STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ TUŻ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lut 24, 2013 21:53 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

kamari pisze:Megana :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
natrzaskałabym więcej serduszek, ale się boję 8)

Megana nie lubi serduszek, więc nie będę wklejać, ale napiszę, przez zły......Meg, bardzo, bardzo dziękuję. ja cichutko marzyłam, że ten śliczny staruszek wyląduje u Ciebie.
Bardzo dziękuję, że spełniłaś moje marzenie :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

Post » Nie lut 24, 2013 22:01 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Gdybym miała kasę na utrzymanie, to na pewno miałby zapewniony u nas dom , przynajmniej tymczasowy, a może z czasem stały.
Ostatnio edytowano Nie lut 24, 2013 22:05 przez aleusha, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Nie lut 24, 2013 22:03 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

pogoda1053 pisze:
iwaka pisze:
2tf9ak8 pisze:Witam tak podczytuje i mam pytanie gdzie jest kot zn.miasto,bo byc moze moglabym mu dac tymczas.

:ok: :ok: za przeprowadzke oby Wam się udało. A kocisz cudny :1luvu:

Z Iwonką napewno się uda! Na DS ma "moją" rudą znajdkę błąkającą się w mrozy i śniegi koło bloków i bardzo płaczącą.
A kociak piękny, jak takie bydlaki mogą zrobić coś takiego swojemu zwierzakowi. Nie mam już siły do tylu wrednych ludzi względem zwierzaków. Najpierw bierze niu niu niu do kotka czy pieska a jak urośnie i dłużej żyje to mu się nagle odmienia i trzeba się pozbyć żywej czującej ból i strach istoty. Nic tylko ryczeć się chce i już.... Co to się dzieje skąd tyle przemocy a może zawsze tak było tylko o tym było cicho bo to było normalką? Koniec świata już go mamy, tyle tragedii, nieczułości..

To tak jak jest na wsi. Najpierw mały piesek jest słodki, wszyscy go kochają i trzyma się go w domu, a jak urośnie to do budy ( oczywiście nie ocieplonej ), a jedzenie, to jak przypomni się właścicielowi. No a kot, przecież są myszy.... To się sam wyżywi.
Obrazek

aleusha

Od: Pon lip 09, 2012 14:19

Post » Nie lut 24, 2013 22:08 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Pisze na wydarzeniu właśnie z chłopakiem co przygarnąć chce tego Kotka. On będzie w Polsce dopiero na Wielkanoc, ale napisałam mu, że ma mniej czasu i On by miał tymczas, kwestia dojechania do Krakowa. Niech ktoś z nim zagada, bo ja nie jestem w stanie mu odpowiedzieć na to pytanie.
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Nie lut 24, 2013 22:59 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Słuchajcie dziewczyny mogę zaręczyć za domek u Iwony z Szubina. Znam ją osobiście bo to moje rejony i słyszy się co nieco. Iwona znana jest jako kociara na wydarzeniach FB i chyba nikt nie może nic złego o niej powiedzieć. Uratowała wiele kocich żyć i uleczyła wiele kocich kalek. Obecnie ma 8 kotów w DT i 8 swoich. Całe jej życie i jej męża to miłość do kotów. W każdej chwili stary, chory , porzucony czy skrzywdzony kociak znajdzie u niej ratunek. Myślę,że jeżeli nie ma żadnego domku bliżej to nie ma co się zastanawiać bo kocurek może trafic za TM. Jakoś nie wierzę tym kochającym właścicielom bo mogą go szybciej się pozbyć jak ich zaraza oblezie a on przecież taki śliczny. Proszę nie dajcie mu odejść.

pogoda1053

Od: Sob sty 15, 2011 14:19

Post » Nie lut 24, 2013 23:34 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

jaaana pisze:
Megana pisze:Nie chcę nic obiecywać, bo na razie mamy z Teżetem ciche dni w kwestii podawania kotu lekarstwa, ale jeśli do tego czasu Mosiek dojdzie do siebie, a Grupson nic nie znajdzie...
Chociaż nie ukrywam, że zaoferowałam dom jeszcze dwóm innym staruszkom z Łodzi, które dead line mają 1 kwietnia i zaczyna mi się robić menisk wypukły. :?

Czyli wzięłabyś wszystkie trzy?

Jak coś obiecuję, to dotrzymuję.

