PALUCH 8.MRAU. Całe morze kociąt. Wciąż przybywają...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie mar 03, 2013 12:50 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

akne pisze:Revontulet Dojeżdżam z Targówka do pracy pod Piaseczno codziennie, 2-3 przesiadki komunikacją miejską, do 1,5 h w jedną stronę, zatem mi Paluch niestraszny
Pogrubienie moje
To bardzo cieszy :wink:

Ja jeżdżę 1, potem przesiadka na Ochocie i na deser 124 . W godzinę nigdy się nie zmieściłam, ale da się przeżyć 8) .
A w drodze powrotnej zawsze jakaś dobra duszyczka mnie przygarnia więc luz.
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie mar 03, 2013 19:18 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

PRZYPOMINAM :D o naszym wspólnym celu czyli wspaniałym funduszu "Puszka dla Paluszka". To już kolejny miesiąc naszej akcji :ok: .

Wszystkie gazety są mile widziane ! Te najzwyklejsze zaszczycą kuwety , kolorowymi pismami wykładane są klatki i klipery :wink: .

akne - miło Cię u nas gościć :mrgreen: . I na wątku i mam nadzieję w schronie :ok: .

Czy są jakieś wieści od basi111 w sprawie Neurona ?
Obrazek

MałgosiaZ

Od: Nie lut 06, 2011 20:40

Post » Nie mar 03, 2013 20:02 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

Kiedy będzie można się ubiegać o adopcję tego czarnego persa ?
Bo już jakiś czas marzy mi się taka czarna piękność :)

Eoina

Od: Pt sty 18, 2013 20:49

Post » Nie mar 03, 2013 21:11 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

Eoina pisze:Kiedy będzie można się ubiegać o adopcję tego czarnego persa ?
Bo już jakiś czas marzy mi się taka czarna piękność :)

Adopcja będzie możliwa po zakończeniu kwarantanny - czyli chyba jeszcze tydzień i zabiegu kastracji O ILE kot się nie rozchoruje.
Na pewno ten proces przyspieszy "zapisanie sie" na niego w biurze adopcji i dopytywanie się co u niego.

Pozdrawiam :kotek:

edit. z tego co pamietam to jest kastrat, wiec po prostu zapisz sie na niego i odbieraj w dniu zakonczenia kwarantanny. Jak bedziesz potrzebowala pomocy to pisz na pw.
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Pon mar 04, 2013 12:22 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

077/13 Obrazek
078/13 Obrazek
080/13 Obrazek
081/13 Obrazek
082/13 Obrazek
083/13 Obrazek
084/13 Obrazek
085/13 Obrazek

??? Obrazek
??? Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Od: Śro sie 25, 2010 9:42

Post » Pon mar 04, 2013 13:09 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

Ratunku ! Pomocy !
Dostałam info ,że w schronie pewien czarny kotek siedzi już ponad rok 8O .
Na grzybach , nic mu nie pomaga.
Ktokolwiek widział , ktokolwiek wie.........
Proszę o więcej informacji (choćby jego numer) , potem wymyślimy jakąś akcję pomocową :roll: (sama nie wiem jeszcze jaką )
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pon mar 04, 2013 16:13 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

Wielkie czarne kocisko, tak? Poszukam numeru później- chyba wiem o kogo chodzi. Szkoda, że nie pozostawały te plakietki z imionami :x

edit: a nic mu nie pomaga bo jeśli to ten o którym myślę to raczej alergik :(
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Pon mar 04, 2013 18:51 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

MalgosiaZ pisze:PRZYPOMINAM :D o naszym wspólnym celu czyli wspaniałym funduszu "Puszka dla Paluszka". To już kolejny miesiąc naszej akcji :ok: .
Wszystkie gazety są mile widziane ! Te najzwyklejsze zaszczycą kuwety , kolorowymi pismami wykładane są klatki i klipery :wink: .
akne - miło Cię u nas gościć :mrgreen: . I na wątku i mam nadzieję w schronie :ok: .

