Stworzone z pasji... KONIEC

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Wto lut 26, 2013 16:25 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

Dorota Wojciechowska pisze:To ja wezmę tą poz. 13 - jak nie będzie dobre na mnie to napewno w prezencie komuś dam :mrgreen:

Dziękuję :mrgreen:

Zapraszam! :D

maueczarne

Od: Pon sie 17, 2009 13:45

Post » Wto lut 26, 2013 19:29 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

Jutro jedziemy się łapać i ciachać. Trzymajcie kciuki!

I kupujcie, bo jeszcze trochę nam brakuje do pokrycia kosztów. :(

maueczarne

Post » Śro lut 27, 2013 21:52 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

Kotka po zabiegu. Jutro ją odbieram.
Dobrze, że ją złapałam i zawiozłam na ciachnięcie, bo byłby jeszcze większy kłopot :?

Może jeszcze ktoś skusi się na zakupy? Zapraszam!

maueczarne

Post » Czw lut 28, 2013 14:26 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

a ja bym chciała nr 17:) tylko poproszę jeszcze o informacje na jaki nadgarstek bransoletka sie nadaje (ja mam chude łapki:)) i jaka jest średnica elementu ceramicznego (mniej wiecej, bo chciałabym wiedzieć czy kule są duze czy malutkie)..
mam serce dla psów:)

anibo

Od: Pt lut 26, 2010 12:04

Post » Czw lut 28, 2013 15:22 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

anibo pisze:a ja bym chciała nr 17:) tylko poproszę jeszcze o informacje na jaki nadgarstek bransoletka sie nadaje (ja mam chude łapki:)) i jaka jest średnica elementu ceramicznego (mniej wiecej, bo chciałabym wiedzieć czy kule są duze czy malutkie)..

To nie są kule a kształt takich pastylek. Średnica ceramiki to 2cm, grubość nieco ponad 1cm. To tak +/- z grubością, bo są lekko wypukłe z każdej strony i trudno zmierzyć. Obwód nieco ponad 19cm, około 19,3cm jeśli mam być dokładna ;) Tylko przez to, że pastylki są wypukłe trzeba, żeby bransoletka była trochę większa niż nadgarstek. Ja mam nadgarstek 16,5cm i na mnie jest taka akurat teraz. Mogę doczepić łańcuszek, żeby przedłużyć.

maueczarne

Post » Pt mar 01, 2013 13:20 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

To ja bym chciała tą 17stkę:).. Ja mam nadgarstek 14,5 cm, ale mam nadzieje, ze bransoletka nie bedzie za luźna? Chy]ba ze mozna jakos łańcuszek leciutko skrócić?
Aha i jeszcze widziałam na pchlim targu cos ślicznego - czy wysyłka ewentualnie mogłaby byc razem jakby co?:)
mam serce dla psów:)

anibo

Od: Pt lut 26, 2010 12:04

Post » Pt mar 01, 2013 14:14 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

Hmm na moim nadgarstku jest na styk, a na Twoim powinna być lekko niżej, czyli tak jak moim zdaniem bransoletki powinno się nosić. Bo u mnie jest opięta. Wyślę Ci zdjęcie na moim nadgarstku jak tylko zrobię. Bo wysyłka dopiero w pon. Leżę w łóżku z temperaturą :(

Wysyłka oczywiście razem, co już napisałam na moim wątku na PT.

Dziękuję!

Jeśli ktoś coś chce to ostatnia szansa do północy.

Kotka już po sterylizacji. Trochę ciężko ją zniosła.
Ja w łóżku chora i przesyłki popakowane musiałam przekazać rodzicom do wysłania. Jeśli nie wysłali wczoraj to dzisiaj to z pewnością zrobią. Przepraszam, że tak wyszło, ale przez zamieszanie z kotką i problemy zdrowotne mojej Klary po pracy kursowałam jeszcze do weterynarza i nie dałam rady na pocztę przed zamknięciem dotrzeć.

maueczarne

Post » Pt mar 01, 2013 15:14 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

Szybkiego powrotu do zdrowia! Dal Ciebie i dla koteczki :) Z mojej strony żadnego pośpiechu nie ma co do przesyłki :)

Sai89

Od: Sob lut 16, 2013 23:56

Post » Śro mar 06, 2013 0:01 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

Sai89 pisze:Szybkiego powrotu do zdrowia! Dal Ciebie i dla koteczki :) Z mojej strony żadnego pośpiechu nie ma co do przesyłki :)

Dziękuję w imieniu swoim i kotki :)

Paczki zostały nadane na moją prośbę przez moich rodziców. Zrobiliśmy wymianę - oni mi siatkę zakupów i leków, a ja im siatkę paczek ;)
Dajcie znać jak dojdzie wszystko.

Chciałam Wam bardzo podziękować! Dzięki Waszej pomocy udało się częściowo pokryć koszty zabiegu i podstawowego przeglądu kotki. Zdążyłam ze sterylizacją na czas i z tego się bardzo cieszę :)

maueczarne

Post » Śro mar 06, 2013 14:53 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

Do mnie już przesyłka dotarła :) Dziękuję :)

Sai89

Od: Sob lut 16, 2013 23:56

Post » Śro mar 06, 2013 15:09 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

Do mnie też dzisiaj przesyłka dotarła - dziękuję :ok:
Obrazek
Obrazek
_______________________________________________________________________________________

Dorota Wojciechowska

Od: Czw lip 24, 2008 9:21

Post » Śro mar 06, 2013 18:45 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

Do mnie też dotarło, dziękuję bardzo :love:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Śro mar 06, 2013 23:00 Re: Stworzone z pasji... na sterylizację bezdomnej czarnulki

Dziękuję bardzo za wiadomość. I jeszcze raz za udział w bazarku :)

A ja idę już na wątek komentarzowy wystawiać Wam pozytywy. Tradycyjnie hurtem będę zaległości nadrabiała.

maueczarne

[poprzednia][następna]