Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro lut 27, 2013 21:57 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

co do siatki- ja mam taka. Mam ja juz 3 sezon i nadalll jest nie do zdarcia, a cena naprawde niewielka za metr.

http://www.hodowlany.pl/i140_Siatka_pol ... 25_cm.html
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Śro lut 27, 2013 22:05 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Nie, nie żartuje.
Miała.
W jednej takiej melinie zeżarły właściecieli (meliny) i były takie...nooo...biedne,że Neigh je wzięła.
Odpicaowała, podkarmiła...i wyadoptowała rzecz jasna.
Domki się normalnie biły!!!
Poszły do domów z fioletowymi drzwiami i osiatkowanymi sedesami.Jak wiadomo aligatory pasjami zwiewają via sedes ku słonecznej Afryce...
Poszły w dwupaczku, zjadły co prawda w nowym domku psa i dójkę dzieci ale Państwo tak je pokochali,że im wybaczyli i sobie mieszkaja.
Pan dobudował dodatkową łazienkę dla swoich pieszczochów.
Moga się taplać do woli.Bo Neigh oczywiście nie zgodzila się na dom wychodzący...jeszcze by się zgubiły bidulki w jakim bagienku...

Taaa...

O czym to ja...???
A!
Magaaa- Leosia wygląda jak siostra LEOSIA!!Mojego Leukota.
Śliczniutka jest!

MONIKO!!!
Kasia jutro powie mnie a Ty -ciotce.
To się Kasia ucieszy!!!!!!

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro lut 27, 2013 22:13 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Nie, nie żartuje.
Miała.
W jednej takiej melinie zeżarły właściecieli (meliny) i były takie...nooo...biedne,że Neigh je wzięła.
Odpicaowała, podkarmiła...i wyadoptowała rzecz jasna.
Domki się normalnie biły!!!
Poszły do domów z fioletowymi drzwiami i osiatkowanymi sedesami.Jak wiadomo aligatory pasjami zwiewają via sedes ku słonecznej Afryce...
Poszły w dwupaczku, zjadły co prawda w nowym domku psa i dójkę dzieci ale Państwo tak je pokochali,że im wybaczyli i sobie mieszkaja.
Pan dobudował dodatkową łazienkę dla swoich pieszczochów.
Moga się taplać do woli.Bo Neigh oczywiście nie zgodzila się na dom wychodzący...jeszcze by się zgubiły bidulki w jakim bagienku...

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Kotkins, TY się w tej służbie zdrowia marnujesz :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro lut 27, 2013 22:23 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Taaa...czas nowy wątek zakladać , ani chybi...

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Śro lut 27, 2013 22:32 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

kotkins pisze:Taaa...czas nowy wątek zakladać , ani chybi...

No , wreszcie skończyłas przerwe w myśleniu, więc do roboty, bo tłum wiernych podczytywaczek dziurę pod wątkiem , przebierając z niecierpliwości kopytkami , wykopał :mrgreen: :mrgreen:

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Czw lut 28, 2013 0:11 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

A ja wczoraj coś widziałam! Niestety, nie od samego początku, więc nie wiem, o co poszło. Ale odwróciłam się na koci syk. I okazało się, że to syczała Lukrecja i Korneliusza łapą karciła. Co prawda tylko w powietrzu, ale i tak byłam pod wrażeniem, że w ogóle się odważyła. Bo niby taka maleńka i chudzieńka, i bojąca, a tu proszę. Nie wiem, czym Korneliusz się naraził, ale nagle okazało się, że ma trzy jędze w domu...

koteczekanusi

Od: Pon sty 07, 2008 12:03

Post » Czw lut 28, 2013 7:13 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Monika, miałam........Serio, Kotkins se krotochwilne historie pisze, ale faktycznie miałam. I na dodatek jeden byl z odzysku - jedna bo to dziewczynka była. Miała na imię Amidala.....
W sklepie zoo w pobliskim mieście inteligencja na gadach się znająca ja jablkiem w kawałkach usiłowała karmić. Dziewczyna miała galopująca osteodystrofię......No to kupiłam, co było robić.

O aligatorze historia jest powszechnie na MIAU znana:-) Opowiadałam ją minimum 3 razy:-) I prawdziwa przysięgam
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lut 28, 2013 7:37 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Neigh pisze:Monika, miałam........Serio, Kotkins se krotochwilne historie pisze, ale faktycznie miałam. I na dodatek jeden byl z odzysku - jedna bo to dziewczynka była. Miała na imię Amidala.....
W sklepie zoo w pobliskim mieście inteligencja na gadach się znająca ja jablkiem w kawałkach usiłowała karmić. Dziewczyna miała galopująca osteodystrofię......No to kupiłam, co było robić.

