TYSKIE MRUCZKI XII - uwaga TRUJĄ KOTY, DT=ŻYCIE

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt mar 01, 2013 23:13 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

marivel pisze:tak coś myślałam,że to jamniś, ale nie byłam pewna. Zapamiętałam jamnisia Toffika - sikuna. A Czikuś jakoś mi się zagubił.
Żal zwierzaczka.

Justynko, czy poradziłaś sobie z klatką?

A Tofik już rok w DS , a klatke musiałam kupić , koszt to 215,40 zł , nie było wyjcia :(

Emil źle znosi pobyt na kwarantannie , on musi szybko znaleźć DOM , i to dom bez zwierząt .... ale kto zechce zwykłego bureko dorosłego kota , kto :?
Obroża z feromonami już przestała działać i dziś najpierw sie mział , tulił a potem wpadł w szał i mnie zdzielił łapami , musze na cito mu kupić taką obroże ale za co , u weta dług coraz wiekszy a takie obroże potrzebne są też dla Czorta, tylko Rudolf ma nową :cry:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pt mar 01, 2013 23:31 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 02, 2013 12:19 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Noemi chyba w poniedziałek wyląduje u weta , bo coś krwawi z jelit , wygląda to tak jakby jakieś podrażnienie :x a nie jest to biegunka , tylko troszkę luźniejsza ...

Czy moge prosic o banerek dla Emila , boje sie o jego loc , cy ktoś go przygarnie :|
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob mar 02, 2013 15:46 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

ech, Czikus... byles dzielny i dlugo walczyles. Miales wspaniala opieke. [*] Do zobaczenia kiedys w lepszym swiecie. Juz nic Cie nie boli, juz po wszystkim, juz nie bedziesz cierpial, bo tam, dokad poszedles nie ma bolu i cierpienia. Papa kochana psia mordko [*] :cry:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Sob mar 02, 2013 19:26 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Cziko ['] [']
Smutno :(
Obrazek**Obrazek**"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier

Petka

Od: Nie cze 22, 2008 23:31

Post » Sob mar 02, 2013 23:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Miałam dzis tel w sprawie Kiki , poprosiłam panią aby przyjechała kilka razy do niej , aby się z nią zapoznać , a w domu juz jest kot i dwójka dzieci kilkuletnich i nie wiem czy przyjedzie .....

Miałam tez dwa tel w sprawie adopcji kociąt, bo takie 9-10 mies sa juz za stare :roll:

A też mialam zapytanie na maila o wiek Rudolfa i odpisałam i cisza :?

Zaginął kot biały w czarno-bure łatki na os ''R'' młodziutki około 10 mies kawaler , i jeśli ktoś cos wie proszę o kontakt .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 03, 2013 1:10 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

no tak, marzec sie nam zaczal, ciekawe, czy ten kawaler jest wykastrowany... :roll:

Kikuniu, Ty zaslugujesz na wszystko to, co wyjatkowe :1luvu: Trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Kocieta... wlasnie przed chwila na watku o najglupszych tekstach od adoptujacych temat adopcji kociat tez byl poruszony. Niebezpodstawne sa obawy o to, ze jak kocie podrosnie i stanie sie doroslym kotem to bedzie wymienione na nowego kociaka... Nie dziwie sie tym obawom, tak niestety bywa nieraz.

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Nie mar 03, 2013 12:34 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Czikusiu [*][*][*]
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Nie mar 03, 2013 18:04 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Rozliczenie z forum miau.pl Luty :
Aleusha ------------------- 30 zł
Izydorka ------------------25 zł
P.Walentyna -------------- 50 zł
Ula ----------------------- 20 zł
Zuza --------------------- 100 zł
Kajk@ dla Noemi --------- 10 zł
IZAZET ------------------- 100 zł
Miłka dla Raffiego ---------- 50 zł
P.Adrian ------------------- 50 zł
P.Beata -------------------- 20 zł
P.Robert ------------------- 100 zł
Honda dla Bony ----------- 30 zł
RAZEM 585 zł :1luvu:

Wydatki :
Wet ------------------------ 100 zł
Sanabell ------------------- 249 zł
mieso --------------------- 73.41 zł
Reczzniki papier ----------- 39.96 zł
Apteka -------------------- 31.35 zł
Klatka kennel dla psów --- 215.40 zł
RAZEM 709 zł

Bardzo Wam wszystkim dziekuje za pomoc finansową :1luvu: , za pomoc rzeczową ( pampersy od Zwierzęcej Arkadii i Przystani Ocalenie ) :1luvu: , za piekne teksty dla zwierzaków :1luvu: , za ogłoszenia ich :1luvu:, za podnoszenie watków :1luvu: , za wszystko co robicie dla nas :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Szczególne podziękowania kieruje lekarzom z lecznicy FAUNA , dr Juli i Michałowi Mazur i dr Karolinie Włdarczuk za to iż lecza mimo ogromnego długu , oraz iz mogę nadal brać na kreskę karmy lecznicze , bardzo Wam dziękuje :1luvu:

Kochani ale nadal potrzebujemy pomocy , Matyldzia mimo tak poważnych chorób walczy o życie , czuje sie w miarę dobrze, ostatnia terapia jadem tarantuli i sterydami przyniosła oczekiwany efekt :) , ale to było wszystko na kreskę a dług u weta ogromny :(, a poza tym Mati może jeść tylko mus z gourmeta ( suche ją kaleczy , nawet mięso rozdrobnione jest dla niej problemem ) a on jest bardzo drogie :cry: Kończą sie pampersy i chusteczki nawilżane , a ich idzie bardzo bardzo buzo przy pampersowacach :( , dla piwnicznych tez juz nie mam karmy :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie mar 03, 2013 21:01 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

szkoda że nie ma więcej promocji na żarcie dla zwierzaków...byłoby choć trochę taniej...

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon mar 04, 2013 9:20 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Oby się z Kiką udało :ok:

miko_bs

Od: Pt lis 30, 2012 22:34

Post » Pon mar 04, 2013 13:36 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

izydorka pisze:szkoda że nie ma więcej promocji na żarcie dla zwierzaków...byłoby choć trochę taniej...

Dokładnie :| A kotów do wykarmienia jest coraz więcej :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 04, 2013 13:37 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

miko_bs pisze:Oby się z Kiką udało :ok:

Miała dac znać czy bedzie mogła przyjechać kilka razy , aby sie z Kika zapoznać i cisza :(
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 04, 2013 13:53 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

Jest zapytanie o Plamke i podałam link do watku, zobaczymy co z tego wyjdzie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon mar 04, 2013 14:00 Re: TYSKIE MRUCZKI XII dług wet, Cziko odszedł za TM :(((

:ok: :ok: :ok:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

[poprzednia][następna]