Kocia Arka Noego prosi o wsparcie! $, Karma! Dziękujemy WAM

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 02, 2013 20:04 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

Hanulka pisze:niestety nic o niej nie mam.. wszystkie infor ma Iza...

kurczę :(
to bez sensu robić evet skoro wiem tylko że kotka i że potrzeba DT... :(

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Nie mar 03, 2013 0:21 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

Juz sporadycznie na necie jestem.. dodalam troche ogloszen Baczkowi :) poprosze o aktywacje na maila ..
Niestety sytuacja zyciowa mnie pozzbawila netu..
Obrazek

efciaa

Od: Czw lis 29, 2012 9:03

Post » Nie mar 03, 2013 0:21 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

Juz sporadycznie na necie jestem.. dodalam troche ogloszen Baczkowi :) poprosze o aktywacje na maila ..
Obrazek

efciaa

Od: Czw lis 29, 2012 9:03

Post » Nie mar 03, 2013 13:19 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

_ogonek_ pisze:
Hanulka pisze:no, w Radomsku, pilnie tdt potrzebny dla tej koteczki z fb, która jest na 'tymczasie" do niedzieli... a potem??? kotka biała w czarne plamki, siedzi na kanapie..

jeny, masz fotki? trzeba ekspresowo czegoś szukać!!

Kotka jest już u mnie. W piątek zadzwoniła do mnie młoda osoba , że rodzice zaopiekowali się na zimę bezdomną kotką. Trzymali ją w kotłowni / jest bardzo brudna/ i niech Was nie zmyli zdjęcie na kanapie, ona była tylko w domu gościnnie do zdjęcia. Dostałam ultimatum,że jeżeli jej nie wezmę to rodzice wywiozą ją do lasu. Nie przytoczę epitetu jaki usłyszał ktoś inny na jej temat. Koteczka jest prześliczna / biało- srebrna/. Niestety okropnie przeżywa pobyt w nowym miejscu / nie lubi kontaktu z innymi kotami /. Od wczoraj od godz. 11 nic nie jadła, nie wychodzi z kontenerka, płacze i syczy na zmianę. Ma świerzbowca usznego.
Obym miała jak najmniej kontaktów z takimi ludźmi bez serca. :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Nie mar 03, 2013 13:27 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

andzelika1952 pisze:
_ogonek_ pisze:
Hanulka pisze:no, w Radomsku, pilnie tdt potrzebny dla tej koteczki z fb, która jest na 'tymczasie" do niedzieli... a potem??? kotka biała w czarne plamki, siedzi na kanapie..

Kotka jest już u mnie. W piątek zadzwoniła do mnie młoda osoba , że rodzice zaopiekowali się na zimę bezdomną kotką. Trzymali ją w kotłowni / jest bardzo brudna/ i niech Was nie zmyli zdjęcie na kanapie, ona była tylko w domu gościnnie do zdjęcia. Dostałam ultimatum,że jeżeli jej nie wezmę to rodzice wywiozą ją do lasu. Nie przytoczę epitetu jaki usłyszał ktoś inny na jej temat. Koteczka jest prześliczna / biało- srebrna/. Niestety okropnie przeżywa pobyt w nowym miejscu / nie lubi kontaktu z innymi kotami /. Od wczoraj od godz. 11 nic nie jadła, nie wychodzi z kontenerka, płacze i syczy na zmianę. Ma świerzbowca usznego.

a są jakieś fotki? Moze potrzebujesz tymczasu innego, mozna poszukac, spróbowac

_ogonek_

Post » Nie mar 03, 2013 13:32 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

Nie chcę jej wyciągać na siłę z kontenerka, odczekam jeszcze ze dwa dni i może wtedy uda jej się zrobić fotki.
gdyby był jakiś tymczas, ale czy dawać jej znowu złudzenia na domek i potem .......
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Nie mar 03, 2013 15:25 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

Chciałam tylko donieść, że Bursztynek też już jest w swoim domku :) Chłopak do towarzystwa będzie miał jeszcze dwa inne kotki :)

Dama Ya

Od: Pt sty 30, 2009 21:44

Post » Nie mar 03, 2013 15:41 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

