Kubusiowi oczko zaczelo się paprać pare dni temu akurat to co na nie troszke widzi , zauważyłam że dolna powieka zawija mu się do środka i to powoduje ciągły stan zapalny bo włoski urażają gałke , od wczoraj mocno z niego leci i widać że go boli.Dzwonie do weta nie moge się na razie dodzwonić ale na pewno będe musiała z nim podjechac bo to musi zobaczyć okulista , zwykły wet może to spaprać ...a to by groziło małemu ślepotom .
Tak mały umówiony na zabieg na czwartek , Wet mówił że to entropium powinno po zabiegu być ok ale znów może po zabiegu proces bliznowaty tworzyć się dalej , najgorsze że to jest oczko co na nie troszkę widzi. Koszt zabiegu na jedno oczko to 350zł ....
Tak wygląda oczko otworzyłam je bo ma cały czas zamknięte , już nawet mu nic w nie nie wkraplam bo nie ma sensu ...Caly czas z niego leci po prawej stronie widać jak by ropkę taka kępka to są włoski co podrażniają gałke oczną ..
biedny malutki Kubusiu już tyle przeszedłeś w swoim krótkim życiu, maluszku za operację też cóś prześlę na Kubka ale dopiero w piątek, teraz nie mam jak Ty sobie Lidka z tym poradzisz