Gang Burasów... Niuniek już nie potrzebuje niczyjej pomocy

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto mar 05, 2013 18:36 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Nożeszkurde... Strasznie przykro..
Strasznie Cie sie Kinnia, zagęściło ostatnio ... :(
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Wto mar 05, 2013 18:56 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Wynędzniała z urazem mechanicznym kręgosłupa z zachowanym czuciem i ruchem z bolesnością chodzi chwiejnym krokiem powłóczy łapkami nie wiem ..... żądał uśpienia.
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Wto mar 05, 2013 19:00 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Miałam nadzieję, że tylko brudna i zagłodzona na tyle, by ją to osłabiło a nie zaszkodziło :( . Nivalin na poprawę przewodnictwa chyba nie jest konieczny... - na szczęście (dla mnie) nie musiałam się poznać na leczeniu połamańców.
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Wto mar 05, 2013 19:04 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

wetka leczy i chce przetrzymać ile się da ....ale ona ma tez bardzo ograniczone możliwości, wielkie serce i wiedzę ale lecznica jest bardzo skromna.
Obrazek

Kinnia

Post » Wto mar 05, 2013 19:21 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

O 18 przyszła karmicielka do kici po sterylce - mówi, że jej kociak siedzi pod schodami skad zabrała kocicę i nie chce jeść. Czeka na matkę.

No ... śmiało.... może jeszcze coś .... dzień się nie skończył.... tutaj jestem .... można dobić......
Obrazek

Kinnia

Post » Wto mar 05, 2013 21:03 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Co Ty z tym dobijaniem? Już Ci napisałam - potem.
Trzeba szukac rozwiązania... Nie da sie kociaka wsadzić kici do klatki? On jaki duży? Długo ona w tej klatce ma być? Karmicielka nie moze na chwilę do domu i przytulić?
Nie wiem... ale może coś się da wymyslić... Kot z głodu padnie.

A kicia przyniesiona - to już chyba bardzo dużo, ze wetka przetrzyma i nikt jej nie wywali [znaczy kici] , prawda?
Może to da czas na wątek ze zdjeciami, dramatycznym acz prawdziwym apelem o pomoc? Może o dt? W koncu takie rzeczy się na forum zdarzają co i raz...

No, wiem, Kinnia, że może Cię przerosnąć - ale tak na odległość - jeśli nie mozna Ci pomóc sprzątaniem, czy karmieniem, czy jakoś tak - trudno pomóc inaczej..., a to że się martwimy, płaczemy sobie, niewiele Ci pomoże.
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Wto mar 05, 2013 22:53 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kinnia, ty weź nie rycz, tylko zadzwoń do tej karmicielki niech młodego zgarnie. Dzień-dwa da radę przechować chyba? Zakładając że do klatki z mamusią dać nie można. A potem szukaj na wątku transportowym czy ktoś od Ciebie, choćby i etapami nie jedzie do mnie. Przetrzymanie np. w Warszawie na kilka dni powinno się udać w razie potrzeby - forumowicze nie mają raczej z tym problemu. I trzeba małej Fionce (?) szukać DT na cito. Czyli założyć wątek (im szybciej tym lepiej) i to na "Kotach" bo tam więcej ludzi bywa i dorzucić zdjątka jak zrobisz - najlepiej jutro.
No to plan działań wytyczony - wykonać marsz :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Wto mar 05, 2013 23:11 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Jawochl ... wlekęsięjazwłokiprzekopanedokładnie

A ryczeć też nie będę bo nie mam siły nawet na to.
Obrazek

Kinnia

Post » Wto mar 05, 2013 23:17 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Kinia, to ja poryczę za Ciebie
jo.anna

Post » Wto mar 05, 2013 23:38 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

jo.anna,ty nie rycz bo nie ma czego - trzeba działać. Mała siostrzyczka od Fiodorka sama DT nie znajdzie, prawda? Więc dziś już spać trzeba iść, żeby mieć jutro siłę kombinować i wymyślać bazarki, wątki podrzucać i jeszcze się pouśmiechać :ok: :ok: . Dacie radę? Tak, damy radę :ok: :ok: :ok: I fakt, że nie bardzo mamy inne wyjście nic nie zmienia.

Alienor

Post » Śro mar 06, 2013 7:57 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

O, właśnie tak! Tzn tak jak prawimy z Alienorem :ok:
Alienor, jak Ty taka rozsądna o takiej porze umiesz, no... :D

Kinnia, odespałaś? Lepiej?

Obrazek

morelowa

Post » Śro mar 06, 2013 8:06 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

morelowa - jak już mówiłam jestem sową, więc jestem bardziej "ogarnięta" i logicznie myśląca wieczorem i w nocy niż bladym świtem :wink: .

Alienor

Post » Śro mar 06, 2013 10:03 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

ja jestem nocny człek - rano jak dzisiaj wstaję za karę.
napisałam do wetki, że domku szukamy, czekam na odp. a w pracy jestem więc mało mam czasu na cokolwiek
Obrazek

Kinnia

Post » Śro mar 06, 2013 10:07 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

pisałam na wątku transportowym - czekam na odp. widzę jednak, że zapytanie nie jest odebrane
Obrazek

Kinnia

Post » Śro mar 06, 2013 18:18 Re: NIKT NAS NIE CHCE? TO MY DO GANGU IDZIEMY...BURASY

Witam wszystkich to jest link do wątku kici z urazem kregosłupa http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=151387

W dalszym ciągu wiadomość nie odebrana na wątku transportowym.
Kicia po sterylce ma się dobrze - mrrrrrrrrrrrrrruczy i mruuuuuuuuuczy i mizia cały czas.

Ichigo nie chce jeść - teraz już zupełnie nic. Od czasu gdy zaczęłam wydzielać mu jedzenie, codziennie jadł coraz mniej. Teraz prawie nic nie jje. Cukier skacze.

Gang ma się nieźle. Zaczynają rozrabiać - otworzyły sobie drzwi i zwiedzały pokój z zabytkowymi meblami - dobrze, że te sa porządnie zapakowane. Jakby je uszkodziły to..... :evil: nie ręczę za siebie. Nie są moje, to rodzaj depozytu właścicielki domu i posesji.
Ostatnio edytowano Śro mar 06, 2013 19:32 przez Kinnia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kinnia

[poprzednia][następna]