odebrałam, dzieki :1luvu: .

Alienor

Post » Czw mar 07, 2013 22:22 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Zaznaczam i trzymam :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Farcia

Od: Pon lis 22, 2010 14:18

Post » Czw mar 07, 2013 22:23 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Mogę niestety tylko potrzymać kciuki, ale za to nieustające :ok: :ok: :ok:
Obrazek Obrazek Obrazek

Astaroth86

Od: Pon wrz 12, 2011 20:05

Post » Czw mar 07, 2013 22:35 Re: Uśpić ją ........a Ona chce Żyć.....uraz kręgosłupa

Dotarłam do domu i do kompa.
Fiona jest w lecznicy leczona tym co jest dostępne czyli lekami ogólnie stosowanymi, jest pod opieką 2 pań weterynarz. Wiemy już na pewno, że są kłopoty z siusianiem i kłopoty z kupalem doszły dzisiaj. Nie ma możliwości diagnostyki kości bo nie ma aparatu rtg, czy tk. Widać przemieszczenie, stan się trochę pogorszył.
Kicia bardzo chce żyć, jje, pije, mizia się.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

[poprzednia][następna]