Nasza kocia rodzinka. Prośba o pomoc dla Lolusia z FIP:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 21, 2013 22:44 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Aniu Ty te bazarki masz niesamowite :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Pt lut 22, 2013 0:06 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Myszolandia pisze:Aniu Ty te bazarki masz niesamowite :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Tylko co z tego jak wzięcie słabiutkie Sylwiczka. :( viewtopic.php?f=20&t=151044
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pt lut 22, 2013 17:12 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Anna61 pisze:
Gibutkowa pisze:Bo Franuś to jest ZEBEŚCIAK ;) :mrgreen:

A taki był malutki jak go moja Kasia z pod szkoły przyniosła w swojej czapce.
Jedzenie to łapał w paszcze jak w koparkę i uciekał aby potem to wszystko wypluć i jeść po trochu.
Teraz też mu się to jeszcze zdarza mimo, choć jest z nami 9 lat i nikt mu jedzenia nie zabiera. :(

To taki syndrom głodu, bezdomniaczkom długo zajmuje nauczenie się, że JUŻ nie muszą walczyć o jedzenie z innymi kotami.
Moja ex-tymczaska Maja mocno przytyła bo ciągle jadła, swoje a potem sprzątała miseczki innych kotów. Dopiero od niedawna zdarza jej się że nie doje wszystkiego ze swojej miseczki. Chyba wreszcie uspokoiła się, że już nie będzie głodować.
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Pt lut 22, 2013 17:46 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

mar9 pisze:To taki syndrom głodu, bezdomniaczkom długo zajmuje nauczenie się, że JUŻ nie muszą walczyć o jedzenie z innymi kotami.
Moja ex-tymczaska Maja mocno przytyła bo ciągle jadła, swoje a potem sprzątała miseczki innych kotów. Dopiero od niedawna zdarza jej się że nie doje wszystkiego ze swojej miseczki. Chyba wreszcie uspokoiła się, że już nie będzie głodować.

Tylko z tą różnicą, że tylko Franuś tak robi, a przecież one wszystkie to bezdomniaki.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Nie lut 24, 2013 19:52 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Jak znosicie końcówkę zimy?

U nas dzisiaj było sennie i relaksująco :smiech3:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Nie lut 24, 2013 20:29 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

mb pisze:Jak znosicie końcówkę zimy?

U nas dzisiaj było sennie i relaksująco :smiech3:

No ja cały czas na zwolnieniu lekarskim ale jest już lepiej.
U nas relaksacyjne nie jest, bo Luśka szczocha jedna, :evil: osikała mi telewizor i gdy go wycierałam poprzestawiałam coś i nie umiem ustawić z powrotem, i moja Kasia musi jutro na cito przyjechać i naprawić.
I tak muszę korzystać z drugiego pokoju gdzie jest tv ale bez kotów bo szczochów tam nie wpuszczam, choć czasem Biśka się drze pod drzwiami za mną to ją wpuszczam.
Przy okazji oglądania telewizji robię porządki, bo nie umiem tak bezczynnie glapić się w ekran.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Nie lut 24, 2013 21:56 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

A to Lusia :!: Ma dziewczyna pomysły :wink:

U mnie też przeważnie - telewizor idzie, a ja coś robię.

Za szybkie wyzdrowienie :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Post » Pon lut 25, 2013 20:11 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

No i niestety, nie da się tak samemu zrobić telewizora, moja Kasia z Michałkiem nie dali rady i chyba matryca zalana.
Teraz stoi już w pudle zapakowany do naprawy.
Mało mam problemów i wydatków to jeszcze to mi potrzebne. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 27, 2013 21:09 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Trochę zdjęć koteczków :wink:

Biśka
Obrazek
Obrazek

Agata-Kakata
Obrazek
Obrazek

Kaśka
Obrazek
Obrazek

cdn.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 27, 2013 21:15 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Cudne kotki :1luvu:

mb

Post » Śro lut 27, 2013 21:20 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Miśka
Obrazek

Luśka
Obrazek

Tuśka
Obrazek

Wituś
Obrazek

Tola
Obrazek
Obrazek

Bolek
Obrazek

Dzisiaj byłam z Witusiem i Misią na badaniu krwi, i część czerwona w normie a nerki niestety lecą im dalej. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro lut 27, 2013 21:30 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Anna61 pisze:Dzisiaj byłam z Witusiem i Misią na badaniu krwi, i część czerwona w normie a nerki niestety lecą im dalej. :(

Kurcze...
Biedne koty :(
O Tobie to już nawet nie mówię :(

mb

Post » Śro lut 27, 2013 22:58 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

mb pisze:
Anna61 pisze:Dzisiaj byłam z Witusiem i Misią na badaniu krwi, i część czerwona w normie a nerki niestety lecą im dalej. :(

Kurcze...
Biedne koty :(
O Tobie to już nawet nie mówię :(

Mi też ich szkoda, :( tablety, kroplówki, karma odpowiednia, itd itd.

Ja ledwo co dzisiaj dałam radę je targać, bo nadal jestem słaba i z oddychaniem problemy. :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Czw lut 28, 2013 9:23 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

śliczne kocie precelki :1luvu:
U mnie żadne się tak nie zwija, wszystkie wyciągają kulasy, że nawet nie ma gdzie na kanapie usiąść.
Ale zawsze można pójść do innego pokoju :mrgreen:
Ja za TV nie przepadam ( same gadające, głowy, powtórki albo mordy), jak coś robię wolę puścić jakiegoś audiobooka. Super są książki czytane przez lektora :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Czw lut 28, 2013 9:24 Re: Nasza kocia... Prośba o pomoc dla bezdomnych, złapane :)

Piękne koteczki :1luvu: Żeby tak jeszcze zdrowie im dopisywało :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

[poprzednia][następna]