Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaaana pisze:Też rozważam karmę, której nie lubią. Nie dość, że schudną, to jaka oszczędność!![]()
jaaana pisze:Miał być?
A teraz nie sięga, bo za gruby???
Jek pisze:jaaana pisze:Miał być?
Nieeezostał wycofany z uwagi na załomek (rzekomy?). Tak na wszelki wypadek bo Maria też po wymacaniu jego ogona miała watpliwości czy to faktycznie załomek. No i poszedł do adopcji
a Młoda ma bengalka!
Patent dobry, tylko to jeszcze zalezy jaka PorteJek pisze:Moje jedzą Portę - bo nie lubią! To mój patent na utrzymanie wagi u futrzastych.
To sie chyba wiaze z wagami genetycznymi-takiego kota nie powinno sie rozmnazac-bo kociaki po nim chyba moga miec wady kregoslupa.Jek pisze:jaaana pisze:Miał być?
Nieeezostał wycofany z uwagi na załomek (rzekomy?). Tak na wszelki wypadek bo Maria też po wymacaniu jego ogona miała watpliwości czy to faktycznie załomek. No i poszedł do adopcji
a Młoda ma bengalka!
To moze go mieszac pol na pol z jakas, co lubia? W ten sposob zjedza polowe i tez schudnajaaana pisze:Rozważam TOTWa. Z moich nie lubi żadne. Już jedno podejście robiłam, ale się poddałam. Stado na przemian ryczących i słaniających się z głodu kotecków wygrało
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 34 gości