Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz.2

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie sty 27, 2013 21:26 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

LSVC pisze:Fanów Bubusia i Miszcza Demolki jest więcej!! Kategorycznie żądamy nowych fot 8)

:ryk: :ryk: :ryk: ... no som ... w aparacie .... :oops:
Bubencjusz posiadł nową umiejętność ... kładzie się na boczku przy moim udzie ... i mi je dziurkuje pazurkami ...znaczy się ...ugniata ... Jak się będzie w tym tempie "rozwijał" to jest szansa że za następne 3 lata wejdzie mi na kolana ... :twisted: :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Nie lut 17, 2013 15:25 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

duzo zdrowia, bo zdrowie jest najwazniejsze, duzo milosci, radosci w zyciu, spelnienia wszystkich kocich marzen i samych radosnych dni z okazji Swiatowego Dnia Kota :1luvu: :1luvu: :1luvu: :piwa: :piwa: :piwa:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon mar 04, 2013 10:09 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

gdzieś znowu posiałam ten wąt,ale znowu już mam :mrgreen:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pon mar 04, 2013 16:23 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

katarzyna1207 pisze:
LSVC pisze:Fanów Bubusia i Miszcza Demolki jest więcej!! Kategorycznie żądamy nowych fot 8)

Bubencjusz posiadł nową umiejętność ... kładzie się na boczku przy moim udzie ... i mi je dziurkuje pazurkami ...znaczy się ...ugniata ... Jak się będzie w tym tempie "rozwijał" to jest szansa że za następne 3 lata wejdzie mi na kolana ... :twisted: :twisted:

no i co z tymi fotami?... a tak ogólnie to Kropek chyba się uspokoił, bo o jego demolkowych wyczynach też jakoś cicho...

LSVC

Od: Pon gru 28, 2009 22:25

Post » Pon mar 04, 2013 16:29 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

LSVC pisze:
katarzyna1207 pisze:

no i co z tymi fotami?... a tak ogólnie to Kropek chyba się uspokoił, bo o jego demolkowych wyczynach też jakoś cicho...

Zeżarł Kasię - pewnie dlatego nic nie pisze ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon mar 04, 2013 20:19 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Gibutkowa pisze: Zeżarł Kasię - pewnie dlatego nic nie pisze ;)

Nie zeżarł... :mrgreen: Ale faktycznie "odrobinę" się uspokoił ... i nie wiem, czy w związku z tym nie powinnam go do weta zaciągnąć ....

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto mar 05, 2013 1:24 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Witaj Kasia,ale na oknie rudasków Masz :1luvu: Wyobraziłam sobie koty jadące na stole przez pokój :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Wto mar 05, 2013 2:06 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

vailet pisze:Witaj Kasia,ale na oknie rudasków Masz :1luvu: Wyobraziłam sobie koty jadące na stole przez pokój :ryk: :ryk:

Jeszcze trochę popracują zespołowo, to zapewne im się to uda ...Już kilka zbiorowych i dobrze zorganizowanych demiolek ekipa mi przeprowadziła,,, :twisted: :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto mar 05, 2013 2:11 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Nie było miau godzinę od 00 do 1,a teraz wylogowuje mnie ciągle :roll: Dziwne, jeszcze tak nie miałam.
Ech te koteczki :mrgreen: potrafią wkurzyć do łez ale i tak je kochamy :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Wto mar 05, 2013 2:14 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

vailet pisze:Nie było miau godzinę od 00 do 1,a teraz wylogowuje mnie ciągle :roll: Dziwne, jeszcze tak nie miałam.
Ech te koteczki :mrgreen: potrafią wkurzyć do łez ale i tak je kochamy :mrgreen:

A jak tam Twoja Bejbunia się czuje ..?
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto mar 05, 2013 2:25 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:Nie było miau godzinę od 00 do 1,a teraz wylogowuje mnie ciągle :roll: Dziwne, jeszcze tak nie miałam.

A jak tam Twoja Bejbunia się czuje ..?

A nawet może być :) Dwa dni była krew teraz już nie i nic nie podawałam,ona tak ma i nie latam do weta bo teraz mija jej samo :ok:
A jak Ziabolek :?: Nadal tak karmiony?
Obrazek ,

vailet

Post » Wto mar 05, 2013 2:30 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

vailet pisze:A jak Ziabolek :?: Nadal tak karmiony?

Niestety nadal ...chociaż czasami sam już coś chrupnie, ale to dwa, trzy chrupy...Wygląda jak miś koala ...I postanowił koniecznie zostać ojcem... tylko obiekt uczuć jakiś taki nie bardzo trafiony - kocurek kastracik .. :mrgreen: :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Wto mar 05, 2013 2:45 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

katarzyna1207 pisze:
vailet pisze:A jak Ziabolek :?: Nadal tak karmiony?

Niestety nadal ...chociaż czasami sam już coś chrupnie, ale to dwa, trzy chrupy...Wygląda jak miś koala ...I postanowił koniecznie zostać ojcem... tylko obiekt uczuć jakiś taki nie bardzo trafiony - kocurek kastracik .. :mrgreen: :mrgreen:

Może kiedyś zaskoczy bardziej z jedzonkiem :roll: Co do bycia ojcem dobrze że upatrzył sobie kastrata :ryk: :ryk: Cóż natura wzywa,a on nie może być kastrowany,ale miło przeczytać że jest i żyje to dla mnie cud :1luvu: Gdyby był w innych rękach...nie chcę wiedzieć.
Obrazek ,

vailet

Post » Wto mar 05, 2013 9:48 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Obrazek Obrazek
Obrazek

Bubuś :1luvu: :1luvu: :1luvu: ja CIę kocham miłością nie wiem jaką :oops: :oops: :oops: :oops:
Być pewien,że jak bym miała Twojego Bzuhola w zasięgu tooooo ,ach :oops:

Miszczu to Twoje spojrzenie :1luvu:

Trzymam ogromne kciuki za Twoje Miśki Kasiu :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto mar 05, 2013 12:24 Re: Miszcz Demolki Kropek przygarnięty:) DS u Katarzyny! cz

Czy mi się zdaje, czy Kropencjusz goni wszerz Bubusia? Może "trochę" się uspokoił, bo ma za ciężką dupę i trudno mu ja wszędzie zatargać ;)
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

[poprzednia][następna]