A jak bohaterowie tego wątku? Trzy persiaste panienki są w DT, tak? Czy mi się już pokręciło?
A Felicja nadal sika wszędzie byle nie w kuwetę?
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
vailet pisze:Co do Pusi która lubi noszenieto jakiś wyjątek w przyrodzie
Donoszę
że moja siostra,a właściwie jej teście też mają niebieską Pusię,która jest taka jak ta!Lubi zabawy,czesanie nie wiem
Niemal identyczny nosek jak Pusia z banerku.Wysterylizowali szybko
nigdy nie było młodych i od strony moich teściów też nie bo kotka ma kardiomiopatię.Oczy podobno pokazują że coś jest chore w organiźmie.Ma w lewym oku na dole kropkę na tęczówce (po stronie serca).Bejbi ma "ramki" podobno u persowatych to normalne,a u dachowców oznaka jakiejś choroby.Słowa wetki.
alab108 pisze:A ja wciskałam Immunodol na siłę do pysia przez 10 dni, po to żeby stwierdzić, że Gajka zjada sama tabletkę położoną przed niąNa swoje usprawiedliwienie mam tylko to , że to wet. mi pokazał jak jej wkładać do pysia, nic nie powiedział, żeby spróbować inaczej.
jasia0245 pisze:vailet pisze:Co do Pusi która lubi noszenieto jakiś wyjątek w przyrodzie
Donoszę
że moja siostra,a właściwie jej teście też mają niebieską Pusię,która jest taka jak ta!Lubi zabawy,czesanie nie wiem
Niemal identyczny nosek jak Pusia z banerku.Wysterylizowali szybko
nigdy nie było młodych i od strony moich teściów też nie bo kotka ma kardiomiopatię.Oczy podobno pokazują że coś jest chore w organiźmie.Ma w lewym oku na dole kropkę na tęczówce (po stronie serca).Bejbi ma "ramki" podobno u persowatych to normalne,a u dachowców oznaka jakiejś choroby.Słowa wetki.
Ja mojej Pusi niezbyt ładne zdjęcie załączyłam, ale zrobił mi ten banerek ktoś inny. Pusia w rzeczywistości ma bardzo ładne duże oczka i jest bardzo kochanym kotkiem. Goście gdy wychodzą to z każdym się żegna i wychodzimy na korytarz, oczywiście Pusia na rękach. Mam obecnie jeszcze taką młodziutką 7 miesięczną tymczaskę, która bardzo gania z pazurkami moją drugą kotkę Sisi. Wtedy Pusia staje w obronie Sisi i zawsze młodszą koleżankę Sisulkę wyratuje z opałów. Uważam, że Pusia jest przy tym mądrą, obronną kotkę. Kiedyś myłam naczynia i nie słyszałam jak ktoś pukał do drzwi więc Pusia pracowała za psa bo zamiauczała dość głośnio a jak od razu nie przyszłam za za drugim pukaniem, persiczka jeszcze głośniej mnie zawołała. Ja ze swoimi kotkami rozmawiam i gdy otwieram okno balkonowe do wietrzenia więc je obie wołam to zaraz stawiają się przy oknie obie. Mam wspaniałe obie kotki.
jasia0245 pisze:Vailet ale masz śliczne dwa kotki takie kolorowe.![]()
![]()
![]()
vailet pisze:jasia0245 pisze:Vailet ale masz śliczne dwa kotki takie kolorowe.![]()
![]()
![]()
Ale to jedna i ta sama jest![]()
Ona ma 100 "twarzy" jak Grumpy cat
kotkins pisze:
Neigh i Kotkins nie zajmą się niestety zbawianiem świata.
(też uważam, że szkoda...)
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości