Winter...

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lut 17, 2013 23:11 Re: Malutki Winter szuka domku! leczymy...

gpolomska pisze:Jestem ciekawa jak teraz wygląda... pewnie białą puchata kulka :D

oj kulka to i owszem :lol: dasz e-maila to Ci wysle wszystkie z dizsiaj.Cięzko to robic,bo maly to taki "skretodup" ,jakich mało :lol:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lut 18, 2013 8:41 Re: Potrzebne "dolary"na test i badania-jest dom Winterowi..

Maluszek ma mozliwość zamieszkania w innym DT,bardziej bezpiecznym i według mnie dobrym.Jest tylko kwestia dowiezienia go do Warszawy .No i zrobienia mu na wejsciu badań i testów na wirusówki.
Jesli ktos by nam pomógł w opłaceniu badań to zrobie je nawet jutro/pojutrze i w tym tygodniu Winter wyruszy do stolicy...To dla niego szansa...No chyba,że do tej pory znajde mu DS w okolicach,bo ogłoszenia rusza we środę...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Pon lut 18, 2013 9:43 Re: Potrzebne "dolary"na test i badania-jest dom Winterowi..

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą.
Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem.
05-1995-27-12-2011.:( :(
Rysio-16-02-2013 [*] :( :( Przecinak-Synuś-13-12-2016[*] :( :(
ObrazekObrazek

Hieny na pokład.
Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym.
“Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”

meg11

Od: Wto sty 11, 2011 15:22

Post » Pon lut 18, 2013 10:10 Re: Potrzebne "dolary"na test i badania-jest dom Winterowi..

:wink:
Ostatnio edytowano Śro lut 27, 2013 11:02 przez czarnekoty123, łącznie edytowano 1 raz
...

czarnekoty123

Od: Śro wrz 12, 2012 18:34

Post » Śro lut 20, 2013 13:49 Re: Winter szuka domu stałego...

Podobny z łatami na główce do mojej Mimii,
Śliczny kociak :1luvu:
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Pt lut 22, 2013 23:08 Re: Winter szuka domu stałego...

Bożenko jak tam przebiega leczenie kotka i szukanie domku?
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Sob lut 23, 2013 10:18 Re: Winter szuka domu stałego...

meggi 2 pisze:Bożenko jak tam przebiega leczenie kotka i szukanie domku?

Mały jeszcze podkichuje,na razie jest zaopiekowany.Ma zmienione oczko(to co miał przymknięte) takie "za mgłą",ale widzi dobrze) Jest u mnie w oddzielnym pokoju.Ogłoszenia sa w prasie lokalnej,oraz lecznicy.Na razie je,je,je,je...i śliczny kuleczek się robi...Wczoraj pierwszy raz bawił się juz piórkiem...

Do weta pojedzie na koniec miesiąca,po wypłacie,jak wyjdą dobre wyniki zostanie zaszczepiony
BOZENAZWISNIEWA

Post » Wto lut 26, 2013 22:15 Re: W piatek szczepienie-Winter szuka domu stałego.

Winterek był u weta dzisiaj,na sprawdzeniu jak sie "wykurował"
Ma zmienione oczko po kk,został odrobaczony dzisiaj
Dostał Aniprazol

Wstępnie ustalilismy ,ze w piatek go zaszczepimy Purovaxem,chyba,ze będzie cos nie tak...Wet musi do nas przyjechać i tak...
Mały ma jechac do innego DT,ale musi byc zaszczepiony.Dla mnie to sa dodatkowe koszty,ale nie ma wyjscia :( Mały wazy juz prawie 2 kg...
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lut 27, 2013 13:05 Re: W piatek szczepienie-Winter szuka domu stałego.

Śliczny, miał szczęście :)

Zyta Felicjańska

Od: Śro kwi 20, 2011 13:27

Post » Śro lut 27, 2013 13:29 Re: W piatek szczepienie-Winter szuka domu stałego.

Zyta Felicjańska pisze:Śliczny, miał szczęście :)

No,mimo przeciwności losu widzę sens zgarniania tych zdechlinek ...Jak potem widzę szczęśliwe zakończenia to daje speeda do dalszego działania :lol:
Obserwuje maluszka,zadnych wymiotów po odrobaczeniu nie widze,zadnych "pełzających"tez nie widzę.No teraz jeszcze czekamy az się wszystko oczyści,nie ma ani zatwardzenia,an biegunki,wiec jestem dobrej mysli.
W piatek przyjedzie doktor ,mam nadzieje,że go szczepniemy i za miesiąc jak nie znajdzie DS pojedzie do Warszawy-gotowy do miziania i grzania tyłeczka w swoim domku.
Ja mam tu kilka kotów do ciachania,wiec będzie co robić.Pisze "tu"tzn wiejskich... :wink:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lut 27, 2013 17:53 Re: W piatek szczepienie-Winter szuka domu stałego.

Obrazek

alab108

Od: Wto lis 09, 2010 22:35

Post » Śro lut 27, 2013 18:02 Re: W piatek szczepienie-Winter szuka domu stałego.

alab108 pisze:http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=150982
Może to ten dom?

Widziałam Ala,wydaje mi się jednak,że za daleko.Tam maja PKDT,kociaków ful i wiesz,ale jak najbardziej podesle fotkę...moze akurat.
Mam bdb DT dla maluszka w Warszawie,wiem,ze wydadza go we włsciwe ręce,więc wiem,ze ten czas jaki u mnie czeka minie i pojedzieIm bliżej będzie tym lepiej jest go "monitorować"...juz się przejechałam....wiesz...cięzko jechac po kota na drugi koniec Polski... :(
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lut 27, 2013 18:03 Re: W piatek szczepienie-Winter szuka domu stałego.

Na pewno masz rację :ok:
Obrazek

alab108

Post » Śro lut 27, 2013 18:06 Re: W piatek szczepienie-Winter szuka domu stałego.

alab108 pisze:Na pewno masz rację :ok:

Alu,wiesz wolę go od razu do DS wydac,do mnie moje niektóre koty przyjechaly z b.daleka,bo jak ktos pokocha kota to i kilometry sie nie liczą :lol:
Bądź czujna i jak najbardziej polecajcie mojego maluszka.... :ok:
BOZENAZWISNIEWA

Post » Śro lut 27, 2013 18:07 Re: W piatek szczepienie-Winter szuka domu stałego.

Zawsze zwarta i gotowa :ok: :ryk:
Obrazek

alab108

[poprzednia][następna]