, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
, ----------------------------------------------------------------------------------- Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?
[Srebrna*14.08.2012]-Każdego dnia brak mi Ciebie*... [Felek*04.08.2012] [Filipek *17.08.2012] [Franuś *2011] [Kocur *2013] - Pamiętam o Was i tęsknię...[Chuda Lucunko...śpij słodko Kochanie...*06.02.2014]
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
Kolejne semele zrobione z Angory Gold BD Skład : 80% Akryl - 10% Moher - 10% wełna Wielkość 216cm/42cm do tego do wyboru ozdobna szpilka, albo broszka( po prawej szpilka, po lewej broszki)
, , , ,
Abraza Annis , Zrobione z Gucia 100%akrylu Niebiesko - turkusowe ( na zdjęciu tego nie widać ) Wymiary 128cm/34cm ,
i kremowe z obwódką turkusowo- niebieską Wymiary 185cm/26cm
,,
i chusta zrobiona też z Gucia 100% akryl Wymiary 182cm/97cm
, ,
Ponieważ brochy są tylko dwie a raczej broszka kremowo niebieska i szpilka niebieska wiec kto pierwszy to sobie wybierze . za dodatkową opłatą 5 zł
fotki z ostatniej chwili Zamotka do dowolnego w/g wyobraźni zamotania ,
Akryl 100%
Tiama pisze:Poprosze semele pomarancz i rezerwacje do jutra tego drugiego:-)
zmienilam: i ten drugi poproszę.
Przesyłka nadana, prosę o info jak dojdzie
Iza Twoje golfiki ratuja mi zycie- a kolezanki w pracy zazdroszcza hyhy
Psiara zreformowana od 2007 Smakusia, Gucio od 2008 oraz Rysia od 2009, Gapka odeszła w 2014, Gucio w 2017, Ryś i Jaga w 2020 . Nowi mieszkańcy Aki od 2018,a Bigos I Tekla od 2020 . Smakusia odeszła 14.05.2024.
anulka111 pisze:Iza Twoje golfiki ratuja mi zycie- a kolezanki w pracy zazdroszcza hyhy
Dla koleżanek też mogę dziergnąć
Tiama pisze:doszło
baaardzo ładne
Cieszę się
A teraz pokażę co dziergnęłam dla siebie ale jak się komuś podoba to mogę w innych kolorach Chustecznik,
i igielnik ,
Dzisiaj jeszcze dwie chusty i przerwa. No nie tak do koca , w wolnych chwilach będę dziergać Na razie czekając aż farba na ścianie podeschnie wrzucam dwie nowe chusty
Chusta zrobiona z Angory de luxe 70% MOHAIR - 30% AKRYL Wielkość 194/92 kolor biały i odcienie szarego
, ,
i druga chusta zrobiona z Angory de luxe 70% MOHAIR - 30% AKRYL Wielkość 160/80 kolor jeansowy , ,