Trzymajcie :ok: aby kotka się odnalazła i trafiła do mnie. Oto jej historia i innych domowników.
Trzy dni temu otrzymałam wiadomość o tragicznej sytuacji kota i psa w jednym z domów w Radomsku.
Psychicznie chory trzynastolatek znęca się nad kotką i małym psiakiem ale także nad matką i 75 letnią schorowaną babcią.
Kotka była zamknięta w zamrażalniku w lodówce , potem trzymana na gorącej kuchni / poparzone wszystkie cztery łapki aż schodziła skóra / aż wreszcie zrzucana z dachu domu lub komórki. Chłopak jakiś czas przebywał na leczeniu w zakładzie ale teraz wrócił / bo mógł przebywać w ty zakładzie do 13- tego roku życia / i zaczęła się kolejna gehenna domowników. Matka i babcia oblewane odchodami z ubikacji,straszone nożem, bite pogrzebaczem i ciągnięte za włosy. To podobno tylko część wymyślonych przez niego tortur. Piesek nie wychodzi spod łóżka.
Procedury umieszczenia go w kolejnym zakładzie trwają a tam lada moment dojdzie do tragedii. Kiedy tam pojechałyśmy kotki nigdzie nie było. Jutro też będziemy szukać- oby tylko nic jej się nie stało. :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Post » Nie mar 03, 2013 19:15 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

andzelika1952 pisze:Trzymajcie :ok: aby kotka się odnalazła i trafiła do mnie. Oto jej historia i innych domowników.
Trzy dni temu otrzymałam wiadomość o tragicznej sytuacji kota i psa w jednym z domów w Radomsku.
Psychicznie chory trzynastolatek znęca się nad kotką i małym psiakiem ale także nad matką i 75 letnią schorowaną babcią.
Kotka była zamknięta w zamrażalniku w lodówce , potem trzymana na gorącej kuchni / poparzone wszystkie cztery łapki aż schodziła skóra / aż wreszcie zrzucana z dachu domu lub komórki. Chłopak jakiś czas przebywał na leczeniu w zakładzie ale teraz wrócił / bo mógł przebywać w ty zakładzie do 13- tego roku życia / i zaczęła się kolejna gehenna domowników. Matka i babcia oblewane odchodami z ubikacji,straszone nożem, bite pogrzebaczem i ciągnięte za włosy. To podobno tylko część wymyślonych przez niego tortur. Piesek nie wychodzi spod łóżka.
Procedury umieszczenia go w kolejnym zakładzie trwają a tam lada moment dojdzie do tragedii. Kiedy tam pojechałyśmy kotki nigdzie nie było. Jutro też będziemy szukać- oby tylko nic jej się nie stało. :cry:

Nie wierzę 8O :strach:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Nie mar 03, 2013 20:25 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

andzelika1952 pisze:Trzymajcie :ok: aby kotka się odnalazła i trafiła do mnie. Oto jej historia i innych domowników.

ja pier.....

_ogonek_

Post » Pon mar 04, 2013 8:05 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

8O
nie wiem, czy jestem tu potrzebna, ale zaglądam. Na pewno 2 osoby do 1 % namówiłam.
I już znikam.
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Pon mar 04, 2013 16:29 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

efciaa pisze:Juz sporadycznie na necie jestem.. dodalam troche ogloszen Baczkowi :) poprosze o aktywacje na maila ..

efciaa :D aktywowałam, dzięki mocne :kotek:
Ostatnio edytowano Pon mar 04, 2013 16:30 przez Hanulka, łącznie edytowano 1 raz
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Pon mar 04, 2013 16:30 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

czarno-czarni pisze:8O
nie wiem, czy jestem tu potrzebna, ale zaglądam. Na pewno 2 osoby do 1 % namówiłam.
I już znikam.

czarno-czarni, dziękujemy za namawianie :P
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 04, 2013 16:58 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

_ogonek_ pisze:
andzelika1952 pisze:
_ogonek_ pisze:

a są jakieś fotki? Moze potrzebujesz tymczasu innego, mozna poszukac, spróbowac

to ta kotka, nie przebywała w domu, tylko w kotłowni... :evil: nie mamy na razie innych fotek.. :(

http://www.facebook.com/photo.php?fbid= ... nt_count=1
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon mar 04, 2013 20:17 Re: Koty RTOZ przywitały Kociarza Roku 2012! Feluś niestety

Zawartość niedostępna :(

Trzymam kciuki za kociaki, oby się udało...
Nie wiem, jakieś zmiany w stadzie kotów? Prócz nowości może coś ma DS? O DUsi i Szarusiu wiem :)

_ogonek_

[poprzednia][następna]