O aligatorze historia jest powszechnie na MIAU znana:-) Opowiadałam ją minimum 3 razy:-) I prawdziwa przysięgam

Nie powszechnie, nie powszechnie, bo ja nie znam, a tak mnie to zaintrygowało, że proszę wskazać wątek to sobie się zapoznam z tą historią powszechnie znaną
Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Czw lut 28, 2013 15:57 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Zosik pisze:Mało tego, że się nie czepiają, to jeszcze są mili. Stary, czepliwy gbur, którego pies systematycznie obsikuje nam auto, zaczął mi po trzech latach mówić "dzień dobry" - i to jako pierwszy :smokin:
Magiczne rzeczy się dzieją :D

:lol: :ok: :ok: :ok: Cóż ja za wysoko mieszkam i siatki nie widać tylko ramę i może dlatego stary złośliwy gbur z buldogiem angielskim nie mówi mi nadal "Dzień dobry" albo nie lubi kotów...za to moja sąsiadka kochana ciągle podziwia i to jest super :lol: A gbura kiedyś wyzwałam za to że okruchów dla gołębi mi nie pozwalał na śnieg rzucić i że ptasią grypę sprowadzę twierdził :mrgreen: :ryk: :ryk:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lut 28, 2013 17:32 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

vailet pisze:
Zosik pisze:Mało tego, że się nie czepiają, to jeszcze są mili. Stary, czepliwy gbur, którego pies systematycznie obsikuje nam auto, zaczął mi po trzech latach mówić "dzień dobry" - i to jako pierwszy :smokin:
Magiczne rzeczy się dzieją :D

:lol: :ok: :ok: :ok: Cóż ja za wysoko mieszkam i siatki nie widać tylko ramę i może dlatego stary złośliwy gbur z buldogiem angielskim nie mówi mi nadal "Dzień dobry" albo nie lubi kotów...za to moja sąsiadka kochana ciągle podziwia i to jest super :lol: A gbura kiedyś wyzwałam za to że okruchów dla gołębi mi nie pozwalał na śnieg rzucić i że ptasią grypę sprowadzę twierdził :mrgreen: :ryk: :ryk:

Możesz sprowadzić.......jak on np. pożera gołębie na surowo......to wiesz........nie ma rzeczy niemożliwych.

Dzizas nie pamiętam na którym wątku o aligatorach było......na dwóch co najmniej.......ale nie będę szukać. Nie chce mi się:-)
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lut 28, 2013 18:38 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Nie musisz szukać, napisz jeszcze raz :mrgreen:
Obrazek

alab108

Post » Czw lut 28, 2013 18:51 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

alab108 pisze:Nie musisz szukać, napisz jeszcze raz :mrgreen:

Cześć Ala :D Tak! Chcemy jeszcze raz :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Czw lut 28, 2013 19:03 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Wczoraj się wylogowałam ale dziś doczytałam co było jak mnie nie było.
Ja powiem tak :
Fszyscy jezdeście świry. Dotąd myślałam samolubnie, że to ja samotna na tej planecie jestem tego... ten...
A tu proszę taka niespodzianka . :ok:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

No ale z drugiej strony ta co karmiła aligatora jabłkiem to już są takie Himalaje tego... ten... ,
że tam się nigdy nie wspindram 8O i dobrze.

Taaaa...
Wracając do per-sów :twisted: (one też są świry) :mrgreen: to dobrze , że stawiacie tak restrykcyjne
warunki i sprawdzacie domki.

Mam znajomą wegeteriankę ( do wegetarianizmu nic nie mam oświadczam, sama mięsa nie jadam- o pardon czasem rybę szarpnę ) i ona zaczęła swojego kota... no uczyniła go wegetarianinem.
Z tym że,wegetarniniem stał się nie z jego - "ino" z jej woli 8O :evil: mnie się to nie mieści w głowie.

Kot je jakieś chrupki wegetariańskie a ona twierdzi, że ma badania ok i jest szczęśliwy.
No ja bym ją z tymi chrupkami wsadziła do klatki z tygrysem i niech go przekonuje :evil: do wegetarianizmu.

Dlatego przestaje mnie na tej planiecie dziwić już cokolwiek .
Tego kota to mi jednak żal.
Z lęku przed rusycyzmem wielu naszych braci, nie mówi „kot się czai”, lecz „kot się herbaci” ---- Jan Sztaudynger
Obrazek...ObrazekA tu znajdziesz nasz koci wątek: http://tiny.pl/hk6cq

Monika_Krk

Od: Wto lis 27, 2012 12:51

Post » Czw lut 28, 2013 19:54 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

vailet pisze:
alab108 pisze:Nie musisz szukać, napisz jeszcze raz :mrgreen:

Cześć Ala :D Tak! Chcemy jeszcze raz :mrgreen:

Jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz :ok: Jestem ciekawa czym Neigh karmiła aligatory? Koteckami?
Obrazek

alab108

Post » Czw lut 28, 2013 20:13 Re: Tu będzie dramatyczny tytuł - 9 persów w melinie!!!!!

Jeszcze raz, jeszcze raz, jeszcze raz :ok: Jestem ciekawa czym Neigh karmiła aligatory? Koteckami?

Ja też chcę! Ja też chcę!
Koteczkami to nie przypuszczam, raczej byłymi właścicielami koteczków :twisted:

kfiatek 1983

Od: Wto paź 04, 2011 22:15

[poprzednia][następna]