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Nie lut 24, 2013 23:38 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Megana pisze:
jaaana pisze:
Megana pisze:Nie chcę nic obiecywać, bo na razie mamy z Teżetem ciche dni w kwestii podawania kotu lekarstwa, ale jeśli do tego czasu Mosiek dojdzie do siebie, a Grupson nic nie znajdzie...
Chociaż nie ukrywam, że zaoferowałam dom jeszcze dwóm innym staruszkom z Łodzi, które dead line mają 1 kwietnia i zaczyna mi się robić menisk wypukły. :?

:1luvu:

jaaana

Od: Śro gru 10, 2008 22:03

Post » Pon lut 25, 2013 16:07 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Megana pisze:
jaaana pisze:

:ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Pon lut 25, 2013 17:48 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Justyś ledwo na oczy widzi czytać nic nie może, bo w głowie Jej się kręci. To tak, żebyście sobie nie pomyśleli, że się wątkiem nie interesuje :wink:
Jak wróci do żywych, na pewno wszystkim odpisze tu i na FB :ok:

Zacytuję z jej wątku:
Justa&Zwierzaki pisze:Mam bolesna przetokę nad zębem i grypę jelitowa i nie mam sił siedzieć na forum , mój tej 507 300 768 , proszę dzwonić w ważnych sprawach ...jeśli będę spać , to oddzwonie później bo cała noc nie spałam , spędziłam ja w łazience :(
ObrazekObrazek

"Some people say that cats are sneaky, evil, and cruel. True, and they have many other fine qualities as well."

Nowa_Sztno

Od: Czw sty 26, 2012 16:00

Post » Pon lut 25, 2013 19:31 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Justyna- to za Twoje zdrówko :ok: :ok: :ok:
Za Grupsona i dt też trzymam :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Pon lut 25, 2013 19:35 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Justa zdrowiej szybko :ok: :ok: :ok:
Obrazek
Obrazek

kamari

Od: Pt lip 04, 2008 6:20

Post » Pon lut 25, 2013 19:39 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Nowa_Sztno pisze:Justyś ledwo na oczy widzi czytać nic nie może, bo w głowie Jej się kręci. To tak, żebyście sobie nie pomyśleli, że się wątkiem nie interesuje :wink:
Jak wróci do żywych, na pewno wszystkim odpisze tu i na FB :ok:

Zacytuję z jej wątku:
Justa&Zwierzaki pisze:Mam bolesna przetokę nad zębem i grypę jelitowa i nie mam sił siedzieć na forum , mój tej 507 300 768 , proszę dzwonić w ważnych sprawach ...jeśli będę spać , to oddzwonie później bo cała noc nie spałam , spędziłam ja w łazience :(

Podczytuję i tez szukam domu dla kocurka.
Z mieszkania w łazience uwolnili mnie sasiedzi dając orzechówkę na spirytusie, Ohyda brrr, smakuje jak asfalt rozpuszczony w denaturacie, ale działa. Może tego spróbuj ?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Blekitny.Irys

Od: Nie lut 17, 2013 11:36

Post » Pon lut 25, 2013 21:40 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Banerki dla Kocurka. :ok:

Obrazek Wymiary: 200px x 100px
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h2k6z][img]http://tiny.pl/h2kvh[/img][/url]

Obrazek Wymiary: 200px x 100px
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/h2k6z][img]http://tiny.pl/h2kvq[/img][/url]
„W Polsce skumulowały się trzy najgorsze zarazy: PiS, KK i coronawirus.”
„Patrząc na naszych obecnych polityków mogę stwierdzić,
że najwięcej kultury jest w serze, jogurcie i kefirze.”

„Jeżeli człowiek rodzi się nie prosięciem, a niemowlęciem ludzkim,
to nie powinien na starość być świnią tylko człowiekiem”.
- Władysław Bartoszewski
„Cienia i wolności nie przydepniesz butem”.- Antoni Regulski
„Pobożność jest niezwykle ważna, ale rozumu nie zastąpi”. - Ks. Józef Tischner
„Ręce, które pomagają są bardziej święte, niż usta które się modlą”. - Maria Czubaszek

mamut

Od: Śro lip 09, 2008 17:44

Post » Wto lut 26, 2013 0:29 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

ale cudo :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: nie jestem wielbicielka rudzielcow, ale ten przystojniak przykul moj wzrok na dluzej :1luvu: Jest sliczny, ten pyszczek, te oczka... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: tu by nawet zasypanie serduszkami nie oddalo jego uroku :1luvu: mam nadzieje, ze mu sie uda i znajdzie nowy dom :ok:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Wto lut 26, 2013 16:16 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Na pewno znajdzie :ok: :ok:

shanti_pryia

Od: Pt cze 29, 2012 20:22

[poprzednia][następna]