Z tym wydarzeniem będzie problem, bo wchodząc w edycję wydarzenia opcja zmiany dat jest nieaktywna.
Sylwia, czy potrzebny jest nowy tekst dla Meli i Feli? Czy coś przeoczyłam?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
issey32 pisze:No i po co pytałam![]()
Mela - młodziutka trójkolorowa słodycz
Mela to młodziutka trójkolorowa koteczka o przepięknie ubarwionym futerku w kolorach bieli, szarości, rudości i burego. Koteczka lubi przebywać w towarzystwie ludzi, jest bardzo komunikatywna, domaga się głaskania i uwagi ze strony opiekunów. Jak na prawdziwą kocicę przystało, czasem lubi pokazać, kto tutaj rządzi;-))) Mela czeka na odpowiedzialny i troskliwy domek, który pokocha trójkolorową dziewczynkę całym sercem i zaoferuje jej ciepły kącik.
Koteczka dogaduje się ze spokojnymi kotami, jest wysterylizowana, wzorowo korzysta z kuwety.
http://naforum.zapodaj.net/4d160159b7a0.jpg.html
issey32 pisze:Własnie, zapytałam, bo coś mi się po głowie kołatało, że miałam dla nich teksty pisać, ale ostatnio mam sporo na głowie i łudziłam się, że nie zalegam z tekstami.
Ty to potrafisz człowieka z błędu wyprowadzić![]()
Oby tylko dziewczyny znalazły domy
sylwia1982 pisze:issey32 pisze:Własnie, zapytałam, bo coś mi się po głowie kołatało, że miałam dla nich teksty pisać, ale ostatnio mam sporo na głowie i łudziłam się, że nie zalegam z tekstami.
Ty to potrafisz człowieka z błędu wyprowadzić![]()
Oby tylko dziewczyny znalazły domy
no to żeby Ci się dzisiaj nie nudziło to możesz jeszcze napisać teksty dla Cytry,Nuty i Nikity
ewona1 pisze:Uprzejmie donoszę, ze było dużo telefonów w sprawie adopcji Meli. I to już resztę powie Randa, Mela ma DS w Warszawie![]()
A Felą jest zainteresowane małżeństwo też w W-wie, ale zadałam masę pytań i na razie nie mam odpowiedzi, ale chyba maja net tylko w pracy. Zobaczymy.
Issey, trzeba Ci szukać nowych kotków do ogłoszeńNie możesz się nudzić, dziewczyno
![]()
Mniej miłe informacje: Kret miał dzisiaj robione badania krwi, wszystko w normieNo więc w poniedziałek o 18 będzie miał rwane zęby. Trzymajcie kciuki, nie będzie nam łatwo.
Randa pisze:Tak Sylwia, odzew na Twoje ogłoszenia jesttyle, że taki, że zaczynam mieć alergię na telefon
![]()
Dzwoni pan, chce kota do bloku na 3 piętrze, pytam, czy ma balkon- a jakże- odpowiada, pytam, czy balkon jakoś zabezpieczony, żeby kot nie wyskoczył- on na to: ....zaraz zobaczę..., itp...
Mela ma zaklepany DS ... u wolontariuszki z tamtejszych fundacji, dom niewychodzący z 4-omiesięcznym kocurkiem.
Issey, bardzo się cieszymy, że jesteś z nami
Za Kreta bardzo trzymamy kciuki
ewona1 pisze:Sylwia, może wstrzymaj się z ogłoszeniami Feli, bo tym co chcieli Melę mówiłam ze mam jeszcze fajniejszą (ale sie nawysyłałam dzisiaj zdjęć!) i małżeństwo sprawiające pozytywne wrażenie jest zdecydowane, tylko trzeba montować wizytę PA, a nie znam jeszcze adresu, bo to sprzed chwili
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 463 gości