Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
alab108 pisze:Ja melduję , że pierwszy klucz gęsi dzisiaj widziałam i słyszałam. Radość w moim serduchu ogromna. Muszę Wam powiedzieć , że ja żyję od przylotu do odlotu gęsi. Jak odlatują to chce mi się płakać i najchętniej poleciałabym za nimii wróciłabym teraz
izka53 pisze:Wczoraj, jak wychodziłam z pracy leciał taki duzy klucz gęsi. I dzis takie wiosenne słoneczko było, ale za to wiatr paskudnie zimowy. Ale w ogródku zaczynaja wyłazic krokusy i przebisniegi, czas porządki porobic.
izka53 pisze:Wczoraj, jak wychodziłam z pracy leciał taki duzy klucz gęsi. I dzis takie wiosenne słoneczko było, ale za to wiatr paskudnie zimowy. Ale w ogródku zaczynaja wyłazic krokusy i przebisniegi, czas porządki porobic.
ruda32 pisze:z Poznania leciały przez Bydgoszcz to do nas też dolecą
izka53 pisze:ruda32 pisze:z Poznania leciały przez Bydgoszcz to do nas też dolecą
chiba już przeleciały
kamari pisze:Basiu, dobrze cię było usłyszeć. Smacznej kanapki, ucałuj Izę. Kurduple i tak nakarmione i wymiziane więc im nic nie życzę
lidka02 pisze:Pusiu wszystkiego dobrego na wiosnę![]()
kamari pisze:Basiu, dobrze cię było usłyszeć.
ruda32 pisze: boję się z domu wychodzić
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości