Koty roznoszą ludziom po świecie światełka. Małe, grzejące płomyczki. Kiedy gasną, wokół robi się ciemno i zimno... Czy z kotami się idzie przez życie? Skądże! Z kotami przez życie się tańczy!
Nigdy nie wiesz, kiedy dopadnie Cię nienawiść. Nigdy nie wiesz, kiedy spotka Cię przyjaźń.
Ha, ha - nie spódniczki miałam na myśli tak konkretnie Bluzeczek i pozostałych części tekstyliów również nie Aby mnie ktoś za słówka nie łapał nie miałam również na myśli części odzieży z bawełny, wełny, lnu, organdyny, żorżety, weluru i tym podobnych Podeszwy przeźroczyste oraz inne przedmioty użytkowe: stoły, wazoniki, półeczki, pierdółeczki itp. szklane - jak najbardziej!
Zapewniam poza tym, że efekty noszenia przez niektóre przedstawicielki płci pięknej elementów ubioru przeźroczystych dalekie mogłyby być od spodziewanych efektów hmmm, estetycznych. Żeby nie być o seksizm posądzona albo i o co inne to również tyczy się przedstawicieli płci brzydszej noszącej przeźroczyste elementy garderoby Edit: O, już mnie przedpiszczyni wyprzedziła
Ostatnio edytowano Śro mar 06, 2013 12:13 przez jozefina1970, łącznie edytowano 1 raz
Kiedys jeden z totalnie bezpruderyjnych kolegów podniósł temat jak trudno jest meskie conieco schowac tak by nie przeszkadzało w chodzeniu i siedzeniu . Przy przeźroczystych ciuchach przyjamniej byłonby widac edukacyjnie jak inni sobie z tym radzą
[i]Omatkozcórkąisynową [/i]Przestańcie bo będziecie mnie mieć na sumieniu,udławiłabym się Ta która pierwsza zaczęła przyjeżdża do Poznania i wyciera zapluty monitor mojego lapkotka Kawą poczęstuję a może sięzdarzyć że,nawet coś do jedzenia się znajdzie