a nasza Szczerbatka teraz Niusia być może zostanie w DT na stałe;-)))
Wspaniała dorosła i łagodna kicia. Zdrowa i kochana.
Muminek w sobote jedzie do domu stałego

http://imageshack.us/a/img22/1539/p1010009lt.jpg
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
zjawka pisze:Powodzenia nowym " zniewolonym"![]()
zjawka pisze:Jak zwykle śledzę wieści od lisków![]()
imię dla młodego? Może Zulik...odległy twór od ( mini)zoo ( z ang. czyta się zuu etc)
A ta kicia, co kocury do obłędu ostatnio przywiodła i serca połamała to jest?
Pluszard pisze:Zagladam i dobrze, ze jakos dajecie rade z tym wszystkim.Niestety nie moge pomoc finansowo bo pracy jak nie mam tak nie mam.Dobrze, ze mezysko zarabia .Moje kociska zdrowe ale co do milosci miedzy nimi to tylko jednostronna.Mala uwielbia duzego a on nie jest z tym uczuciem szczesliwy.No coz, jest jak jest.Do dokarmianego czarnuszka dolaczyly 2 inne tez czarne.Tak sie sklada, ze to moj ulubiony kolor kota i maz sie smieje, ze teraz to juz musze byc szczesliwa bo zawsze mowilam ze chce miec bande czarnych kotow.Dobrze, ze sa i ze stac nas na to zeby o nie dbac.Ostatnio tak lapie sie na mysli, ze tylko ta czynnosc na dluzej wprawia mnie w dobry humor.Ten, ktorego karmie najdluzej juz nawet podchodzi na kilka metrow ale jest ostrozny.Jak chcialam zrobic zdjecie to poczul sie napastowany,nie podobalo mu sie to i na nastepne karmienia nie podchodzil tylko zza krzaka patrzyl.Nie ma zaufania do facetow,maz musi byc w aucie bo nie pokaze sie nawet.Pozostale 2 tylko lebki widac i wychodza dopiero jak sie daleko odjedzie.Dobrze, ze wiosna nadchodzi pomalu i bedzie cieplej.
Kiedys nie przejmowalam sie pogoda a teraz jak zimno i brzydko to mysle jak tam moje "Borowki" (tak mowimy o nich bo czarne)
Zycze nam wszystkim, zebysmy mieli sile i finanse dbac o "nasze" koty i zeby ludzie przestali tak gonic za kasa i tym podobnym i zaczeli widziec, ze mozna ten swiat uczynic lepszym dla naszych mniejszych braci.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], sherab i 325 gości