O to toMariaD pisze:ewkaa pisze:mój tata kocha kuny za to własnie ich spojrzenia
I ja też, i ja też.![]()
Tak ma być. Przychodzi listonosz/kurier i widząc kotecka pyta: a nie gryzie? nie rzuci się na mnie? Kocham takie teksty.

Moderator: Estraven
O to toMariaD pisze:ewkaa pisze:mój tata kocha kuny za to własnie ich spojrzenia
I ja też, i ja też.![]()
Tak ma być. Przychodzi listonosz/kurier i widząc kotecka pyta: a nie gryzie? nie rzuci się na mnie? Kocham takie teksty.
Bo nie masz Gamisianulka111 pisze::ryk: U mnie reakcja jest inna-Boze jaki wielkialbo .........to naprawde kot? Ale pytania ,czy nie ugryzie tez sie zdarzaly
ewkaa pisze:O to toMariaD pisze:ewkaa pisze:mój tata kocha kuny za to własnie ich spojrzenia
I ja też, i ja też.![]()
To przepadłBasia_Blue pisze: Zostanie sama na 2-3h z ojcem,
Basia_Blue pisze:A w ogóle to dzis kończymy 5 miesięcy
negretka pisze:Jakiś prezent z okazji skończenia 5 miesięcy dla Niebieskiej Księżniczki?
anulka111 pisze:Wszystkiego dobrego,pamietma jak moj ojciec nie rpzepadal za psami i byl przeciwny wprowadzeniu sie Gapki1 do domu- potem oczywiscie to byl najbardziej jego pis- pilnuj Ksiezniczki,bo za jakis czas tata nie bedzie chcial Cio jej oddac
anulka111 pisze:Przejdzie jej-a ojca pilnuj-zabierze Ci kotke![]()
Basia_Blue pisze:A w ogóle to dzis kończymy 5 miesięcy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 151 gości