SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str. 95

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 24, 2013 21:56 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Kilka kotów z izolatki potrzebuje DT :(
ObrazekObrazek

martka

Od: Śro gru 28, 2005 23:11

Post » Pon lut 25, 2013 9:04 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Zadzwoniłam do TOZ i dali informację na swoją stronę:
UWAGA OSZUŚCI!

Data: 25/02/2013
UWAGA WROCŁAWIANIE!

Dostaliśmy informację, iż po wrocławskich osiedlach oraz domach grasuje grupa ludzi, która informuje, iż jest wolontariuszami wrocławskiego Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt TOZ we Wrocławiu. Osoby te, informują napotkane osoby o tym, że zbierają fundusze na rzecz bezdomnych zwierząt.

JEST TO KŁAMSTWO!

Zarówno wolontariusze Towarzystwa Opieki nad Zwierzętami w Polsce Oddział we Wrocławiu jak i wolontariusze Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt TOZ we Wrocławiu nie przeprowadzają tego rodzaju akcji!

JAK NIE DAĆ SIĘ OSZUKAĆ?

W pierwszej kolejności należy poprosić o okazanie legitymacji oraz zgody ZARZĄDU bądź DYREKCJI upoważniającą daną osobę do przeprowadzenia zbiórki, dodatkowo należy poprosić o okazanie zgody na przeprowadzenie zbiórki publicznej wydanej przez Prezydenta Miasta Wrocławia. Zgodnie z Ustawą o zbiórkach publicznych, wszelkie darowizny gotówkowe muszą być umieszczane w zaplombowanych puszkach, na których widnieje: nazwa organizacji, logo, adres, nr KRS, nr telefonu, nr zgody Prezydenta Miasta oraz informacja na co zbierane są pieniądze.

PROSIMY ZWRACAĆ NA TO SZCZEGÓLNĄ UWAGĘ! A WSZELKIE PRZYPADKI PRÓBY WYŁUDZENIA PIENIĘDZY MOŻNA ZGŁASZAĆ POD NR TELEFONU: Mateusz Czmiel, tel.: 794 741 100.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pon lut 25, 2013 13:48 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Pozwole sobie skopiować na inne fora. :evil:
kontakt telefoniczny: 786 116 007 Obrazek

Jeśli komuś coś zalegam (bazarek itp) proszę o kontakt- skleroza ;)

ulvhedinn

Od: Śro wrz 13, 2006 19:09

Post » Pon lut 25, 2013 14:14 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

jjw666 pisze:[*] niech biedaczek bryka.
Dobrze że chociaż nie umierał w schronie :cry:
Szkoda kocurka, szkoda...

Nawet nie wiesz jak bardzo. Taki mega przytulak z niego był, nie szło się od niego odkleić :( Strasznie nam smutno z TŻtem bo oboje go bardzo przez te 2 dni polubiliśmy. Ech... :cry:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pon lut 25, 2013 14:56 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

martka pisze:Gib. to była Kita :cry: niestety. Ludzie wzięli i oddali, bo się rozchorowała, chcę myśleć, że gdyby wyzdrowiała to odebrali by Kitkę z powrotem....

Pani jej nie oddała... przyniosła ją na leczenie... i miała nadzieję że wyzdrowieje. Byłam z nią w stałym kontakcie - szkoda że Kita nie przeżyła :cry:
Obrazek

JaEwka

Od: Wto gru 11, 2007 11:37

Post » Pon lut 25, 2013 16:40 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Kurczę, kociaków przybywa jak i psów w schronach.... :(

Jeśli macie jakieś pilne przypadki służę tablicą.pl.

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Pon mar 04, 2013 20:27 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Nie potrzebujecie przewieźć kota/psa, cokolwiek od siebie albo do siebie???
Jest TRANSPORT JUTRO!
Na trasie: Wrocław - Śląsk
Śląsk - Wrocław
Bardzo proszę zainteresowanych o sms do godz. 23, i jutro rano ew. do 9 na numer 790 241 451
koszt do podziału, 180 zł.
Może jechać pies, kot, świnka morska, dary, cokolwiek ;)

Jak coś czekam po telefonem na info ;)

_ogonek_

Post » Pon mar 04, 2013 21:02 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

hm mi nic nie wiadomo aby ktoś potrzebował :wink:
Obrazek

JaEwka

Post » Pon mar 04, 2013 21:44 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

JaEwka pisze:hm mi nic nie wiadomo aby ktoś potrzebował :wink:

ale jakby coś to jutro jest wariant :ok:

_ogonek_

Post » Śro mar 06, 2013 1:15 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Melduję, że Pączek stracił dzisiaj swoje jakże cenne klejnoty. Bez żadnych problemów, chociaż raczył sobie połamać pazurki na kratce transporterka, tak mu się podróż na drugi koniec Wrocławia nie podobała. Wrócił od razu do siebie i szaleje, może jest przyzwyczajony do tego, że się mu trochę wszystko chwieje i znieczulenie mu niestraszne. ;)

Smarnęłam ogłoszenie na tablicy ze zdjęciami viris, więc jakby się komuś nudziło i chciał obskoczyć inne portale, można korzystać: http://tablica.pl/oferta/slodki-czekola ... 69be4;r:;s:

Kasiaufo

Od: Pon wrz 08, 2008 18:57

Post » Śro mar 06, 2013 6:52 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Hej, towarzyszyłam wczoraj Iwonce do weta z kotkami. 2 mają potwierdzony testem wirus pp. Czy ktoś z Was ma dostęp do cykloferonu lub kotka ozdrowieńca? :-(
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Śro mar 06, 2013 12:45 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

może być też kot zdrowy regularnie szczepiony (testy na FVi i FELV ujemne)
Moje niestety nie nadają się na dawców bo Nina chora a Ira tylko raz szczepiona - powinna już pół roku temu być drugi raz ale leczyliśmy uraz łapy
Obrazek

JaEwka

Post » Śro mar 06, 2013 12:51 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

Wrzuciłam Pączka na FB na razie :)
Obrazek

JaEwka

Post » Śro mar 06, 2013 15:37 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

wiiwii pisze:Hej, towarzyszyłam wczoraj Iwonce do weta z kotkami. 2 mają potwierdzony testem wirus pp. Czy ktoś z Was ma dostęp do cykloferonu lub kotka ozdrowieńca? :-(

Możecie spróbować z TFXem
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Śro mar 06, 2013 17:28 Re: SchronWro - wrocławskie koty czekają na domy! Fot. str.

o dobrze, że napisałaś o TFXie bo mi do głowy nie wpadło
Obrazek

JaEwka

[poprzednia][następna]