Broszka pisze:Przymierzam się do rocznego PITa - podrzućcie pomysł komu przekazać 1%
Widzisz w moim banerku

Na koty wyciągnięte z Palucha - chore i w najgorszym stanie psychicznym.
KRS: 0000135274
Cel szczegółowy 1%: Grupa Pomocy Kotom MRAU
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Broszka pisze:Przymierzam się do rocznego PITa - podrzućcie pomysł komu przekazać 1%
felin pisze:morelowa pisze:Może to jednak jest tak , ze każdy ma na co zasłużył..?
Znaczy, że każdy dobry uczynek musi być ukarany? Bo rudego, to w sumie uratowalam
morelowa pisze:Poza tym nie powiedziałam, że takie koty jak moje to nagroda - myślę, ze całkiem niekoniecznie..
morelowa pisze:No, znowu nie tak!Miałam na myśli rozrabiactwo i jego brak
![]()
Ale jak tak wróciłam dziś do domu... i przypomniałam sobie Broszkowe doświadczenia [i nie tylko] , a tu nic do sprzątania, można się zająć obiadem czy czymś... to pomyślałam, że może jednak dobrze
morelowa pisze:Toż ciągle to mówię![]()
Ale to może jednak jakaś choroba?Bo tyle razy czytałam np. jak ktoś szuka pendrive'a.. bo leżał.. bo koty.. Leży u mnie na stole, koło kompa bo mi sie nie chce wykładu przenieść na dysk... leży, ma długą sznurkową smycz... i nikt - łączne ze mną jak widać
- się nim nie interesuje. A bywają na stole, nawet leżą koty...+ kabelek-przedłużacz, kamyki, samochodzik, miś...
![]()
![]()
Nuuuda...
felin pisze:morelowa pisze:Toż ciągle to mówię![]()
Ale to może jednak jakaś choroba?Bo tyle razy czytałam np. jak ktoś szuka pendrive'a.. bo leżał.. bo koty.. Leży u mnie na stole, koło kompa bo mi sie nie chce wykładu przenieść na dysk... leży, ma długą sznurkową smycz... i nikt - łączne ze mną jak widać
- się nim nie interesuje. A bywają na stole, nawet leżą koty...+ kabelek-przedłużacz, kamyki, samochodzik, miś...
![]()
![]()
Nuuuda...
![]()
![]()
![]()
Nienormalne jakieś te koty masz! U mnie wszystko to by się natychmiast "przydalo"
Broszka pisze:felin pisze:morelowa pisze:Toż ciągle to mówię![]()
![]()
![]()
Nuuuda...
![]()
![]()
![]()
Nienormalne jakieś te koty masz! U mnie wszystko to by się natychmiast "przydalo"
A tam zaraz nienormalne![]()
Nasze seniorki i Broszka też są spokojne, nuuudne i większość rzeczy mogło leżeć sobie na wierzchu. Teraz mały wulkan i tornado szaleje po domu więc luźne przedmioty się wciąż przemieszają
morelowa pisze:No, Morela to Morela - zawsze była jakaś taka wolniejsza po osiągnięciu wieku dojrzałego. Ostatnio czytałam na persio-syberyjskich wątkach o zachowaniach persich. zawieszeniach, przerwach w myśleniu itp. - więc Morela jest persem.
morelowa pisze:Bo tyle razy czytałam np. jak ktoś szuka pendrive'a.. bo leżał.. bo koty.. Leży u mnie na stole, koło kompa bo mi sie nie chce wykładu przenieść na dysk... leży, ma długą sznurkową smycz... i nikt - łączne ze mną jak widać- się nim nie interesuje.
Revontulet pisze:morelowa pisze:No, Morela to Morela - zawsze była jakaś taka wolniejsza po osiągnięciu wieku dojrzałego. Ostatnio czytałam na persio-syberyjskich wątkach o zachowaniach persich. zawieszeniach, przerwach w myśleniu itp. - więc Morela jest persem.
Maurycy też jest persem.
Ciągle się zawiesza, ma przerwy w myśleniu. Często bawi się nie istniejącymi zabawkami
jasia0245 pisze:Pozdrawiamy, u nas piękne słoneczko od rana. Wiosna, wiosna będzie nareszcie.![]()
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 37 gości