Iwona11 pisze:The Szops pisze::D 10.00-13.00 mokre też mu sie czasami należysuche też oczywiście
Intestinal?
Tak
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Iwona11 pisze:The Szops pisze::D 10.00-13.00 mokre też mu sie czasami należysuche też oczywiście
Intestinal?
The Szops pisze:Coś mi sie zdaje, że to "maluszek" od Elenki (?)
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 04.03.2013r. do 10.03.2013 r.
04.03. pon. rano brak wiecz. brak
05.03. wtorek rano brak wiecz. Teresa
06.03. środa rano brak wiecz. Teresa
07.03. czwartek rano brak wiecz. brak
08.03. piątek rano brak wiecz. brak
09.03.sobota rano brak wiecz. brak
10.03 niedziela rano brak wiecz. brak
mir.ka pisze:Elenka nie przejawia ochoty na wychodzenie z domu.Dzisiaj było tak ładnie i Tofik chciał ciągle wychodzić z domu. Jak był z pieskami na dworze, wzięłam Elenkę na ręce i wyszłam z nią tylko na schody , to od razu zaczęła "wrzeszczeć " na mnie i uciekła do domu. Nie będę jej zmuszać jak nie chce.
terenia1 pisze:W schronisku dziś dobry dzieńdo domków pojechały 3 kociaki Wiki, śliczna szylkrecia Kryśka i pojechał Witek jeden z kociaków z interwencji.
Piotrek zrobił wielkie sprzątanie - woliery dla kotów, wywalone zostały wszystkie stare drapaki, budki niestety po zimie nic się nie nadawało do użytku. Mcie kuwet, kontenerków itd.
No i jak Marta pisała do domku pojechał Kubuś. Pani Doktor go zaszczepiła na grzyba i Pani Eliza przyjechała do schroniska odebrać Kubusia. Bardzo sympatyczna babka przyjechała z nastoletnią córką. Rozmawiałm z Panią Elizą ze dwie godziny temu. Nie jest źle, na poczatku Kubuś był bardzo wystraszony, umieścił się na biurku i z daleka obserwował otoczonie, potem już pomalutku zaczął zaczepiać nowych opiekunów, najwazniejsze że już zjadł ze 3 miseczkiPani Eliza powiedziała, że nie ma już takich wystraszonych oczek, a raczej oczkaobserwatora
w przyszłym tygodniu podjadę do nowego domku Kubusia bo muszę odebrać nasz kontenerek nie chciałm go już przekładać do innego kontenerka - tak że zobaczę jak Kubuś się miewa. Ale mam nadzieję że wszsytko się dobrze ułoży i ten 9 letni kocurek znalazł swoją przystań. Strasznie się cieszę że Kubuś znalazł domek
terenia1 pisze:Grafik dyżurów na tydzień od 04.03.2013r. do 10.03.2013 r.
04.03. pon. rano Beatka wiecz. brak
05.03. wtorek rano brak wiecz. Teresa
06.03. środa rano Beatka wiecz. Teresa
07.03. czwartek ranoAlienor wiecz. Kasia
08.03. piątek rano brak wiecz. brak
09.03.sobota rano brak wiecz. brak
10.03 niedziela rano brak wiecz. brak
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, puszatek, teesa i 331 gości