2 koty - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia,stodoła

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob mar 02, 2013 18:30 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

rybcie, nie mam pojęcia co to jest fanpage i jakie są wtedy możliwości.
Mam prv i normalnie wpisuję w wyszukiwarkę fb-kową "koty" i i się wyświetla ich profil.

Jak chcecie to skopiuję i poproszę o udostępnienie
Obrazek

koszka

Od: Czw paź 11, 2007 17:01

Post » Sob mar 02, 2013 22:03 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

koszka pisze:rybcie, nie mam pojęcia co to jest fanpage i jakie są wtedy możliwości.
Mam prv i normalnie wpisuję w wyszukiwarkę fb-kową "koty" i i się wyświetla ich profil.

Jak chcecie to skopiuję i poproszę o udostępnienie

jeżeli byś mogła - byłabym bardzo wdzięczna :1luvu: . Fanpage to strona a nie konto osobiste i niestety wielu możliwości nie ma. Podeślij mi potem link plsssss :).
z góry wielkie wielkie dzięki!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Sob mar 02, 2013 22:21 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

koszka pisze:Polecam tu zamieścić ogłoszenie:

http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,73.60.html

(ktoś stąd polecił mi tę stronkę i po zamieszczeniu podobnego ogłoszenia miałam odzew)

dziękuję jeszcze raz, właśnie zamieściłam informację. Oby ktoś się zlitował...
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Nie mar 03, 2013 15:09 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

rybcie:
jeżeli byś mogła - byłabym bardzo wdzięczna . Fanpage to strona a nie konto osobiste i niestety wielu możliwości nie ma. Podeślij mi potem link plsssss .

Pozwoliłam sobie skrócić ogłoszenie i zrobić album, który umieściłam na swojej stronie, bo tak mogłam dać do udostępnienia.
Tu jest link do fb strony "koty", ogłoszenie widnieje jako jeden z postów:

http://www.facebook.com/#!/kotlownia?fref=ts

Trzymam kciuki za czarnulki.
Obrazek

koszka

Post » Nie mar 03, 2013 19:41 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

koszka pisze:rybcie:
jeżeli byś mogła - byłabym bardzo wdzięczna . Fanpage to strona a nie konto osobiste i niestety wielu możliwości nie ma. Podeślij mi potem link plsssss .

Pozwoliłam sobie skrócić ogłoszenie i zrobić album, który umieściłam na swojej stronie, bo tak mogłam dać do udostępnienia.
Tu jest link do fb strony "koty", ogłoszenie widnieje jako jeden z postów:

http://www.facebook.com/#!/kotlownia?fref=ts

Trzymam kciuki za czarnulki.

dziękuję koszka :1luvu:. Ja dzisiaj wrzuciłam jeszcze na jakiś fanpage miłośników koni z prośbą o rozpowszechnianie. Zobaczę jak będzie szło, jeśli słabo - puszczę na kolejne strony koniarzy. :ok: (http://www.facebook.com/profile.php?id= ... ts&fref=ts)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Nie mar 03, 2013 21:02 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

Nie wiem, ale może w razie czego warto wziąć pod uwagę rozdzielenie kotków-np. po 2. Bo w sumie 4 to sporo, mogą kogoś koszty przestraszyć.
Niemniej trzymam kciuki, żeby się udało znaleźć im wspólne miejsce. :ok: :ok: :ok:
Obrazek

koszka

Post » Nie mar 03, 2013 21:15 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

koszka pisze:Nie wiem, ale może w razie czego warto wziąć pod uwagę rozdzielenie kotków-np. po 2. Bo w sumie 4 to sporo, mogą kogoś koszty przestraszyć.
Niemniej trzymam kciuki, żeby się udało znaleźć im wspólne miejsce. :ok: :ok: :ok:
liczę się z taką koniecznością, zobaczymy co los przyniesie...
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Nie mar 03, 2013 21:17 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

Można jeszcze weterynarzy popytać, zwłaszcza takich co jeżdżą po wsiach. Albo porozwieszać ogłoszenia w gabinetach weterynaryjnych.
Obrazek

koszka

Post » Nie mar 03, 2013 21:28 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

koszka pisze:Można jeszcze weterynarzy popytać, zwłaszcza takich co jeżdżą po wsiach. Albo porozwieszać ogłoszenia w gabinetach weterynaryjnych.

to tutaj trochę gorzej, ja taka śródmiejska jestem :(... nie mam pomysłu na nikogo kogo znam, ale jak tylko wyszukam takich, rozpuszczę wici... Dziękuję Ci koszka za pomysły i zaangażowanie :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Nie mar 03, 2013 21:37 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

Nie ma za co. Po prostu sama niedawno główkowałam jak znaleźć miejsce dla na wpół dzikiej kotki, stąd te pomysły.
Obrazek

koszka

Post » Śro mar 06, 2013 23:19 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

I jak sytuacja? Zadziało się coś?
Obrazek

koszka

Post » Czw mar 07, 2013 18:12 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

niestety, telefon i mail głuchy... :(
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Pt mar 08, 2013 9:58 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

rybcie, nie będzie łatwo niestety, ale musi się udać :ok:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt mar 08, 2013 21:10 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

Georg-inia pisze:rybcie, nie będzie łatwo niestety, ale musi się udać :ok:

dzięki :ok:, i ja wierzę!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Nie mar 10, 2013 8:46 Re: 4 czarnulki - szukają kąta do życia/gospodarstwo,stajnia

Może spróbujcie już dać ogłoszenie o dwóch? Tak na próbę, zobaczyć, czy ktoś/ i kto się odezwie.
Kotków jest 4, więc jakby "poszły"po dwa, żaden nie byłby sam.

A te ogłoszenia warto zmieniać, odświeżać, dodawać nowe.

Lada moment będzie wysyp małych i może być jeszcze trudniej..

Kciuki nadal mocno trzymam :ok: :ok:
Obrazek

koszka

[poprzednia][następna]