Z piekła rodem II

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 26, 2013 17:09 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:
_ogonek_ pisze:
OKI pisze:Czarne żyją. Bure żyją. Pingwiny i niedorobione pingwiny żyją. Nawet tri żyje, choć ciężko pracuje nad tym, żeby nikt tego nie zauważył :twisted:
Ja ledwo żyję :roll:

Małaczarnaobsrana zapitala po firance w te i nazad, jak inne po drapaku. Czasem głową w dół :roll:
Trzeba jej będzie szukać domu z roletami :?

ClaudeIdioto nauczył dzieciarnię sztuki wspinaczki wyczynowej?

Uczennica bije mistrza na głowę :evil:
Zapewne waga ma coś z tym wspólnego :roll:

Jaki niebywały talent pedagogiczny :mrgreen:

_ogonek_

Od: Pon cze 07, 2010 8:17

Post » Wto lut 26, 2013 22:45 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Dobrej Duszyczce bardzo dziękujemy za papuniu :1luvu:
Tać wniebowzięta ;) :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Czarne gnojki nie przeżyły :evil: Rozbiły dzbanek z wodą (litrowy, z jakiegoś arcoroca) i zgrabnie wrzuciły w to michę z mokrą karmą :evil: Zaraz będą miętkie, fajnie mieć piekarnik :twisted:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto lut 26, 2013 23:18 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Było powiedzieć, dałabym Ci tymianek :twisted:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto lut 26, 2013 23:21 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

A skąd mogłam wiedzieć, że biedne chore kotki zrobią taki pieprznik? :roll:
Upiekłam w szałwii :twisted:

OKI

Post » Wto lut 26, 2013 23:26 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Dodaj nutkę ruty, łagodzi posmak szałwii :mrgreen:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Wto lut 26, 2013 23:29 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Nie mam ruty. Zresztą... za późno... :roll: :roll: :roll:

OKI

Post » Śro lut 27, 2013 0:05 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Niom, pojadłam, popiłam...
Nafaszerowałam chemią, co trzeba.
Zatkałam dzioby sierściuchom. Meldują, że szyjki równie dobre jak skrzydełka, a może nawet lepsiejsze ;)

Kirys zdecydowanie lepszy - chyba odbija sobie czas chorowania, bo szaleje jak głupi. Siostra za nim nie nadąża :twisted:
Inna sprawa, że teraz siostra kiepściejsza - ganianie po firankach nijak nie leczy sraczki :evil:
Jutro wet, jeśli mi się uda rozdwoić. Czas postanowić o dalszych krokach :roll:

OKI

Post » Śro lut 27, 2013 9:31 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Ja pierdzielę... Powodzenia ci życzę :ok:

_ogonek_

Post » Śro lut 27, 2013 12:15 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Mamy nasz ulubiony CBE+ :piwa: :piwa: :piwa:
Kurier ze Świata Karm mnie napadł bladym świtem, a zamawiałam wczoraj przez allegro ok. 16tej 8O
A to nie jest warszawska firma ;)
Uuufff....
Będzie dobrze :mrgreen:

OKI

Post » Śro lut 27, 2013 12:32 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Obrazek
Pitu_Pitu i Cioci A. dziękujemy :1luvu:

OKI

Post » Śro lut 27, 2013 13:59 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Ale cudaczne :1luvu:

_ogonek_

Post » Śro lut 27, 2013 15:07 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

no chyba bardziej Cioteczce A. :D
ObrazekObrazekObrazek

Pitu_Pitu

Od: Nie lip 25, 2010 17:36

Post » Śro lut 27, 2013 22:25 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Tobie za udostępnienie ;)

Brzdąc właśnie baaardzo ładnie kichnął, baaardzo, baaaardzo ładnie... tak ładnie, że idę poszukać gluta :?

Kirys upierdliwy jak cholera się zrobił - jak nie chodzi po suficie, to siedzi mi na głowie i mrucy :roll: I się przeciąga, i wystawia bebech do drapania :roll: I mrucy, błee :x
I raptem od dwóch dni jest problem ze wszystkim - ze zmierzeniem temperatury, podaniem leków, a głównie ze złapaniem kotka najpierw :roll: Całkiem jakby uznał, że już jest zdrów i mu wystarczy :lol:

Kara jakby troszkę lepiej dzisiaj, żadnych kup po kątach upchniętych nie znalazłam ;) Co może też świadczyć o tym, że mi węch siada :roll:

OKI

Post » Śro lut 27, 2013 22:33 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

OKI pisze:Tobie za udostępnienie ;)

Brzdąc właśnie baaardzo ładnie kichnął, baaardzo, baaaardzo ładnie... tak ładnie, że idę poszukać gluta :?

Kirys upierdliwy jak cholera się zrobił - jak nie chodzi po suficie, to siedzi mi na głowie i mrucy :roll: I się przeciąga, i wystawia bebech do drapania :roll: I mrucy, błee :x
I raptem od dwóch dni jest problem ze wszystkim - ze zmierzeniem temperatury, podaniem leków, a głównie ze złapaniem kotka najpierw :roll: Całkiem jakby uznał, że już jest zdrów i mu wystarczy :lol:

Kara jakby troszkę lepiej dzisiaj, żadnych kup po kątach upchniętych nie znalazłam ;) Co może też świadczyć o tym, że mi węch siada :roll:

udawaj że nie widziałaś :mrgreen:

_ogonek_

Post » Czw lut 28, 2013 18:27 Re: Z piekła rodem II Tymczasy OKI zapraszają się do DS ;)

Wielka prośba :!:

jopop pisze:UTERUS BŁAGA O NATYCHMIASTOWĄ POMOC!

HUGGIES wycofuje się z rynku, ulubione pieluszki Utiego znikają na stałe ze sklepów! A to jedyny rodzaj pieluch, w których Uterusowi wygodnie się chodzi - są miękkie, nie mają ceratki powodującej odparzenia i są dość wąskie, dzięki czemu nie musi szeroko rozstawiać nóg. Po przetestowaniu naprawdę kilkudziesięciu modeli oboje stwierdzamy, że HUGGIES NEWBORN 2 to jedyne dobre dla niego pieluchy.

W tej sytuacji trzeba NATYCHMIAST zrobić jak największy zapas pieluch, nie wiem jeszcze gdzie je będę trzymać, ale to nieważne!

Prosimy wszystkie dobre ciotki i wujków o przejrzenie pobliskich aptek, sklepów dla dzieci i innych miejsc gdzie mogą być te pieluchy - może jeszcze zostały jakieś zapasy. Niestety Fundacja nie dysponuje środkami na taką akcję, dlatego musimy Was prosić o sprezentowanie Utiemu pieluch...

to muszą być koniecznie takie:
Obrazek

Najlepiej rozmiar 2, ale może być też 1 - na pewno wygodniej mu w nawet w 1 niż w innych...

W internecie znalazłam zaledwie kilka ofert, jeśli ktoś zgodzi się zasponsorować pieluszki - można je tu JESZCZE kupić (w większości sklepów mają już status niedostępnych :(:(:():
http://www.mall.pl/pieluchy/huggies-pie ... 93c8921b5f

http://www.bdsklep.pl/huggies-newborn-2 ... ent=36017#

http://www.superkoszyk.pl/product-pol-1 ... -szt-.html

i jest kilka ofert na allegro.

POMÓŻ, KUP UTERUSOWI PIELUCHY HUGGIES NEWBORN, JUŻ TERAZ!!!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater

OKI

[poprzednia][następna]