Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
enigma pisze:Femka pisze:przyjmuję zakłady
ze ban dostaniesz i watek Ci zamkna?
anulka111 pisze:enigma pisze:Femka pisze:przyjmuję zakłady
ze ban dostaniesz i watek Ci zamkna?
enigma masz pw-
Femka pisze:kobieto, jakie śniegi? Ja mam 15 stopni na termometrze, oślepiające słońce i chęć do życia.
A dzień zaczęłam od zeznań na policjii to na własne życzenie. Jechałam sobie radośnie do pracy, zatrzymałam się przed pasami, bo tłumek niezły się zebrał. Ludzie wyszli na jezdnię i stanęli dęba, bo pasem równoległym wielki jelcz sobie pomykał z dużą prędkością, ani myśląc nawet zwalniać.
I tak się wkurzyłam, że aż mi się ciemno przed oczami zrobiło. Nie nie, aż taka szlachetna nie jestem, że o przechodniów się zatroszczyłam. Ale gdyby debil w nich uderzył, zostałaby tylko mokra plama do zmycia z asfaltu, a mnie zabiłyby wyrzuty sumienia, że niepotrzebnie ich przepuszczałam, bo postaliby sobie trochę dłużej ale żywi i w dobrym zdrowiu.
Złapałam za telefon i zadzwoniłam pod 997. Pani przyjęła zgłoszenie, obiecała skierować patrole, ale mnie poprosiła, żebym podjechała do pobliskiego komisariatu, bo bez świadka to mu gówno zrobią. Zawróciłam i złożyłam na policji zeznania. Jak w dyżurce mówiłam, o co chodzi, to gość już wiedział, bo mu się moje zgłoszenie na monitorze wyświetliło. Nie miałam czasu, żeby czekać pół godziny, aż mnie zaproszą na ustne zeznania, więc zostawiłam opis zajścia na kartce i za potwierdzeniem zostawiłam. Mają mnie podobno jeszcze nękać zeznaniami, ale spoko, codziennie tamtędy do pracy jeżdżę. Mam nadzieję, że dziad beknie i odechce mu się takich numerów.
Femka pisze:aluzju poniała![]()
nowy wątek zainaugurujemy fotkami całego zapchlonego towarzystwa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 36 gości