Składam niniejszym sprawozdanie z działalności początkującej forumowiczki:
1) Właśnie przelałam 26 zł odnośnie składki na marzec, a 25 zł wpłaciłam 24.02, powinno być na koncie 25.02, czyli po ostatnim podsumowaniu.
2) Akcja zbierania gazet rozpoczęta dziś - na razie tylko dwa skromne egzemplarze Metra, ale w ciągu kilku dni mam dostać odpowiedź od pewnej osoby, która ma porozmawiać z inną osobą odnośnie archiwalnych gazet abonowanych przez pewną korporację.
3) W najbliższą sobotę 09.03 będę w schronisku - dogadane z zoyabea.
4) PIT rozliczę pewnie pod koniec miesiąca - wiadomo na co 1%.
:)
Obrazek
Obrazek

akne

Od: Pon lut 18, 2013 21:06

Post » Pon mar 04, 2013 21:19 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

jamkasica pisze:Wielkie czarne kocisko, tak? Poszukam numeru później- chyba wiem o kogo chodzi. Szkoda, że nie pozostawały te plakietki z imionami :x

Może to tak jak z Lindzią? Mega grzybek + alergia na woła i kurę (czyli składniki popularnych karm dla alergików :? )
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon mar 04, 2013 22:37 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

Moha pisze:
jamkasica pisze:Wielkie czarne kocisko, tak? Poszukam numeru później- chyba wiem o kogo chodzi. Szkoda, że nie pozostawały te plakietki z imionami :x

Może to tak jak z Lindzią? Mega grzybek + alergia na woła i kurę (czyli składniki popularnych karm dla alergików :? )

Może i tak być . Tyle że kot siedzi w sali grzybów i jest bez szansy aby stamtąd kiedykolwiek wyjść :( .
Trzeba się temu " przyjrzeć z bliska" i uzyskać więcej informacji.
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Pon mar 04, 2013 23:09 Re: PALUCH 8. MRAU. Nowy rok, nowe biedy. Pomóżmy! :)

akne pisze:
MalgosiaZ pisze:PRZYPOMINAM :D o naszym wspólnym celu czyli wspaniałym funduszu "Puszka dla Paluszka". To już kolejny miesiąc naszej akcji :ok: .

Składam niniejszym sprawozdanie z działalności początkującej forumowiczki:
1) Właśnie przelałam 26 zł odnośnie składki na marzec, a 25 zł wpłaciłam 24.02, powinno być na koncie 25.02, czyli po ostatnim podsumowaniu.
2) Akcja zbierania gazet rozpoczęta dziś - na razie tylko dwa skromne egzemplarze Metra, ale w ciągu kilku dni mam dostać odpowiedź od pewnej osoby, która ma porozmawiać z inną osobą odnośnie archiwalnych gazet abonowanych przez pewną korporację.
3) W najbliższą sobotę 09.03 będę w schronisku - dogadane z zoyabea.
4) PIT rozliczę pewnie pod koniec miesiąca - wiadomo na co 1%.
:)

:kotek: :kotek: :kotek:
Tak Małgoś, ten kot jest super - czarny, wielki, przemiły z tego co pamiętam jego "grzyb" ma postać łupieżopodobną, ale mogę się mylić bo go długo nie widziałam ;(
Obrazek

zoyabea

Od: Pon wrz 27, 2010 15:39

Post » Wto mar 05, 2013 18:21 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

Już mam - 107/12
Obrazek

MałgosiaZ

Post » Śro mar 06, 2013 10:05 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

MalgosiaZ pisze:

Już mam - 107/12

Obrazek
Obrazek Obrazek

jamkasica

Post » Śro mar 06, 2013 11:07 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

jamkasica pisze:
MalgosiaZ pisze:

Już mam - 107/12

Obrazek

Piękne kocisko :1luvu:
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Śro mar 06, 2013 13:41 Re: PALUCH 8.MRAU. Prosimy o 1%. Wiosna i kocięta tuż tuż...

czy to jest miziak?
Obrazek ..... oraz.... DT Smarti na facebook'u! -w l.2010-2013 ponad 130 kotów w DS, od 2014 zawieszony z powodu "zmęczenia materiału" :)

Czaruniu['],Pusiuniu['],Carlisiu['],Puniu['],Diegusiu['],Smartuniu['],Mileczko[']...
...Wasza śmierć nie jest dla nas żadnym powodem abyśmy przestali Was kochać...

smarti

Od: Wto lip 27, 2010 13:17

[poprzednia][następna]