Randa pisze:Z tego wszystkiego być może - ale być może - dwa domy się klarują - dla naszej Klarci i Frydzi od pinokio
Jakąś korespondencję z ludźmi prowadzę
I co, wyklarowało się coś?
Jest kolejne zapytanie o Czarusię tym razem. Wysyłam prw.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Randa pisze:Z tego wszystkiego być może - ale być może - dwa domy się klarują - dla naszej Klarci i Frydzi od pinokio
issey32 pisze:Randa pisze:Z tego wszystkiego być może - ale być może - dwa domy się klarują - dla naszej Klarci i Frydzi od pinokio
I co, wyklarowało się coś?
Jest kolejne zapytanie o Czarusię tym razem. Wysyłam prw.
Evelin1 pisze:koty są fajne..ale rzeczywiście- chowają sie jak im coś nie pasuje
np Kryśka Szklane Oko vel Magda nie cierpi jeździc w kontenerku,a musi,bo prowadzę koczowniczy tryb zycia...jak zobaczy kontenerek -znika..potem walczy ..technika wsadzanie Kryni do kontenera-opanowana..ale po poganianiu i wyciągnięciu Jej zza łóżka
Tak jest ta Kryśka :
takie coś znalazłam na fb i usmiałam się
sylwia1982 pisze:issey32 potrzebny będzie nowy tekst dla Pirata, bo obecny tekst nijak się ma do zdolności tanecznych Pirata
issey32 pisze:sylwia1982 pisze:issey32 potrzebny będzie nowy tekst dla Pirata, bo obecny tekst nijak się ma do zdolności tanecznych Pirata
Że niby z tą rurą![]()
Pirat - tańczący na rurze
Jednooki kot Pirat, to lekko nieśmiały biało-czarny kocurek, który potrafi przemienić się w prawdziwego tygrysa i zatańczyć na rurze. To jedyny taki kot, spragniony kontaktu z człowiekiem. Bardzo potrzebuje onieśmielenia, ale jak już się przekona, to wtedy potrafi być bardzo przymilny, nadstawia łepek do głaskania i dopomina się o uwagę.
Kocurek ma około półtora roku. Brak jednego oczka spowodowany jest powikłaniami po kocim katarze, ale ten fakt zupełnie nie przeszkadza w codziennym funkcjonowaniu i nie odbiera Piracikowi uroku. Kotek żyje w zgodzie z innymi spokojnymi kotami; wzorowo korzysta z kuwety. Pirat szuka dla siebie odpowiedzialnego domu, który zapewni mu kącik i będzie podziwiał jego niecodzienny talent;-)
Randa pisze:Z tą Czarusią zaraz napiszę maila do pani
sylwia1982 pisze:issey32 potrzebny będzie nowy tekst dla Pirata, bo obecny tekst nijak się ma do zdolności tanecznych Pirata
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Szymkowa, Zeeni i 173 gości