Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Renatko, bo się martwię, jak tak milczysz
Szalony Kot pisze:O rany, dużo podopiecznych, to i dużo się dzieje... szkoda chłopaków, wrócili po niecałym miesiącuPani nie ma szans na powrót do domu i ponowne wzięcie ich pod opiekę..? Raczej szukamy nowego domu?
Cieszę się z Gucia, który tak długo czekał na dom i Ziutka, o którego wiem, że też się martwiłaś. Napiszesz mi o jego charakterze wiecej na pierwszej? Bo póki co jest tylko fota
Przykro mi z powodu Leviska. Nie mam jego zdjęć żadnych, ale wierzę, że zapadał w serce.
No i jak zwykle przypominam się z prośbą o foty i opisyładnie ruszyły adopcje, zwłaszcza kotów młodych (a poza sezonem dla ludzi "młody" to nawet i 7-8 miesięczny), u Ciebie takich sporo, przydałoby się wydać do nowych domów przed sezonem. Bo za chwilę znowu się zaroi od kociaków na ulicach
A mamy sprawną ekipę ogłoszeniową
Szalony Kot pisze:Adopcji trzeba - mniej kotów, to i mniej stresu i chorób. I dlatego wrzucam na FB, udostępniam, angażuję ekipy do ogłoszeń![]()
Czy to oczko Antosia już zawsze zostanie takie śluzowate..? Co mu w nie się stało..?
Szalony Kot pisze:Nie mam jej fotek, ale cieszę się
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot] i 656 gości