EVA2406 pisze:Nie, bo ja nieoficjalnie liczyłam. Jakoś tak mi wyszło
To wyślij do KITY każdy liczący mile widziany ...
mamy już moje i KITY, twoje i Kociary - to już będzie 4 liczących - to chyba wystarczy aby ogłosić wyniki, im szybciej tym lepiej
Moderator: Moderatorzy
EVA2406 pisze:Nie, bo ja nieoficjalnie liczyłam. Jakoś tak mi wyszło
EVA2406 pisze:isabell36 pisze:EVA2406 pisze:Ale długo liczycie......przecież to 15 minut roboty
a Ty swoje podliczenia wysłałaś już do KITY ???
Nie, bo ja nieoficjalnie liczyłam. Jakoś tak mi wyszło
Duszek686 pisze:ja z desperacji, że Karmel chory - tez policzyłam, żeby się trochę odstresować![]()
też wysłałam
KITA - RZESZÓW pisze:Duszek686 pisze:ja z desperacji, że Karmel chory - tez policzyłam, żeby się trochę odstresować![]()
też wysłałam
DZIĘKUJĘ![]()
Już dopisuję do tabeli jury
isabell36 pisze:KITA - RZESZÓW pisze:Duszek686 pisze:ja z desperacji, że Karmel chory - tez policzyłam, żeby się trochę odstresować![]()
też wysłałam
DZIĘKUJĘ![]()
Już dopisuję do tabeli jury
masz już wyniki liczenia 4 osób porównaj i dawaj wyniki
ciekawe czy Duszkowi też wyszło że robi dla siebie nagrodę
bubor pisze:Mam wrażenie że gdyby wyniki głosowania pojawiały się w miarę szybko po jego zakończeniu to cała zabawa nie " traciłaby tempa " nie mówiąc już o tym że zapewne część zainteresowanych wynikami osób dokonała już stosownych obliczeń na własne potrzeby
Kociara82 pisze:ja odpadam, soryktorys raz zaczynam od poczatku, ale dzis jak na zlosc co chwile przeszkadza mi jakis telefon i sie myle przez to
5 razy zaczynalam od nowa, a juz dawno bylo by po sprawie
normalnie jak na zlosc dzis wkur...ja mnie telefony, jak nie stacjonarny to komorka
Kociara82 pisze:ja odpadam, soryktorys raz zaczynam od poczatku, ale dzis jak na zlosc co chwile przeszkadza mi jakis telefon i sie myle przez to
normalnie jak na zlosc dzis wkur...ja mnie telefony, jak nie stacjonarny to komorka
bubor pisze:Dobrze że nie mam Twojego numeru .........
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 11 gości